Muske Vage?

• Začetnik teme Začetnik teme sunny
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moje vage nisu bile neodlučne, fala bogu ali za ovo bežanje od svađe, da tu ima istine. I moja vagica sadašnja beži od sukoba non stop...što doduše u našem slučaju i nije loše jer sam ja često previše naelektrisana kao blizanac/škorpija...volim da isteram stvari na čistac sad i odma ( nema jutro pametnije od večeri, ako je došlo do nesporazuma to se mora sad i odma)
Pa kad se ja tako nafrkćem spremna na svađu, on jednostavno ignoriše sve moje pokušaje ili počne da se izmotava i budalesa okolo pa na kraju i mene prođe volja :lol:

e super,hvala vam sto sam naucio nesto o sebi.Ono,izgleda da sam pajser,kukavica i papuchar
great:)
jos ja mislio da sam ja neki dziber....

- - - - - - - - - -

srozali ste mi samopouzdanje:(

ti i jesi dzentlmen, uvek...:)
pa kad neshto ne funkcionishe radi se spasu za oboje... kako god, moj bivshi muz je dobar chovek... koliko to ima veze sa horoskopom, nemam pojma...:p

esu oni nepreduzimljivi generalno ?? ja ne znam posto je deda supermen
ali vako pamtim dvojicu sto su me vukli dva meseca do godinu dana sto me nisu jednom poljubili i kao posle tolko vremena mi kazu aj da dizemo na visi nivo

Momak moje naj prijateljice-vaga. Vecinom je bila nezadovoljna u vezi s njim, ja sam se cudila i govorila joj da preteruje. U drustvu je sasvim suprotan lik od onog sto je ona navodila. Osoba za pozeleti. I moj naj prijatelj je vaga, i divan je...I onda nakon iskustva sa momkom vagom...zakljucih...
Kao prijatelji-super. Zabavni, vedri, spontani, duhoviti, oraspoloze te za cas...
Kao partneri-not my cup of tea...

Najgori znak, u vezi su super divni sjajni puni postovanja galantni,
a cim prva frka krene gledaju da se provuku...
Odlicni manipulatori i prilagodljivi...
Nikada nece prvi raskinuti,
ali ako vi raskinete on ce odmah i pored silne ljubavi shvatiti da je tako bolje i prestati svaku interakciju sa vama...
Nikada ne znas na cemu si sa njima, kada su sa tobom volete,
kada nisu nikada te nisu ni voleli...
Veza sa vagom je u isto vreme i najlepsa i najgora...
Zapitajte se zasto je to jedini znak koji nije zivo bice, vec je predmet...

Ima istine ima ima...msve moje duge veze su bile upravo sa vagama pa se posecam kompentento da prokomentarisem :) ja kao dominatnq osoba u znaku jarca uvek se zalepim za njih :( treba im sto godina da se odluce, uvek vagaju, cekaju da vi donesete odluku za njih...u drustvu retko kome ce se zameriti...trpe u sebi n epricaju o svojim problemimA...ali zato su u stanju da vas slusaju satima o vasim problemima..takodje mnogoooo vole lepotu i cene...u stanju su da vas dizu u nebesa...i uvek su uredni i cisti i kuca sa njima je uvek cista..sve primecuju :))) i vole da flertuju to da..ali su vernije za nijasnu od zenskih vaga..one jednostavno ne mogu biti verne :D sve najbolje o njima ali sto se tice nekih odluka bitnih ne racunajte na njih...i ako pozelite da ih ostavite nece se nesto puno boriti za vas, ni za sta se i ne bore u zivotu... to im je mana zato ih jaki znakovi ne vole...

Ja sam vaga! Podznak: rak

Ponekad mislim da sam sizofrenicar!!!

Ali bome jesam lijep...volim ogledalo xD

Dobro sad mi objasnite ovo Vaga/Rak...to je nesto ekstremno zar ne!?

Da inace volim kada netko odlucuje za mene. I volim jake zene xD da me vode kao cukicu xD zezam se hihihi

Poslednja izmena:
Veceras u 22:44 Sunce ulazi u znak Vage.

Zdravlje zavisno od rapolozenja, vremena, dnevnh dogadjaja. Deca ovog tipa su vrlo zivahna, ne propustaju nikakvu igru i izlet, pamte i paze odlicno, u skoli medju boljima. Vernost cistoj ljubavi, paznja vaznija nego eros, brak peko veza, umetnosti, harmonican odnos ako partnerka nije previse osetljiva na kritiku. Harmonicni: Vodolija, Blizanac, Ovan, ali se usaglasi sa mnogima. Disharmonicni Jarac, Rak.

(Buharin, Bezan, Gandi, Seper, Verdi, Andric, Nobel, Ljermontov...)

Vaga se slaze sa vagom, zabelezeno je dosta brakova. I jarcevi sa jarcicama. Cuo sa da bikovi i bikuse ne mogu nikakao da se usaglase. Ja sam vaga/devica, sa vagama uvek kako treba a sa devicama tu i tamo.

Back