Muskarci u 40-tim

Koji su bolji

• Samci

glasova: 4 22,2%
  • Razvedeni

glasova: 5 27,8%
  • Ozenjeni

glasova: 9 50,0%

• Ukupno glasova
    18
Pa nije za lika koji dobro izgleda. Mislim, jeste i za njega ali moze da mu se oprosti. Ja sam mislila na matore perverznjake koji imaju vise od 40 a muvaju jerva punoletne devojke, kao, oni izgledaju dobro za svoje godine 🤢
Lik preko 40 ako muva devojku ispod 20 to je vec prevelika razlika i zna se zbog cega ih muvaju, zbog seksa i svoje nesigurnosti. Zreo muskarac sa 40 i vise nece i nema sta traziti sa devojkama ispod 25 godina, to su razliciti svetovi, posebno u danasnje vreme.

Lik preko 40 ako muva devojku ispod 20 to je vec prevelika razlika i zna se zbog cega ih muvaju, zbog seksa i svoje nesigurnosti. Zreo muskarac sa 40 i vise nece i nema sta traziti sa devojkama ispod 25 godina, to su razliciti svetovi, posebno u danasnje vreme.
Pa nema sta da trazim ni sa babama,posto necu se zenim samo me za sex zanimaju a to iskljucivo sveza piletina ,nista second hand me ne interesuje,ne znam sto bi uvek neku kompatibilnu pricu da uvale tamo gde se ne trazi

Minimum 30g....i to je premlado. Jedino zbog potomstva to ganjam. Crkva do 16g.razlike vencava. Zato Arkan nije cigancicu Cecu u crkvi.

Što meni nije bitno jer ni prvi put nisam, već tko reper za ove bogomoljke, da vide dokle se tolerira. Jer preko toga se smatra kao generacijski jaz. Mož ti biti tata ili mama.

Back