asvaltinka
Početnik
- Poruka
- 2
Pozdrav svima. Bila sam u vezi sa škorpijom, podznak lav, venera u jarcu(ja sam bik, podznak vaga, venera u blizancima). Bilo je lepo u početku, on je bio divan, pažljiv, osećajan. Vremenom se to pretvorilo u nešto što ni sama ne znam da objasnim, kao da me je hteo samo za sebe, ne u dobrom smislu, više kao *vežite svoju devojku za radijator da vam ne pobegne*. Druga stvar, on je čovek od 30 godina, koji je živeo majci na grbači, povremeno se bavio mutnim radnjama. On je to počeo da menja kasnije, zaposlio se, odselio od majke. Nekoliko puta sam pokušala to da prekinem, svaki put mi je nabijana krivica zbog toga, pa bismo se opet vratili na staro. Glavni argument mu je bilo da ja raskidam sa njim jer on loše stoji finansijski, ja neću s njim jer on nema fakultet, a ja sam doktorka i slične nebuloze. Time mi je samo još više postao odbojan, jer logično da njemu to smeta ako već spominje. Čak smo došli i do toga da me veri. To mu je bio ja mislim poslednji kec u rukavu, znao je da ne želim više sa njim, pa čisto da proba. Razišli smo se decembra 2019. On je to teško prihvatio, stalno neke poruke, iskakao iz frižidera. Naposletku sam prestala da odgovaram. Bilo mi je žao, on je stvarno jako dobar momak, ali mislim da me je udavio u svakom mogućem smislu. Međutim, u poslednje vreme mnogo mislim o njemu, razmišljala sam da ga pitam kako mu je, da li je rešio probleme koje je imao... Naravno, bilo mi je bezveze, nisam to uradila. Ali i dalje sam razmišljala o njemu. I pre neki dan stiže mi poruka od njega. Voleo bi da me vidi, pitam kojim povodom, kaže da nema pojma kojim povodom, mislim se pa što bismo se onda viđali. E sad, mene zanima sledeće: zar nisu škorpije takve da ako im povrediš ponos, nikad ti se više ne obrate ili se makar potrude da ti vrate na adekvatan način? Jel imate vi nekih ideja zašto bi se jedna muška škorpija javila? (kad već on odbija da kaže) Mislim, ja sam prilično sigurna da znam šta hoće, ali nisam želela direktno da ga pitam, možda i nisam u pravu, pa da ne ispadnem glupa.