A
Aleksej_BASO
Gost
Samantha Jouns:Ma jok,....tebe,...mislim da ce nase prijateljstvo bas dugo da potraje kada se vidimo![]()
E to vec vredi!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:Ma jok,....tebe,...mislim da ce nase prijateljstvo bas dugo da potraje kada se vidimo![]()
Psihologue:
Najgore je kad na pocetku mushkarac usere sam sebi pozicije..
Umesto da bude strplijv ii pokloni zeni potrebnu paznju ,
sharmira je,obori sa nogu i onda je u mogucnosti da izvoljeva,da trazi..
Lako tje posle toga da dobije shta god to bilo od zene za zauzvrat..
Nazalost nove generacije samo traze bez imalo ulozenog truda.
Takvim mushkarcima potrebne su dominantne zene da bi se oni osetjali sigurno..
Dominantne zene da im reshe sve probleme...
Dobro i u cemu je problem?geisha:Da li je neko drugi primetio da sve vise muskaraca u poslednje vreme ocekuju od devojke da ona trci i da se angazuje vise pre pocetak veze, pa i u samoj vezi!
Moguce! Posle ratova uvek je takogeisha:Da li je neko drugi primetio da sve vise muskaraca u poslednje vreme ocekuju od devojke da ona trci i da se angazuje vise pre pocetak veze, pa i u samoj vezi! Moderni muskarci su nekako pobrkali loncice pa misle da trebaju da sede i cekaju da im devojke pridju, i naravno vise rade da veza opstane. Koji je ovaj fenomen? Mozda se stvarno matrijarhat vraca? :wink:
I onda je mrmot zamotao cokoladu u folijuSport_Billy:Ne bih ja to nazvao pobrkanim loncicima. Mozda, jednostavno, zene sada dostizu evolutivni stupanj koji su muskarci dostigli pre vise stotina godina
Zene se sada zanimaju "lovom" na muskarce, opijanjem do trovanja, bahatim ponasanjem...itd.
Muskarci su presli na sledeci stupanj![]()
Da da da , kako da ne! ;-)LUDICA:I onda je mrmot zamotao cokoladu u foliju![]()
Mmmmmmmmmm....nisam primetio nikakve promene.geisha:Da li je neko drugi primetio da sve vise muskaraca u poslednje vreme ocekuju od devojke da ona trci i da se angazuje vise pre pocetak veze, pa i u samoj vezi! Moderni muskarci su nekako pobrkali loncice pa misle da trebaju da sede i cekaju da im devojke pridju, i naravno vise rade da veza opstane. Koji je ovaj fenomen? Mozda se stvarno matrijarhat vraca? :wink:
Gazdarica:Dobro i u cemu je problem?
Nemaju verovatno m_da da startuju ribu. Sto se devojaka tice, ne moraju da trce, ali se od njih ocekuje neki signal.geisha:Da li je neko drugi primetio da sve vise muskaraca u poslednje vreme ocekuju od devojke da ona trci i da se angazuje vise pre pocetak veze, pa i u samoj vezi! Moderni muskarci su nekako pobrkali loncice pa misle da trebaju da sede i cekaju da im devojke pridju, i naravno vise rade da veza opstane. Koji je ovaj fenomen? Mozda se stvarno matrijarhat vraca? :wink:
MagicFinger:Nemaju verovatno m_da da startuju ribu. Sto se devojaka tice, ne moraju da trce, ali se od njih ocekuje neki signal.
ma ne vraca se matrijarhat, nego priroda vraca stvari na svoje mesto.Jednostavno, ima vas vise na ovoj planeti i nama je izbor prosiren.Jos uvek dobra vecina vas precenjuje sebe i zahteva previse od muskarca.Nama je filozofija jednostavna.Prvi interes nam je seks, a ako u tom lovu naidjemo na nesto sto stvarno vredi, ok, potrudicemo se da to zadrzimo.Nema tu mistike, sve je u podsvesti i instiktu.geisha:Da li je neko drugi primetio da sve vise muskaraca u poslednje vreme ocekuju od devojke da ona trci i da se angazuje vise pre pocetak veze, pa i u samoj vezi! Moderni muskarci su nekako pobrkali loncice pa misle da trebaju da sede i cekaju da im devojke pridju, i naravno vise rade da veza opstane. Koji je ovaj fenomen? Mozda se stvarno matrijarhat vraca? :wink:
Eeee.. Ako je tako takav ti i ne treba. Uvek postoji neki drugi (sa magicnim prstima) :wink:geisha:ma, naravno ja razumem da su signali potrebni. To trebaju sve devojke da rade. al, posle kad das signal a taj seronja jos ne zna da ti pridje, e u tome je problem.........![]()
geisha:ma, naravno ja razumem da su signali potrebni. To trebaju sve devojke da rade. al, posle kad das signal a taj seronja jos ne zna da ti pridje, e u tome je problem.........![]()
Psihologue:Mushkarac je nekada u vezi imao dominanaciju...
Gejsha ne shvata da su se danashnji mushkarci promenili i traze od zena da one budu te koje ce da upravljaju i usmeravaju vezu...
Nije!milimail:Da, oni to traze, a posle kao nece meni zena da naredjuje, bla, bla...
Upravljanje vezom, ali iz senke, zar to nije manipulacija..
milimail:Da, oni to traze, a posle kao nece meni zena da naredjuje, bla, bla...
Upravljanje vezom, ali iz senke, zar to nije manipulacija..