- Poruka
- 113.589
Jbt, ušla na temu i opet se smejem!!!!
ali ovo, znači strašno
- - - - - - - - - -
A još je bio u vezi sa Marijom Šerifović![]()
kako?

deluju mi oboje da vole svoj pol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbt, ušla na temu i opet se smejem!!!!
ali ovo, znači strašno
- - - - - - - - - -
A još je bio u vezi sa Marijom Šerifović![]()

mada ima svega na svetu

Na kakvu to foru, jbt, ja ne verujem hahahaha
Ali mi je skroz epski i simpatično
I bolje im je tako sigurno!!
Mada opet![]()
Zanimljiva situacija skroz!
Ma ni ja, zanimljivo mi je uvek bilo. Tako se i moja drugarica koja je bukvalno strejt živi zaljubila u devojku i bila sa njom pet godina u vezi. Mada, ličila je ta na muškarca.

i to je neštohahaha, ja kontam da ću na kraju ako se budem ikad udavala, da ću se udati za najveću budalu od svih budala![]()

Moj pokojni deda Evgenije, inače Vaga, je enigmu takvih žena objašnjavao :"Umeju da prave osmice"meni nikad nije bilo jasno kako to da muškarci koje znam a izuzetno su zabavni ožene neku dosadnu, al dobro, šta znam, možda balans neki![]()

Побогу, Аги, такви таленти се не ископавају, они се сами експонирају.gde ga iskopa![]()
Мој комша, Риба је своје становиште о свим женама концентрисао у једној надасве шаљиво-мизогинистичкој компарацији:Moj pokojni deda Evgenije, inače Vaga, je enigmu takvih žena objašnjavao :"Umeju da prave osmice"![]()
Carski!
Najvece flegme!
To je samo fasada. Vaga pokušava spolja da deluje tako, da održi privid harmonije i laganoće... Ali unutra samo ona zna sa kakvim ekstremima se nosi. Osmeh je odbrambeni mehanizam.
Nisam rekla "probleme", već "ekstreme".
Asc Vaga je neko ko se rađa u životu punom ekstrema, i mora da nauči da balansira i da živi u svim tim različitostima.
A pošto su to velike promene, ona pokušava da nekako ublaži to, zadržavajući bar izraz lica i svoje ponašanje kao da je sve u redu.
Pošto je ceo život tako živela, Vaga postane preosetljiva na te iznenadne promene i šokove, i sve do neke zrelosti se čak oseća i krivom za sve to, pokušavajući da sakrije te svoje nesavršenosti i disbalanse... Međutim tek kasnije u životu shvati da mora da gleda sebe, i da je baš briga šta se dešava na jednom, a šta na drugom ekstremu, da ona treba da ima neki svoj put Ovan preko puta), a da prestane da balansira između svih.
Kada to nauči, onda to treba da inkorporira u one svoje prethodne načine života u balansiranju.
Mora da ubaci i sebe u jednačinu.