barisca
Poznat
- Poruka
- 7.958
Bilo sta da uradis je dobro, verovatno postoji neki razlog zasto dete toliko vristi.Strucnu pomoc sa strane jos ne placaju iz fonda, ali se radi na tome, pa si mozda u pravu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo sta da uradis je dobro, verovatno postoji neki razlog zasto dete toliko vristi.Strucnu pomoc sa strane jos ne placaju iz fonda, ali se radi na tome, pa si mozda u pravu...
Hocu mir i tisinu ujutru, eventualno cvrkut pticaEto, pa ko kaze da imas problem![]()
Da, moze da se iskupi seksom.OkMa on je mislio na sexualnu pomoc sa strane u tom postu kojim se vadio za jednu malu greskicu pre toga....
Svako dete ikada u tim godinamaBilo sta da uradis je dobro, verovatno postoji neki razlog zasto dete toliko vristi.
Cek,ja nisam glasalaja sam ovaj što je glasao za samce, sve žene su glasale za razvedene i oženjene
Je l se javio neki samac?ja sam ovaj što je glasao za samce, sve žene su glasale za razvedene i oženjene
Ma sta ima veze, i da je seksualna disfunkcija u pitanju. Sve je to za ljude. Najvaznije je da se lecis na vreme.Ma on je mislio na sexualnu pomoc sa strane u tom postu kojim se vadio za jednu malu greskicu pre toga....
bolje da ti donese slatkiše veruj mi nego to što ti hoćešKaznice me strki ako otvorim i za zene
A bila sam dobra ove godine i hocu poklon od deda mraza
ona biraj oženjenogHocu mir i tisinu ujutru, eventualno cvrkut ptica
Ommm
Ma ocu paketic zenobolje da ti donese slatkiše veruj mi nego to što ti hoćeš
od slatkiša se samo malo ugojiš
a posledice koje ti nanese dezorijentisan muškarac su dalekosežne i opasne po zdravlje
Jos mi samo to trebaona biraj oženjenog
Predlazem razvedenog ali tek iz treceg pokusaja. Perforacija bubne opne zagarantovana.ona biraj oženjenog
ja pomislih defloracija pa se obradovah :LOL:Predlazem razvedenog ali tek iz treceg pokusaja. Perforacija bubne opne zagarantovana.
Prodajes se?Obicno su ozenjeni najbolji za mir u kuci...u obe kuce....
oni koji nisu hteli bi da jesu
oni koji su bili hteli bi da nisu
oni koji jesu pitaju se zašto su?
sveukupno nije im lako
Predlazem razvedenog ali tek iz treceg pokusaja. Perforacija bubne opne zagarantovana.
To je pravilo u 40 tim, ne valja pre toga, jer zena pamti pa ce mu vrati....i jos ce stavi masnicu da ga uzmes...Prodajes se?
aha, sve vidim nesto ne valja sa muzikom....slabo se cuje....Predlazem razvedenog ali tek iz treceg pokusaja. Perforacija bubne opne zagarantovana.
Da,da super je samo ga nosiTo je pravilo u 40 tim, ne valja pre toga, jer zena pamti pa ce mu vrati....i jos ce stavi masnicu da ga uzmes...
Sve sto pisu, racunaj da ima najvise 10% onoga sto misle.....tako da ne bude laz, ali ni istina...Kako je ovo dobro rečeno!
Treba dobro razmisliti...Oni koji nisu zenjeni, sta im fali?
Oni koji su bili zenjeni, sta im fali?
Ozenjeni? Ok tu je jasno![]()
Mozda ih je zena prevarila pa nisu hteli da predju preko toga i rastali se?Treba dobro razmisliti...
Ovi drugi da su bili dobri jos bi bili zenjeni.