NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
- 6.415
Nego jedno pitanje za tebe, jer sam sav smoren, mrtav umoran i iscrpljen iako sam sad ustao.
Preporuci mi neki ljubavni film da se malo razdrmam.
slabo to gledam
ali recimo
http://www.imdb.com/title/tt2053425/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego jedno pitanje za tebe, jer sam sav smoren, mrtav umoran i iscrpljen iako sam sad ustao.
Preporuci mi neki ljubavni film da se malo razdrmam.
...pumpanje libida može biti i bezobrazno... to je često i dobitna kombinacija...![]()

lezite na kauc
pricajte mi o detinjstvu
salim se,ozbiljno me tema zanima,odo da se napravim na zenu za to vreme

tema je jako interesantna,volela bih da muskarci zaista napisu , iskreno, sta im pospesuje libido sem haltera i stikli,mislim vise onako na odnos i ponasanje
posto se meni bas cini da uglavnom vole kucke i da jurcaju za njjima,da kad smo fine onda ih to hladi,kad im opalimo jednu vaspitnu oni polude od zelje.i to mene rastuzuje,jer ne volim da sam kucka,ali nekad sam prinudjena![]()
Ja mogu da ti napisem sta mene lozi, a to mozda ne vazi za sve muskarce.
U svakom slucaju, to sto sam napisao u uvodnom postu ti je jako bitno da muskarci budu nalozeni. U svakom slucaju, ne pomaze ako sebe predstavljas kao pasivnog gledaoca u zivotu; tipa izrazito su iritantne recenice 'mozes da mi zapalis cigaretu', ne zbog samih recenica, nego zbog konteksta. Recenice tipa 'Mozes da mi das upaljac da zapalim cigaretu' su zakon, to je idealna mera da se on oseti neophodni muzijak sa jedne strane, a sa druge da te ne dozivi kao potpunog pasivno-agresivnog debila kome on treba tu nesto da titra. Znaci ni preterana agresija tipa 'Daj mi upaljac', ni preterana pasivna agresija. Ne mislim na same recenice, nego na kontekst.
"Potreban si mi da me voliš"?
e sad, tema
afrodizijak je strast, želja i uživanje partnera i kako nas uzima i guta svaki atom naše anime.. i sav taj vrtlog koji obeznani kada se energija udvostruči, kada višenije važno ko su akteri, već sama igra ludila bez kraja
a to ima smisla kada se voli, kada nekoga poznaješ dovoljno da deo svoje intime možeš da pokloniš bez ostataka a da nakon svega ostaneš prijatelj, neko kome je stalo da ti dan ulepša, makar ćutanjem![]()
Meni je jedan bivsi rekao, onako sam od sebe "ti se u seksu potpuno dajes"...pre te recenice, nisam mozda ni bila svesna toga, ali posle kada razmislim, mislim da je istina. Koliko god ovako mogu nekada i da precutim i da mi bude tesko da izrazim osecanja, toliko u seksu to sve ispliva iz mene i nemam zadrske. Ali, kod mene je to stvar osecaja, ako ga mnogo volim i ako osecam da on voli mene i da se osecam sigurno i opusteno da pored njega budem to sto jesam. Kada nema ljubavi, onda ti tog decka nekako ni se osecas i ne mozes dati sebe (barem ja ne mogu, ogradjujem se svako je individua za sebe). Vise je to seks radi seksa, ali ne mozes se predavati kad ne volis svim srcem i dusom.
Mislim da tu nema nekog recepta kako opustiti nekoga, to je stvar osecaja odnosno kako te neko inspirise. Razliciti ljudi bude razlicite emocije u nama. Mozda to nije ni stvar poznavanja ni bilo cega racionalnog, vec neke podsvesne kompatibilnosti gde se jednostavno nadjete i osetite bez previse reci i price o tome. Mislim da je krevet gde se sve vidi. Osecanje, predaja, temperament, sustina necije licnosti, vasa kompatibilnost. Barem je meni tako, meni je seks bas usko povezan sa osecanjem ljubavi i jedan od nacina izrazavanja moje ljubavi prema nekome.
Verujem ti da se u sexu potpuno dajes, ali ti ne verujem ovo drugo, da je to posledica neke velike ljubavi. U svakom slucaju, postoje tu mnogo sitnih, a opet, tako krupnih razlika, da nije ni bitno. Poenta je da nije samo sex mesto gde muskarac voli da mu se potpuno dajes.
Kod mene je to tako...najbolji seks sa onima koje sam najvise volela. Seks radi seksa, ne mogu da se dam jer ne osecam mnogo prema tom muskarcu.I to je normalno, ljubav inspirise na davanje a pozuda na uzimanje. Ljubav ti pomera granice. Ja ne bih u zivotu bila svesna koliko mogu sebe da dam i da volim dok nisam zaista zavolela, to je i za mene bilo iznenadjenje.
Sto se tice predaje i na drugim poljima, svako oseca koliko si se dao ili ne, odnosno koliko sebe dajes ili ne i daleko od toga da je krevet jedino mesto gde treba da se das. Nije u tome poenta. Poenta je u tome da neko osecanje koje imas lakse izrazavas u odredjenim situacijama a mozda teze u nekim drugim. Daleko od toga da ono nije prisutno.Neko ce mozda da napise pesmu jer mu je lakse da se otvara na taj nacin a mozda ce da bude suzdrzan u seksualnom smislu jer ne moze da se opusti do kraja. Svakog inspirise drugacija situacija zato i ima pesma "On me voli na svoj nacin"...svako ima neki svoj nacin.
Tvoje pitanje iz uvodnog posta vazi i za nas zene, nema nista sto te vise pali od muskarca koji je izludeo od pozude u tvoj prisustvu i tog njegovog pogleda. Turn on, broj 1.
Ovo boldovano jeste tacno. Moj savet ti je, ako nekoga volis, pokazuj mu to sto vise, jer mi ti delujes kao osoba koja ima zadrske da to pokazuje. Takve osobe kao ti, treba cesce da pokazuju ljubav. Mislim na ljubav prema muskarcu, verovatno u drugim vrstama ljubavi pokazujes istu stalno.
Da, strast u partneru jeste turn on broj 1 za oba pola. Jednom sam napisao mnogo dobar post o tome, ko zna gde je to sada...
ali to je "potreban si mi"Ja mogu da ti napisem sta mene lozi, a to mozda ne vazi za sve muskarce.
U svakom slucaju, to sto sam napisao u uvodnom postu ti je jako bitno da muskarci budu nalozeni. U svakom slucaju, ne pomaze ako sebe predstavljas kao pasivnog gledaoca u zivotu; tipa izrazito su iritantne recenice 'mozes da mi zapalis cigaretu', ne zbog samih recenica, nego zbog konteksta. Recenice tipa 'Mozes da mi das upaljac da zapalim cigaretu' su zakon, to je idealna mera da se on oseti neophodni muzijak sa jedne strane, a sa druge da te ne dozivi kao potpunog pasivno-agresivnog debila kome on treba tu nesto da titra. Znaci ni preterana agresija tipa 'Daj mi upaljac', ni preterana pasivna agresija. Ne mislim na same recenice, nego na kontekst.
prepustam se"Meni je jedan bivsi rekao, onako sam od sebe "ti se u seksu potpuno dajes".
.
ali to je "potreban si mi"
kao potpuno predavanje shvatam "tvoja sam,iskljucujem odbrambene mehanizme,ne igram igrice,cak cu ti priznati i sve svoje fantazije bez straha da me osudisprepustam se"
to retko koji muskarac voli
are you talikng to me?![]()
Kod mene je to tako...najbolji seks sa onima koje sam najvise volela.
Nista tako ne pospesuje libido kao saznanje i osecaj da ti se zena u potpunosti predaje i daje. Nista. To je ultimate afrodizijak, tada se muskarac najvise oseca kao pravi muzijak. Te koje bi da ulaze u veze bez potpunog predavanja, bez potpunog otvaranja, sa kalkulisanjem i strahom su sitne osobe, male zene, i sa njima je sex 2 puta maximum maksimuma, pa makar bile i najbolje ribe na celom svetu.

ali to je "potreban si mi"
kao potpuno predavanje shvatam "tvoja sam,iskljucujem odbrambene mehanizme,ne igram igrice,cak cu ti priznati i sve svoje fantazije bez straha da me osudisprepustam se"
to retko koji muskarac voli
- - - - - - - - - -
sta to znaci konkretno?
mene jedan ostavio baz zbog moje otvorenosti i predaje
mozda se mukica uplasio![]()
nisam ja dala nikakve instrukcije,ja samo pitam![]()

Ja mogu da ti napisem sta mene lozi, a to mozda ne vazi za sve muskarce.

evo sad ti pricas potpuno suprotno od kamija
kome sad postena udavaca da poveruje?

Pitanje je zasto zene toliko ne razumeju muskarce? Posto znamo da muskarci ne razumeju zene, o tome smo 100000 puta pricali.
))))