- Poruka
- 129.340
da li je ovako kako pise na slici? 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nasla si univerzalnu rec za razne prilikePa ja sam očigledno poliglota je li
I prešla sam igricu.nasla si univerzalnu rec za razne prilike
sad me podseti na pricu o nusicevom grobuMada ja uopšte ne koristim ovaj ženski jezik, nije frka da kažem nekom da ću da mu skakućem po grobnoj humci da potapkam ako mi ide na živce
Boško uopšte nije loš. A i ja uvek gledam tv na mute, pa kad naletim na njega, ništa mi ne smeta. Mehehe!I prešla sam igricu.
Jutros sam rekla da bi Jebobi Boška Obradovića pod uslovom da ćuti. Nebo je granica.
Eto, kaži kako je ladno jebljiv Boškić, nismo ja I strvina ludeBoško uopšte nije loš. A i ja uvek gledam tv na mute, pa kad naletim na njega, ništa mi ne smeta. Mehehe!
jos je sad i smrsao tokom strajkaEto, kaži kako je ladno jebljiv Boškić, nismo ja I strvina lude
daaaaa..Шта ти је, драга ?
Ништа. (Размишљам где је погодно место да ископам рупу за твој леш)
To ne treba da brine one koji imaju svoju ličnu džepnu vaginu.Jel istina da kad žene "sladak si" to znači nešjebat?
To ne treba da brine one koji imaju svoju ličnu džepnu vaginu.![]()
Ne bih znala,posto kazem nes jeb.atiJel istina da kad žene "sladak si" to znači nešjebat?
Ne bih znala,posto kazem nes jeb.ati
Pa nije on meni smetao ni kad je bio bucika ako me razumeš hnjo hnjo grokjos je sad i smrsao tokom strajka![]()
return 1;
Popila sam tri kafe,ubi ovo vreme.A jesi rekla nekad nekome ko oće da je sladak?
pita te fino covjek, jes dala ****** nekom a rekla si mu prethodno da je sladakPopila sam tri kafe,ubi ovo vreme.
Dakle,uprosti i pitaj lepo sta hoces,mani ko kisa oko Kragujevca
Naas ti kad je to bilopita te fino covjek, jes dala ****** nekom a rekla si mu prethodno da je sladak