Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
znam, zato i placemJbg, kad s njima zas...š stvar,povratka i oproštaja više NEMA!
prolazila sam vec kroz ovo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam, zato i placemJbg, kad s njima zas...š stvar,povratka i oproštaja više NEMA!

Isplači se lepo i laku noć!On baš nije tako cmizdrav, da znaš! Oženio se ponovo,jer sam i ja našla drugog...život piše romane...znam, zato i placem
prolazila sam vec kroz ovo![]()
ok, vjerujem tiIsplači se lepo i laku noć!On baš nije tako cmizdrav, da znaš! Oženio se ponovo,jer sam i ja našla drugog...život piše romane...

siroti mawi hrchki![]()

znamma vi ste bwe neunistive... propasce svet antihrist ce da zavlada poplave i tajfuni ce da spale i potope sve zivo samo skorpije ima da plivaju i iz vatre da izadju ko svarcenegeri![]()

nisam bila neiskrena, nego je on pukao, pa shvatio nesta pogresnoae bre.. ne drami vise nego ispricaj stos bila neiskrena jer da si bila ne bi te prijatelj ostavio![]()
cuj ja neiskrenaae bre.. ne drami vise nego ispricaj stos bila neiskrena jer da si bila ne bi te prijatelj ostavio![]()

pa sto ga nisi ubedila da je shvatio pogresno, neces mi reci da numes to da uradis ako zelis?nisam bila neiskrena, nego je on pukao, pa shvatio nesta pogresno

skorpijama nesto objasnitipa sto ga nisi ubedila da je shvatio pogresno, neces mi reci da numes to da uradis ako zelis?

skorpijama nesto objasniti![]()
nemam brojda al problem je valjda sto ce ti pasti kruna s glave da ga pozoves u 3 nocu i kazes mili moj druze jel si jos ljut na mene![]()

pa probaj sta te kosta..ako ti je stalo onda zagrizi po cenu da dozivis jos jedno razocarenje.. barem znas na cemu si... i ides napred bez osvrtanja.nemam obicaj da molim
mogu samo probam objasnim
joj bre ne kaki..da hoces da ga kontaktiras prevrnula bi nebo i zemlju nemoj meninemam broj
niti bilo sta
a jos manje se trpam gdjemi nije mjesto

pa u pravu sijoj bre ne kaki..da hoces da ga kontaktiras prevrnula bi nebo i zemlju nemoj meni![]()

ako nes da se mesas i znas da nes da se utrpavas koji moj onda dramis ovde danimapa u pravu si
prvo necu se mjesam gdje mi nije mjesto, necu se utrpavam
drugo, ako neko bega od mene zasto bi ja trcala za njim![]()

skorpijice