Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.017
Možeš tražiti da ti moderatori obrišu sliku, ako želiš. Ne moraš, samo kažem.Riba- Vaga
Hvala![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš tražiti da ti moderatori obrišu sliku, ako želiš. Ne moraš, samo kažem.Riba- Vaga
Hvala![]()
Koleginice, imam da te pitam nešto oko moderisanja, el mogu na pp?
Bau kakav to Jarac pita "Jel mogu?",uleti u pp bez pitanjaKoleginice, imam da te pitam nešto oko moderisanja, el mogu na pp?![]()
Ma ulece on, pravi se gospodin ovako na javnoBau kakav to Jarac pita "Jel mogu?",uleti u pp bez pitanja
Evo Ario je sve rekla, bolje da ćutim.Bau kakav to Jarac pita "Jel mogu?",uleti u pp bez pitanja
Ne moraš baš sve da otkrivaš, aloe!Ma ulece on, pravi se gospodin ovako na javno
Pa jarcevi ako su u necem dobri, to je seks, nemoj posle da kazes da niko nije pohvalio jarceveNe moraš baš sve da otkrivaš, aloe!
Ju, sad sam se postideo.Pa jarcevi ako su u necem dobri, to je seks, nemoj posle da kazes da niko nije pohvalio jarceve

Nema potrebe, mislim na svoja 2 bivsa jarcaJu, sad sam se postideo.![]()

znaci bila si sa jarcem al ovan i jarac bas nikakve slicnostiPa jarcevi ako su u necem dobri, to je seks, nemoj posle da kazes da niko nije pohvalio jarceve
Sa 2 cak, moj ti, pa ti vidi koliko su dobri ljubavnici kad se to i prolongiralo u vezuznaci bila si sa jarcem al ovan i jarac bas nikakve slicnosti
Kako odmah objašnjavaš, da ne pomisli neko svašta.Nema potrebe, mislim na svoja 2 bivsa jarca![]()
Zlu ne trebalo, znas kakav je forum, jedno sam rekla zeni na pp da mi se spava sa tipom, dan kasnije dobijem ponudu za trojku, sve se shvata preozbiljno.Kako odmah objašnjavaš, da ne pomisli neko svašta.![]()
Kao Jarac odlicno se slazem sa zenskim Ovnovima,vatrene zene,prodise mi Mesec u Vagiznaci bila si sa jarcem al ovan i jarac bas nikakve slicnosti
Ali i kad objašnjvaš može da bude sumnjivo.Zlu ne trebalo, znas kakav je forum, jedno sam rekla zeni na pp da mi se spava sa tipom, dan kasnije dobijem ponudu za trojku, sve se shvata preozbiljno.
Ne.Ali i kad objašnjvaš može da bude sumnjivo.![]()
Kakvi smo spameri, to je strašno.
to je neki top 3Sto se tice seksualnosti svi znaci maleficnih planeta su dobri u krevetu ovi ostali su jednostavno slabiji il ono losi znaci ovan jarac skorpija
al zato su manje voljeni odbojniji ovako e sada kada bi bili vise voljeni kao npr vage rakovi onda bi izvsili seksualno sve ima svoje pluseve i minuseveto je neki top 3
Jel ima ovde neka osoba sa kombinacijom ova tri znaka na forumu?Sto se tice seksualnosti svi znaci maleficnih planeta su dobri u krevetu ovi ostali su jednostavno slabiji il ono losi znaci ovan jarac skorpija
Imam ja, ali ne znam dal su na pravim mestima lolJel ima ovde neka osoba sa kombinacijom ova tri znaka na forumu?
trazi se u prevodu roko sifredi na forumu ima li ga neka se javiJel ima ovde neka osoba sa kombinacijom ova tri znaka na forumu?