- Poruka
- 55.168
Isdresirala posteno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdravi gospođu i kaži rekla ti Dodola svaka čast
Samo Tanja Bošković u Balkan ekspresu, druge nisuzene su saradjivale sa nacistima.
ja imam cvrste dokaze da su zene usko saradjivale sa nemcima i ustasama i bugarima ZENE SU KVISLINZI A ZASTO SU REHABILITOVANE.Samo Tanja Bošković u Balkan ekspresu, druge nisu
Ovo si sad sve izmislioja imam cvrste dokaze da su zene usko saradjivale sa nemcima i ustasama i bugarima ZENE SU KVISLINZI A ZASTO SU REHABILITOVANE.
zbog seksa..ZENE SU KVISLINZI A ZASTO SU REHABILITOVANE.
Zene su saradjivale i sa turcima, ali i sa ajducima, a pouzdano znam da su nemice saradjivale sa partizanima i cetnicima.ja imam cvrste dokaze da su zene usko saradjivale sa nemcima i ustasama i bugarima ZENE SU KVISLINZI A ZASTO SU REHABILITOVANE.
ja imam cvrste dokaze da su zene usko saradjivale sa nemcima i ustasama i bugarima ZENE SU KVISLINZI A ZASTO SU REHABILITOVANE.
Nismo, laže Moljaczene su ucestvovale u srebrenici.
ja mozda lazem ali ne i vikipedija.Nisu sa bugarima, to su prejake optuzbe da bi se iznosile bez jake argumentacije
ja mozda lazem ali ne i vikipedija.
Pogledajte prilog 714536.
ne znaci, to znaci da si sladak. Mio i drag. Vece su sanse da se seks desi.Jel istina da kad žene "sladak si" to znači nešjebat?
ne znaci, to znaci da si sladak. Mio i drag. Vece su sanse da se seks desi.