i u mene se zene cesto zaljubljuju.Bik sam,ne bi trebalo da budes izuzetakvracar:Uvek se zaljubljujem u bikove.Mislim da su to pravi muskarci!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i u mene se zene cesto zaljubljuju.Bik sam,ne bi trebalo da budes izuzetakvracar:Uvek se zaljubljujem u bikove.Mislim da su to pravi muskarci!
lolika:Znam jednog bika koji uvek mora da ima po nekoliko ljubavnica (pored zene naravno), to mu je zivotni moto, ali mislim da je on izrod.
e dakle stvarno?!?!? you again!!!!!!?????!!!:Ja sam Bik i nervira me kada kazu da smo dosadni!
P.S. Da li je nekome dosadno kada je sa Bikom u krevetu................?
Da............. veliki pozz...... :-)Samantha Jouns:JAO DAVE PA VRATIO SI SE SA NOVIM NICKOM .......................e bas mi je drago sto te vidim tu OPET
Mogu da se kladim da te niko nije j.ebo, pogotovo ne neki Bik.......sexy lady2005:e dakle stvarno?!?!? you again!!!!!!?????
bar promeni tu ruznu fotku...
da, meni je bilo jako dosadno, prosto mi je doslo da uzmem Cozmo da prelistam, nego nisam mogla da dohvatim, jer se rogonja bas opustio...
!!!:Mogu da se kladim da te niko nije j.ebo, pogotovo ne neki Bik.......
Necu ovo shvatiti licno.........sexy lady2005:uDave, zao mi je, nemoj ovo da shvatas bas licno.... ako neces
Mogu da zamislim kako si lepa, kada mu je bilo bojle da gleda TV nego da te k.ara....... :mad:Zana:Meni su bikovi jako dosadni. Uvek nesto vrte istu pricu. Samo gleda kako ce da klopa, odmara, spava, gleda TV. Pasivni su...
!!!:Mogu da zamislim kako si lepa, kada mu je bilo bojle da gleda TV nego da te k.ara....... :mad:
Ne znam da li si lepa,ali ja kao Bik tvrdim da mi nikad ne bi bilo dosadno sa lepom devojkom. Ako si stvarno toliko zgodna koliko tvrdis, mislim da taj tvoj Bikonja ne bi spavao, vec bi te demolirao od sexa..................Zana:Pile moje malo, nema to veze sa lepotom.....
Mozda bi se prijatno iznenadio kada bi me video kako izgledam. Prema tome ne komentarisi o lepoti dok ne vidis
Nisi ti to dobro razumeo. Nije bikovima dosadno sa devojkama, nego je devojkama dosadno sa bikovima. Kapis?!!!:Ne znam da li si lepa,ali ja kao Bik tvrdim da mi nikad ne bi bilo dosadno sa lepom devojkom. Ako si stvarno toliko zgodna koliko tvrdis, mislim da taj tvoj Bikonja ne bi spavao, vec bi te demolirao od sexa..................
sexy lady2005:Nisi ti to dobro razumeo. Nije bikovima dosadno sa devojkama, nego je devojkama dosadno sa bikovima. Kapis?
Nismo toliko ubedjeni kao Skorpioni. Uostalom, Skorpioni misle da su najbolji u svemu.............. u kakvoj zabludi vi zivite.......................... :mad:Zana:Hvala ti sto si mu objasnila umesto mene....
A osim toga uopste ne smatram da su bikovi takvo "cudo" u krevetu. Vise ste ubedjeni da ste tako dobri....
... sve dok ga ne cacnes, a onda...sexy lady2005:bljak , bube lenje, oni me podsecaju bas na onog bika, mislim da se zove Ferninand, koji sedi na brdascetu i mirise cvece
Samo mogu reci da me je jedan bik poljupcima izludio i postigao da ga stavim na mjesto broj jedan na ljestvici najboljih poljubaca. A ljestvica izgleda: 1. mjesto on, pa 10 praznih, pa onda neko sledeci.VesticaBG:Jesu li oni ludaci ili samo cudaci????
U cemu je fora?