Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li je neko drugi primetio da sve vise muskaraca u poslednje vreme ocekuju od devojke da ona trci i da se angazuje vise pre pocetak veze, pa i u samoj vezi! Moderni muskarci su nekako pobrkali loncice pa misle da trebaju da sede i cekaju da im devojke pridju, i naravno vise rade da veza opstane. Koji je ovaj fenomen? Mozda se stvarno matrijarhat vraca? :wink:
Uplaseni su ne znam vise od cega sve ne!
A i oni sami kazu kako su im devojke lako dostupne,pa se i ne trude toliko oko neke devojke.
Mada meni licno ne pada na pamet da ga jurim ako je takav!
To ti je danas Srbija!
Promene su sasvim normalne u svim oblastima zivota kroz vreme...nekada se ,ako se ne varam znalo shta zena radi a shta mushkarac...enormno veca prava su imali mushkarci...ja sam ipak za varijantu da postoji razumevanje,ljubav,strast,a ne podela posla pa i u tome ko ce kome prilaziti...
ali i dalje verujem da mushkarac treba da u sebi ima sve karaktristike gentlemena,kozerstva i naravno muzevnosti...