Muske suze.....

Vecini muskaraca PONOS ne dozvoljava da mu suza krene! Ali kad sam TITANIK gledao,bas sam plakao bio...... Inace u privatnom zivotu reeeeeetko zaplacem,nedaj boze neke Smrti,ili traume itd,onda neznam,poneo bih se prema emocijama momentalnim! Muske suze,mislim da su retke al ISTINITE,i smatram da su u 90% iskrenih emocija,mada ima i onih drugih,al to su mazilice neke hehehehehe hoce sise hehehe (salim se) ;)

Poslednja izmena:
Naravno da je nemoguce odglumiti jer plac je iskren :) Plac muskarca nije plac zene kojoj je izostao mesecni ciklus,nego plac ljudskog bica stakanog od emocija kao i sav ostali zivi svet! Dakle muskarci,placite sto da ne,nemoj te to da skrivate,svet je postojao i pre a i postojace jos lepse POSLE PLACA. Dakle...... :)

Poslednja izmena:
Nekad sam verovala ali se ispostavilo da su bile u svrhu manipulacije.Ja stvarno ne kapiram kako to da postoje ljudi koji mogu da zaplacu kad god im pritreba,jel se radjaju sa tom sposobnoscu ili se to ipak vezba?

Nekad sam verovala ali se ispostavilo da su bile u svrhu manipulacije.Ja stvarno ne kapiram kako to da postoje ljudi koji mogu da zaplacu kad god im pritreba,jel se radjaju sa tom sposobnoscu ili se to ipak vezba?

Mislim da je vezba. Inace ni ja ne razumem takve. Krecem od sebe i tvrdim da mogu izbrojati na prste koliko sam puta u zivotu plakao. Bilo je situacija gde bi skoro svako drugi plakao na mom mestu, a ja nisam. Takodje mislim da se to vecini zena ne svidja, jer ipak smatraju svoje muskarce zastitnicima i taj fazon, a onda se on rasplace njoj na ramenu. Smesno bre.
Poznajem inace i muskarce kojima jako lako krenu suze (ne simulisu, nego su takvi) . Postujem i to, nismo svi isti.

Back