- Poruka
- 397.250
Sreca pa nisam iznela moje muskatle a ni posadila u zardinjeru .sada bi bile ispod snega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sreca pa nisam iznela moje muskatle a ni posadila u zardinjeru .sada bi bile ispod snega
Moje su napolju, već 3 nedelje,.. i žive su. preživele,.. a ove su prošlogodišnje Pogledajte prilog 1322484
sta radis sa njima zimi?Muškatle radim iz ožiljenih reznica, ali punoo,..
(upravo fotkano):
Za dvadesetak dana ću ih postaviti na stalno mesto.
SlikaMuškatle od prošle godine ili slika?
Imam mali hobi plastenik, pa ih tamo stavimsta radis sa njima zimi ?
Slika
a, evo i ovogodišnjih - upravo uslikanih
Imam mali hobi plastenik, pa ih tamo stavim
Doca ih čuva u podrumu,.. pa i bez zemlje,.. samo biljku.
Da bi se bolje videli i prebrojali cvetovi , iz ptičije perspektiveKako to bez zemlje?
Ako vam treba baštovan, tamo u Švici ?Prelepo Plant, ti si moj cvećarski idol![]()
Ako vam treba baštovan, tamo u Švici ?
razmislio bih
![]()
Petunije sam prodavao po 35 dinara do 40.. a rasad paradajza po 30.Trenutno imam balkon, ali javiću ti se ako nekad budem imala vrtstvarno si profi!
Inače nisam našla one petunije što mirišu pa sam kupila obične, 6 sadnica bez saksije 20chf. Kakav je to biznis… baš deru sa cenama.
Nekada se na tome lepo zarađivalo u Serbiji... dok sam se bavio proizvodnjom cveća. Sada je to ovde slabo isplativo... cene cveća se nisu menjale 15 godina.. a neke su i pale...
Ja sam surfinije prodavao po 400 dinara pa i do 10 eura...sad su 300 do 400 din, .. biće i za 250,.. a repromaterijal je duplo skuplji... Zarada je slaba... ovde..
Hibiskusa na pijaci nema, ili su jako loši, pa se to kupuje u cvećarama.. uvoze se, zavisno od veličine 300,.. 500, 1000 pa i više.A zamisli da sufrinija uopšte nema! Ceo grad sam pretražila i specijalizovane prodavnice. I pitala sam, uopšte nema.
A koja je cena Hibiskusa?