Боб
Poznat
- Poruka
- 8.604
на фегет шетњицу са страксићем па тамо промовишите своје хомоске фореHoce neko sa mnom da pokrene kampanju "dan zaljubljeni', a ne sveti Trifun"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
на фегет шетњицу са страксићем па тамо промовишите своје хомоске фореHoce neko sa mnom da pokrene kampanju "dan zaljubljeni', a ne sveti Trifun"?
на фегет шетњицу са страксићем па тамо промовишите своје хомоске форе
не знам јел у реду да аутујеш дечкића страксића, можда он још није изашао из клозета...Hocemo![]()
не знам јел у реду да аутујеш дечкића страксића, можда он још није изашао из клозета...
да се не би негде поклали....мислим мимо репа![]()
Jel znate da je penis počeo rasti u dužinu kada su se ljudi podigli na noge (homo i femina erecta), jer se vadžajna uvukla unutra i pozicionirala više u karlici, i penis je morao da se propne da dođe do nje
Penis se potrudio![]()
A stvarno jeste lepo i romantično...Ova scena je za Malikovog filma
па добро, нисам стручњак за тоNikog ja ne mogu da autujem, svako moze iskljucivo sebe da autuje.
па добро, нисам стручњак за то
ако изузмемо зајебанцију са српским свецима, ниси ти тако лош...
барем за једног веселог миленијалца хипстера![]()
Deluju malo neudobno.
nećeHoce neko sa mnom da pokrene kampanju "dan zaljubljeni', a ne sveti Trifun"?
Neces omasiti sa earthly tonovima. Pastel, caj, a ako hoces da se izdvojis od ostalih idi na powder blue. I, ili svedeni dezen ili napadno smisljen skrouz.Ево нека мени жемске дају савет у вези куповине. Узео бих једне боксерице и једне гаће слип врсте. Шта је тренутно у моди (боја и слично).. Биће и фотке за дан два ако и савет буде прави..
п.с. Рачунам на какву-такву класику. Не бих куповао нпр. егзотику.
Ne volim slip, bokserice da. Jednobojne, meni je extra prljavo narandžasta , može i prljavo roze, boja kafe da, braon teget ne, bela i crna je uvek daЕво нека мени жемске дају савет у вези куповине. Узео бих једне боксерице и једне гаће слип врсте. Шта је тренутно у моди (боја и слично).. Биће и фотке за дан два ако и савет буде прави..
п.с. Рачунам на какву-такву класику. Не бих куповао нпр. егзотику.