- Poruka
- 98.635
zena kad hoce pasce i na pogled, ne morate nista da lazete i mazete...kad nece mozete da se upljujete pricajuci ali dzaba 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fala Žabo.zena kad hoce pasce i na pogled, ne morate nista da lazete i mazete...kad nece mozete da se upljujete pricajuci ali dzaba![]()
Teško je da poverujemo da momci ove "fore" ispaljuju slučajno- već isključivo sa namerom da dobiju sve što požele bez mnogo truda. Ovo su najizlizanije fore na koje "pada" svaka.
Nisam još spreman za vezu, ali možemo da se zabavljamo
Mnoge žene će pasti na ovo, u nadi da će on jednog dana, a verovatno uskoro postati spreman za vezu.
Ne želim seks od tebe, samo želim da pričamo
Klasična muška "navlakuša" koja se skoro uvek završi seksom. Dovoljno je samo reći da nije stvar u seksu i žena će odmah pomisliti da se radi o divnom momku.
Oprao bih ja posuđe, ali ti to radiš bolje
Ne pali ujek, ali prvih nekoliko puta će se izvući na taj način.
Imam puno posla, ali zovem te uskoro
Najverovatnije ne želi da se vidi sa vama, ali kupuje vreme.
Nikad nisam upoznao devojku kao što si ti
Ovo verovatno govori baš svakoj devojci koju upozna, a baš svaka se zbog toga oseća toliko posebno da je spremna na sve.
http://superzena.b92.net/iz-muskog-ugla.php?yyyy=2017&mm=10&nav_id=1309950
Malo saveta za Mekflaja.
Tačno!I među glupačama ima dobrih riba![]()
jok njihovi fraeri imaju originalne fore na koje su pale
Uh, te muške forice nisu ništa u poređenju sa ženskim.
Bolje su vase fore jedno 100 puta.
Muskarci samo serru u odnosu na vas cije su fore bas onako manipulativne.
High tech u odnosu na muske.![]()
Mene jako privlače odnosi za koje znam da su unapred osuđeni na propast, u kojima će biti mnogo svađanja, dramatičnosti i strasti, ali najviše od svega ko će koga više jebati u glavu i onda se to završi tako strašnom mržnjom koja posle mnogo vremena pređe u ravnodušnost.![]()
Bože, kako tužno.
Ali ključno - bitno mi je da znam da neće trajati!
izvini docta ali ti kao prvi put da se susrećeš sa ženama
i btw, ovako ne razmišlja jedna zrela žena, tako da
tačno, zrele žene se bar malo razlikuju između sebe, valjda vremenom izgrade kakav takav personaliti. ono tvoje je papagajisanje svake prosečne džastin biberovke