R
radoznalica
Gost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno se slazem,ako si nekoga povredila nemoj ga podesecati na stare patnje.Zivi svoj zivot i pusti druge da zive.I nemoj u buducnosti opet da to radis.anakin:a sto te tako grize savest? svako ima pravo na greske.
sto ti je toliko stalo da ljudima koji ti vise ne znace u zivotu i sa kojima nisi u kontaktu ostavis sliku savrsene devojke?
pusti to, sta si uradila, uradila si. niko nije savrsen a glupo je projektovati neku sliku o sebi kad druga strana s pravom ima drugacije misljenje.
ostavi ljude da zive svoj zivot i ostavi im pravo da misle o tebi sta zele da misle.
jedino sto mozes da uradis je da ucis na svojim greskama i da ih ne ponavljas ubuduce.
Savetnica:Znas sta mene vise zanima? Mog decka tj. verenika cesto zovu njegove bivse iako nemaju za sta da se izvinu. Ili zovu jedino bas te koje nemaju za sta da traze oprostaj, a one koje bi mogle da se izvinu te ne zovu. Zanima me koji djavo ga zovu kad su raskinuli davno , sa nekom pre 2 god., sa nekom jos pre 6 godina. U cemu je poenta. A znaju da se zeni! Znaju da je srecan i sta zele postici tim pozivima???
Ete pacijenta, oce kaki nece kaki.radoznalica:ops:Bez obzira na to sto sam u srecnoj vezi, cesto se prisecam nekih svojih bivsih ljubavi. Nije tu bilo puno muskaraca, ali uglavnom su bile duze veze. Setim se kako nisam bila fer prema nekom, kako sam ga prevarila, a to nije bilo ljudski, kako sam ga izdala na neki nacin. I dodje mi da neke od njih pozovem i porazgovaram sa njima prijateljski, ali stalno nalazim izgovore, tipa
n se preselio i ne znam nista o njemu, mnogo me je voleo i taj poziv bi ga samo pogodio i sl. Pitam vas sada da li i vi nekad razmiljate o bivsim ljubavima, o tome kako ste bezobrazno, ako ste, izigrali necije poverenje i ostavili je na cedilu kad ste joj bili najpotrebniji, iako ste sada, recimo, u vezi sa pravom osobom i potpuno ste njom opcinjeni? Vasi odgovori bi mi puno znacili. Oprostite sto sam bila preopsirna
![]()
Savetnica:Znas sta mene vise zanima? Mog decka tj. verenika cesto zovu njegove bivse iako nemaju za sta da se izvinu. Ili zovu jedino bas te koje nemaju za sta da traze oprostaj, a one koje bi mogle da se izvinu te ne zovu. Zanima me koji djavo ga zovu kad su raskinuli davno , sa nekom pre 2 god., sa nekom jos pre 6 godina. U cemu je poenta. A znaju da se zeni! Znaju da je srecan i sta zele postici tim pozivima???
anakin:Savetnica:Znas sta mene vise zanima? Mog decka tj. verenika cesto zovu njegove bivse iako nemaju za sta da se izvinu. Ili zovu jedino bas te koje nemaju za sta da traze oprostaj, a one koje bi mogle da se izvinu te ne zovu. Zanima me koji djavo ga zovu kad su raskinuli davno , sa nekom pre 2 god., sa nekom jos pre 6 godina. U cemu je poenta. A znaju da se zeni! Znaju da je srecan i sta zele postici tim pozivima???
meni se cini da to ima veze sa sujetom, ali rekli mi da sam promasila temu :?
ja nemam potrebu da se izvinjavam posle toliko vremena. ako napravim nesto ruzno, izvinim se odmah.
nemam obicaj ni da se preterano osvrcem na svoje bivse veze, a u glavnom sam sa bivsima u prijateljskim odnosima. mislim, niti ja ocekujem da mi se neko za nesto izvinjava niti da se ja tu nesto pravdam.
ali ako ti je bas necista savest zbog necega...ne znam. ti ljudi sad zive neke drugi zivote, mozda nije ni preterano pametno podsecati ih.
Savetnica:Stvar je upravo u tome sto se ne vidjaju ni na ulici ni nigde, nemaju drugarsku vezu. On njih ne zove, nego se one tako sete jednom u 2-3 meseca pa zvrckaju. kao : sta ima novo, kako si... bla bla.... Mi smo vec bili zajedno pre 3 godine pa smo raskinuli i on je onda nasao drugu curu i ja drugog decka. Sudbina nas je ponovo spojila iako smo bili iz razlicitih gradova. E sad, ona se tripuje da smo bili u kontaktu i dok su se njih dvoje zabavljali i sad tako povremeno zivka? Sta joj to znaci?
Mislim da si u ovom slucaju pacijent jedino ti. "Kada gazis nesto ili nekog, gazi ga do kraja" - mislis da je to bolje resenje? Kad prodje izvesno vreme i hladne glave razmisljas o nekome ili necemu, a pri tom si i stariji(ja), normalno je da pozelis da kazes tom nekom "izvini", ako si ga(je) povredio(la). I to je ljudski, zar ne?Anonymous:Ete pacijenta, oce kaki nece kaki.radoznalica:ops:Bez obzira na to sto sam u srecnoj vezi, cesto se prisecam nekih svojih bivsih ljubavi. Nije tu bilo puno muskaraca, ali uglavnom su bile duze veze. Setim se kako nisam bila fer prema nekom, kako sam ga prevarila, a to nije bilo ljudski, kako sam ga izdala na neki nacin. I dodje mi da neke od njih pozovem i porazgovaram sa njima prijateljski, ali stalno nalazim izgovore, tipa
n se preselio i ne znam nista o njemu, mnogo me je voleo i taj poziv bi ga samo pogodio i sl. Pitam vas sada da li i vi nekad razmiljate o bivsim ljubavima, o tome kako ste bezobrazno, ako ste, izigrali necije poverenje i ostavili je na cedilu kad ste joj bili najpotrebniji, iako ste sada, recimo, u vezi sa pravom osobom i potpuno ste njom opcinjeni? Vasi odgovori bi mi puno znacili. Oprostite sto sam bila preopsirna
![]()
Kada gazis nesto ili nekog gazi ga do kraja. A ne sada se kajes kako si nekom nesto ucinila nazao, o tome je trebalo onda da se razmislja, zar ne?