Muskarci treba da menjaju partnerke na svake tri godine

novostanje2015

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
406
Ovo je nesto najprirodnije. Da ne bi doslo do dosade. Napravi se dete. Pruzi joj se sigurnost tri godine i ide dalje. Za te tri godine zena ne moze toliko da obrlati muskarca da zagospodari njime.

To je po meni mucenje. Da sebe ogranicis na jednu partnerku za ceo zivot. Strasno. Mada kakve su danas ovo se pokazuje kao najrazumnije resenje.

Sta vi mislite? Zasto bi se toliko maltretirali?

Mislim da je pitanje,pogresno postavljeno.Ne moze se uopste govoriti,o nekom odredjenom roku.Da li je to mesec dana,godina ili duze.Veza izmedju muskarca
i zene,treba da traje onoliko dugo,dok oni mogu da osete zadovoljstvo,u odnosu sa partnerom,odn.partnerkom.Dakle,cim utihne ono razdrazujuce osecanje,pri
susretima seksualnih partnera,odnos treba prekinuti,i traziti novog partnera-partnerku.

Mislim da je pitanje,pogresno postavljeno.Ne moze se uopste govoriti,o nekom odredjenom roku.Da li je to mesec dana,godina ili duze.Veza izmedju muskarca
i zene,treba da traje onoliko dugo,dok oni mogu da osete zadovoljstvo,u odnosu sa partnerom,odn.partnerkom.Dakle,cim utihne ono razdrazujuce osecanje,pri
susretima seksualnih partnera,odnos treba prekinuti,i traziti novog partnera-partnerku.

Tu smo da razmenimo misljenje.

Zar ne mislis da cesto osobe nisu u stanju da prepoznaju da je nastupio period gusenja? Navika, lazu sebe...

Poslednja izmena od moderatora:
kad ljudi ne bi imali odgovornost prema deci i kad bi bilo najvaznije da li im je dosadno i kad ljudi ne bi imali mozga i mislili da je moguce odrzati bilo koji odnos u nepromenjenom stanju i kad bi...

Na ovaj nacin se oduzima zeni da pomisli da je gospodarica. To ubija vezu, sve. Naravno da treba da postoji odgovornost prema deci, ali deca kada rastu u nezdravoj okolini sto i jeste brak na neki nacin, propadaju.

Na ovaj nacin se oduzima zeni da pomisli da je gospodarica. To ubija vezu, sve. Naravno da treba da postoji odgovornost prema deci, ali deca kada rastu u nezdravoj okolini sto i jeste brak na neki nacin, propadaju.
nezdrava okolina je nesto sasvim drugo od ovoga sto je navedeno u uvodnom postu
ko zene dozivljava kao protivnicku stranu, najbolje je da ih izbegava, za svaki slucaj

Cim pocne previse da zvoca, sikce pocne psihicki da zlostavlja, nabacuje krivicu za sve i svasta, nipodastava, omalovazava,vredja, izaziva, spletkari,jedno govori drugo radi...cim sve to cega ima jos u startu predje granicu trpnje odma noga u dupe.
Zato nikako brak jer taj papir je njoj sve da te posle ucenjuje a I sa decom.
Ili to ili kad predje 35. jer je to max. do kog zena moze da sakrije/odrzi izgled a da propadanje ne bude bas bas vidljivo.

Ovo je nesto najprirodnije. Da ne bi doslo do dosade. Napravi se dete. Pruzi joj se sigurnost tri godine i ide dalje. Za te tri godine zena ne moze toliko da obrlati muskarca da zagospodari njime.

To je po meni mucenje. Da sebe ogranicis na jednu partnerku za ceo zivot. Strasno. Mada kakve su danas ovo se pokazuje kao najrazumnije resenje.

Ne znam kako, ali si ubo vreme. Kad se radi o partnerskom odnosu to je optimalno. Ono sto je diskutabilno je partnerstvo. Ja se na tvom mestu ne bih zenio partnerkom, posao i brak ne idu zajedno.:)

Ti se prvo ozeni partnerkom, pa ima vremena da naucis razliku. :)

Poslednja izmena:

Previse je 3 godine druze...

Pa samo sirotinja hebe svoje žene.
Ostali zna se.

Back