Muske sponzoruse

• Začetnik teme Začetnik teme Daksi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Daksi

Aktivan član
Poruka
1.952
E pa dosta je bilo.Ajde da vidimo sta muskarci rade.

http://drmaj.ba/u-trendu-su-muske-sponzoruse/
By admin on August 19, 2014
U TRENDU SU MUŠKE SPONZORUŠE
sponzorusa-1.jpg

Iako se stalno žene optužuju da provjeravaju dubinu novčanika potencijalnog bračnog druga, izgleda da je to ipak muška specijalnost. Više od polovine muškaraca spremno je da se oženi zbog novca čak i ako je buduća mlada stara, ružna i dosadna, pišu britanski mediji.

U trendu su muške sponzoruše. Emancipacija žena je učinila svoje. Žene su danas uspješne, samostalne i financijski neovisne. Dovoljno razloga da se neki ne tako uspješni muški priljepci zakače na njih.

Ovdje ne govorimo o situaciji kad žena zarađuje više od muškarca pa ima veću financijsku moć, nego o muškarcima koji su svjesno odabrali ništa ne raditi u životu, već isključivo žive od prihoda žene. Financijski ovisiti o svojoj boljoj polovici sve je češći primjer u društvu.

Dio žena je spreman u ime „ljubavi“ financirati svog partnera. Ako vas vaša draga i svlači i oblači, vjerojatno pripadate toj skupini. Jedina mana ovog parazitskog odnosa je u tome što će u pravilu uvijek loše utjecati na vaš imidž. Za njene prijateljice ste niškoristi a za vaše prijatelje papak.

Druga skupina žena svjesno ulazi u takve odnose. Tu se radi obično o iznimno uspješnim ženama gdje takav odnos prelazi iz parazitskog u simbiozu. Sjetimo se samo Madonne i njenog dečka Isusa. Tada anonimni brazilski maneken Jesus je u Madonni vidio dobru odskočnu dasku, a Madonna u njemu samo dobru „dasku“.

Iako će mnoge žene reći kako nikad ne bi pristale na ovu vrstu veze, mnoge se nalaze upravo u takvim vezama. Ako dublje zagrebete u prirodu takvih odnosa, obično je muškarac financijski ovisan o ženi koja je u isto vrijeme emocionalno ovisna o njemu. Mogu li se osjećaji kupiti novcem?

Istraživanja:

Istraživači navode da je zbog finansijske krize sve više muških “sponzoruša”. Rezultati ankete koju su proveli na zahtjev jednog britanskog osiguravajućeg društva, pokazali su da bi ih se čak 55 posto oženilo samo zbog novca, bez obzira na kvalitete partnerke.

Studija otkriva da i žene postaju sve opreznije pri stupanju u brak – 29 posto traži potpisivanje predbračnog ugovora. Muškarci se danas žene više glavom nego srcem. Došlo je do velikog zaokreta u ulogama i očekivanjima.

Muškarci radije traže bogatu partnerku koja može da im pruži finansijsku sigurnost, stoji u obrazloženju.

Моје неко мишљење је да су те спонзоруше настале не због угодног живота већ због купохоличарских захтева, а претпостављам да све те праве спонзоруше заправо добију велику количину кеша на рачун од свог милионера сваког месеца.
Читао сам неки чланак у новинама о томе да је месечна цена 10.000 евра у Београду.
Богаташи изнајме девојку на месец дана, па кад им досади изнајме другу на месец дана итд.

Е сад обазирући се на твоу тему о мушким спонзорушама мене то чуди, јер је неко правило да ми не бацамо не знам колико пара на одећу, ципеле, шминку, козметику, накит и тричарије...
Главна мушка страст су по правилу нека бесна кола.

Моје неко мишљење је да су те спонзоруше настале не због угодног живота већ због купохоличарских захтева, а претпостављам да све те праве спонзоруше заправо добију велику количину кеша на рачун од свог милионера сваког месеца.
Читао сам неки чланак у новинама о томе да је месечна цена 10.000 евра у Београду.
Богаташи изнајме девојку на месец дана, па кад им досади изнајме другу на месец дана итд.

Procitaj naslov samo pa onda pisi..ili si vec toliko navikao na teme o zenama da nisi sposoban da prepoznas drugu.

Procitaj naslov samo pa onda pisi..ili si vec toliko navikao na teme o zenama da nisi sposoban da prepoznas drugu.

Верујем да такви постоје, чак сећам се да је моја фризерка причала како је стартовао неки тип у ЦГ, у неком хотелу све мислећи да је немачка баба и у фазону како је она не знам која лепотица и како се одушевио, а жена има сина његових година који иначе добро зарађује у САД па мајци плаћа скупе хотеле.:)

Моја поента је, шта ће момку матора богата милијардерка када њему није битно да купи Армани, Ролекс или Ферари?
Не сумњам да има фенсера, али чини ми се да су жене много оптерећеније тим скупим стварима неголи мушкарци.
А гомила мушкараца жели те скупе ствари управо да би дошла до слатких спонзорушица.

Čim pročitaš ovo "Iako se stalno žene optužuju da provjeravaju dubinu novčanika potencijalnog bračnog druga, izgleda da je to ipak muška specijalnost. Više od polovine muškaraca spremno je da se oženi zbog novca čak i ako je buduća mlada stara, ružna i dosadna, pišu britanski mediji." biće ti jasno koliko je ovo glupo, to nikako ne može biti "ipak muška specijalnost" kada do pre nekoliko godina nisu imali od koga ni da uzimaju te pare, jer su se uspešne i bogate žene pojavile u poslednje vreme, što razvodima pa dobijanjem imovine, što nasleđem, neke ali retke su i same to zaradile.

A žene se bave time od kako je sveta i veka, tako da to nikako ne može biti "ipak muška specijalnost"...

Dalje, da, žene u Britaniji i mogu da se sretnu sa tim problemom, šta ovde? Malo je onih koje imaju i sebe da finansiraju a ne i njega...

A da ne pričam o tome da je "polovina muškaraca rekla", koja polovina? O čemu pričate vi?

Uostalom, hajde, kaži i sama iz primera onoga što te okružuje, da li je sponzorisanje zastupljenije kod muškaraca ili žena? Samo budi iskrena.

Inače, koliko je ova teza "tačna" jasno govori i podatak da ogroman broj žena i dalje vidi kao normalnu opciju "dobru udaju"...

Naravno, ima i muških sponzoruša, sad kada neke žene imaju lovu i one su meta nekih muškaraca, ali u daleko manjem broju nego žene koje se time bave.

Ja pisem o danasnjem vremenu.Nikada ne bih postavila ovakvu temu da isto nisam uocila u svom okruzenju.Doduse ne bas bliskom ali krecem se dovoljno da mogu da realno pratim desavanja oko mene,

Ne ocekujes valjda da napisem imena muskaraca koji spadaju u tu kategoriju?
Tvrdim da ima jednako muskih koliko i zenskih sponzorusa.

Ja pisem o danasnjem vremenu.Nikada ne bih postavila ovakvu temu da isto nisam uocila u svom okruzenju.Doduse ne bas bliskom ali krecem se dovoljno da mogu da realno pratim desavanja oko mene,

Ne ocekujes valjda da napisem imena muskaraca koji spadaju u tu kategoriju?
Tvrdim da ima jednako muskih koliko i zenskih sponzorusa.

Možeš ti da tvrdiš šta god ti padne na pamet, mogu ja da tvrdim kako sam hodao po vodi, ali to ne znači da je to zaista tako.

Svako ko ima oči i bar tri grama mozga shvatiće da ih ne može nikako biti jednako, samim brojem bogatih na jednoj i na drugoj strani.

Kod muških sponzoruša znam možda tri tipa, od toga jedan stvarno nema problem da uzme i skupe poklone, kola, dok se ovaj jedan grebe za piće... Ako to gledaš kao sponzoruše, onda 80% žena na svetu može da se ubaci u tu kategoriju, jer retko koja plati svoje piće... Ali zato znam dobar broj njih koje su se jako fino uhlebile kod nekih bogatuna. Ali ok, ti tvrdiš da je jednako, tebi je lakše kada misliš da je to jednako, lepše se osećaš, super, eto, reći ćemo da je jednako kako bi ti bila srećna, nema veze što to nije tačno u praksi.

Možeš ti da tvrdiš šta god ti padne na pamet, mogu ja da tvrdim kako sam hodao po vodi, ali to ne znači da je to zaista tako.

Svako ko ima oči i bar tri grama mozga shvatiće da ih ne može nikako biti jednako, samim brojem bogatih na jednoj i na drugoj strani.

Kod muških sponzoruša znam možda tri tipa, od toga jedan stvarno nema problem da uzme i skupe poklone, kola, dok se ovaj jedan grebe za piće... Ako to gledaš kao sponzoruše, onda 80% žena na svetu može da se ubaci u tu kategoriju, jer retko koja plati svoje piće... Ali zato znam dobar broj njih koje su se jako fino uhlebile kod nekih bogatuna. Ali ok, ti tvrdiš da je jednako, tebi je lakše kada misliš da je to jednako, lepše se osećaš, super, eto, reći ćemo da je jednako kako bi ti bila srećna, nema veze što to nije tačno u praksi.

Ok ti ponovo o zenama i molim te nemoj da pises bilo sta sto bi mene usrecilo.Nema potrebe.Samo sam otvorila temu o necemu sto postoji a vi izvolite i pisite.

Dzaba to ako je ne volim.
Radije cu ceo dan kopati na njivi nego da lazem neku kako je volim.
Ako je ne volim necu ni pokusavati da imam seks sa njom, bice bolje za oboje.

Тачно тако. Само сексом и ничим ван тога на дуже стазе могу бити задовољни само прости и приглупи људи.

Poslednja izmena:

Kako si dosao do tog procenta 1% u odnosu na zene?
Naucno dokazano ,iskustveno.....
Занемаримо Британију и погледајмо мало Србију. Не пратим домаћу естраду, али објасни ми да ли знаш иједан пар где је мушкарац спонзоруша.
Наташа Беквалац очигледна спонзоруша, она Карићева девојка, Јелена Карлеуша кад је била удата за Карића итд.
Сигурно има још неколико примера.

Имаш ли неки пример мушке спонзоруше на домаћој естради???

Poslednja izmena:

Back