Muškarci, seks i nasilje...

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Ako sam nešto primetila, vezano za muški bes prema određenoj ženi..... to je da se on obavezno iskazuje njegovim izrazom želje za silovanjem iste žene, sečenjem grudi, ponižavanjem njene seksualnosti, a da ne izbegnemo spektar uvreda koje odjednom sa: *****, gade, kretenu, degenu, idiote; prelaze na: dr oljo frigidna, ku rvo, kujo, kučko, nedoyebbana i td.

Naravno da govorim o ekstremima, ali svi ste ovome prisustvovali ako već nećete da priznate da sami koristite slične "argumente" u svađi sa ženom. Baš turbogigamega svađi.

Mene zanima odakle muškoj deci (jer mislim da odatle počinje) ideja da je najveća uvreda koju mogu da nanesu ženi vezana za silovanje i njenu seksualnost? Zašto je jednostavno ne nazovu glupom?

Zar to ne otvara vrata ženskom strahu da vam se prepusti ako joj se sviđate, da ne bi od jedne tako lepe stvari napravili gadost?

Čula sam i priče o likovima (iz više izvora) koji sa devojkom koju vole ne mogu ni da se opuste u seksu, jer "opuštanje" smatraju ponižavanjem žene. Ne mogu da ponize "svoju devojčicu" tražeći joj oral, il' nešto...
Dakle, kad kažem opuštanje mislim na sitne perverzije.

To su misli dečaka u mladim godinama, nekima to ostane baš dugo. Ono, kad se poženite sa ženom je (nadam se :eek: ) drugačije.

Pitanje je zašto? Odakle vam to, jednostavno? Odakle to bilo kome? Mnoge žene ovako razmišljaju, ali njihovo razmišljanje o seksu kao činu poniženja je samo posledica već milion puta nanetih uvreda vezanih za to da su bile sa previše muškaraca. Ili nisu ni sa jednim, to sad postalo moderno :D

Kada ddevojčica od 15 leta proživi ceo život vređana da je ku rva kad god iznervira nekoga, zar neće pomisliti da je pitanje seksa jedna strašna stvar? I da li je to ono što tera dečake da seks sa devojkom smatraju reckom, njenim porazom, poniženjem?

Ne verujem da će pomisliti da je sam seks strašan, koliko seks sa više različitih partnera :mrgreen:

Šta znam... kontam da sve to proističe iz muške nadmoći nad ženom i tom "ja jeбem, a ti bivaš jebana" filozofijom. Da li je nepravedno? Jeste. Da li je prostački? Svakako. Da li je idiotski? Itekako.
Ali *******, tako je kako je...

I da

Ako sam nešto primetila, vezano za muški bes prema određenoj ženi..... to je da se on obavezno iskazuje njegovim izrazom želje za silovanjem iste žene, sečenjem grudi, ponižavanjem njene seksualnosti, a da ne izbegnemo spektar uvreda koje odjednom sa: *****, gade, kretenu, degenu, idiote; prelaze na: dr oljo frigidna, ku rvo, kujo, kučko, nedoyebbana i td.

Taj termin se nepravedno našao u toj grupi. On ne "ponižava seksualnost" žene jer se i ne odnosi na istu. Kučka je naporsto kučka. :mrgreen:

Ne verujem da će pomisliti da je sam seks strašan, koliko seks sa više različitih partnera :mrgreen:

Šta znam... kontam da sve to proističe iz muške nadmoći nad ženom i tom "ja jeбem, a ti bivaš jebana" filozofijom. Da li je nepravedno? Jeste. Da li je prostački? Svakako. Da li je idiotski? Itekako.
Ali *******, tako je kako je...

I da

Taj termin se nepravedno našao u toj grupi. On ne "ponižava seksualnost" žene jer se i ne odnosi na istu. Kučka je naporsto kučka. :mrgreen:
Ma nije ni što je nepravedno ni što je prostački ili idiotski nego što ima posledice. Misim ja sam prva za to da se deca seksaju kad odrastu al' neke zbog ove filozofije ostaju nevine do tridesete.

Lexa nastavlja sa prljavom feministickom propagandom i govorom mrznje uperenim protiv muskaraca.
Nema veze, to je dobra prilika da edukujemo i muskarce i zene kako da odgovaraju na takve gadosti.

Prvo kad je rec o seksu i nasilju, ogromna vecina muskaraca ne moze da spoji to dvoje. Dakle svaki zdrav muskarac jednostavno nije u stanju da pocini silovanje. Mozda neki fantaziraju o tome, kao i neke zene, ali to ne znaci da to zele u stvarnosti. Normalan muskarac nije u stanju da misli o seksu kada se nalazi u nasilnoj ili stresnoj situaciji. Znaci ako on trpi nasilje ili ako njegova partnerka trpi nasilje, ako bi pocela da pokazuje bes, patnju ili da pruza otpor, normalan muskarac jednostavno ne bi bio u stanju da nastavi sa seksom, ni psihicki a ni fizicki jer u takvim situacijama od erekcije nema nista.
Jednostavno receno, muskarac ima dva rezima: rezim prezivljavanja i rezim reprodukcije. Kada nije ugrozen, gladan itd, on hoce da yebe. To je vrlo jednostavno. Situacija koja je nasilna kod muskarca ne bi aktivirala rezim za reprodukciju vec rezim prezivljavanja. Govorim o normalnim muskarcima, dakle o ogromnoj vecini. To je odgovor na feministicke gluposti da je kod muskarca seks povezan sa nasiljem jer one ocigledno veruju da su svi muskarci zapravo silovatelji.

Drugo, vredjanje tipa 'kurwa' i 'drolja' pre svega koriste zene. To je barem moje iskustvo. Za zenu je dakle uvreda cinjenica da se olako upusta u seks i da je imala mnogo partnera, dok je kod muskarca to pozeljno. Ovo je opet sasvim prirodno.
Muskarac koji lako dolazi do partnerki je muskarac visokog statusa i sve zene ga zele, dok sa druge strane zena koja ima mnogo partnera ne moze da obezbedi ekskluzivnost. Muskarac instiktivno od zene trazi ekskluzivnost jer podsvesno zeli da se pobrine da je ne oplodi nijedan drugi muzjak. Muskarac nema drugi nacin da bude siguran da je dete koje zena rodi njegovo osim da ogranici njen broj seksualnih partnera te zato i postoji institucija braka. Uporedo sa tim i zene i muskarci ocenjuju da zena koja se olako upusta u seks i menja veliki broj partnera poseduje manju vrednost za muskarca jer ona ne moze da obezbedi ekskluzivnost.

Jednostavno receno, muskarac ima dva rezima: rezim prezivljavanja i rezim reprodukcije.
Režim mozga ne postoji, dakle? Ispadoše žene misaona bića :rumenko: pa..... kad ti tako kažeš.....
Drugo, vredjanje tipa 'kurwa' i 'drolja' pre svega koriste zene. To je barem moje iskustvo.
Preskočio si ono "jebaću te dok ne poplaviš", to žene ne govore, po mom iskustvu. I uopšte, sam izraz ku rvo koriste u meri u kojoj koriste reč idiote. Aluzija na silovanje potiče od muškog roda. Ne pravi se blentav, znaš da nisam mislila na čin silovanja, već na pretnju istim. Ili uopšte uplitanje u njen seksualni život.

A te fore sa reprodukcijom su mi poznate, smao što si izostavio da su celu foru smislili (s mislili, dakle izracionalisali) popovi koji su imali prevlast nad moralom.

Kako feminizam može da bude protiv muškaraca? Opet paranoja :(

Jer se zalaze sa supremaciju zenskog pola. Pokret koji se zalaze za jednakost ne bi uopste spominjao polove, ne bi se vrteo oko potreba jednog pola i ne bi u svom imenu imao ime jednog pola. Najzad, njegovi predstavnici ne bi bile pretezno lezbejke, dakle osobe koje su u mladosti imale traumaticna iskustva sa muskarcima.

Režim mozga ne postoji, dakle? Ispadoše žene misaona bića :rumenko: pa..... kad ti tako kažeš.....
Preskočio si ono "jebaću te dok ne poplaviš", to žene ne govore, po mom iskustvu. I uopšte, sam izraz ku rvo koriste u meri u kojoj koriste reč idiote. Aluzija na silovanje potiče od muškog roda. Ne pravi se blentav, znaš da nisam mislila na čin silovanja, već na pretnju istim. Ili uopšte uplitanje u njen seksualni život.

A te fore sa reprodukcijom su mi poznate, smao što si izostavio da su celu foru smislili (s mislili, dakle izracionalisali) popovi koji su imali prevlast nad moralom.

Ti nista ne kapiras. Rezim mozga? Mozak nam upravo sluzi da bismo lakse zadovoljili osnovne bioloske potrebe. Bez obzira na nasu intelektualnu superiornost u odnosu na zivotinje, mi i dalje imamo iste bioloske prioritete.

Neko ko na taj nacin generalizuje o muskarcima ocigledno ima traumaticna iskustva sa njima i treba pod hitno da potrazi pomoc.

Po meni, silovanje je nešto najstrašnije što ženu može zadesiti od strane muškarca. Takve kletve samo može neki prostak da izrekne, koji je sto puta slabiji od žene koju kune.

Kad smo kod te vrste klevetanja, jedan, i to stariji čovek, je pre neki dan, klevetajući neku ženu rekao: ,, Zab"o bi joj ga, pa izvadio kad bi joj bilo najslađe". Iako i ja tu žensku ne podnosim ovaj izraz mi se toliko zgadio.

Ti nista ne kapiras. Rezim mozga? Mozak nam upravo sluzi da bismo lakse zadovoljili osnovne bioloske potrebe. Bez obzira na nasu intelektualnu superiornost u odnosu na zivotinje, mi i dalje imamo iste bioloske prioritete.
Meni je jako žao što tako razmišljaš. Hehe, razmišljaš, paradoks :D

Mozak je ljudska velika privilegija. Veruj mi da ima muškaraca koji ga koriste i za razmišljanje ;)

Svi problemi izmedju muskaraca i zena poticu od (pogresnog, naravno) muskarcevog nacina razmisljanja, a to je da je emotivno, fizicki i intelektualno ili u bilo kom smislu superiorniji od zene. Zena je prvo bice koje je bilo istinski podjarmljeno. Tu je sva mudrost nasih odnosa zasnovanih na predrasudama i sterotipijama, a korijeni su istorijski odnosno ekonomski a radi se o podjeli rada, tzv. pogresno koncipiranim muskim i zenskim karakteristikama, poslovima i sl.

Ne pomaze ni to, sto smo ipak i krvolocne zivotinje koje ne trpe vlastitu konkurenciju, a kamo u bilo kom obliku pa makar to bili i neki aspekti zenske moci (mogucnost radjanja, kognitivna suptilnost i zenstvenost, ne u smislu sisa i goozica nego muskarac stvarno ne zna da se nosi time pogotovo kad sam pocne nesto da emotivno osjeca i onda "gubi" moc). Moc, vladanje, sve ce se uciniti da se to ostvari, pa makar drugom nanio stravicne muke ili ponizenje.

Meni je jako žao što tako razmišljaš. Hehe, razmišljaš, paradoks :D

Mozak je ljudska velika privilegija. Veruj mi da ima muškaraca koji ga koriste i za razmišljanje ;)

Mozak nije ljudska privilegija. Imaju ga i zivotinje i itekako uspesno ga koriste. Covek je superiorniji intelektualno, ali to ne znaci da zahvaljujuci svojoj inteligenciji moze da izbegne zakone prirode, niti da moze da ignorise svoje prirodne potrebe. Covek je prirodno bice i kad se udalji previse od svoje prirode, on se udalji od srece.
Zasto je to bitno? Pa zato sto zene i muskarci nikada nece moci sasvim pobeci od svojih prirodnih uloga.

Blaaaablaaablaaaa
Na to se otprilike svode svi tvoji argumenti.

Poslednja izmena:
Da nema zdrave agresije, muskarcu bi bilo prosto zao da zenama radi sve te bezobrazne stvari :lol:
Dakle, muski libido mora da ima zdravu dozu agresije.
Problem sa silovateljima je kanalisanje te agresije, tacnije receno zelja da zeni nanese patnju i da je ponizi.
Sto rece Mickey, normalan muskarac ne moze da uziva u zeninoj patnji, niti zeli da joj kroz seks bukvalno nanosi bol ili je istinski ponizava

Svi problemi izmedju muskaraca i zena poticu od (pogresnog, naravno) muskarcevog nacina razmisljanja, a to je da je emotivno, fizicki i intelektualno ili u bilo kom smislu superiorniji od zene. Zena je prvo bice koje je bilo istinski podjarmljeno. Tu je sva mudrost nasih odnosa zasnovanih na predrasudama i sterotipijama, a korijeni su istorijski odnosno ekonomski a radi se o podjeli rada, tzv. pogresno koncipiranim muskim i zenskim karakteristikama, poslovima i sl.

Ovo je neverovatna gomila gluposti i prosto je strasno sto postoje muskarci koji su prihvatili takav nacin razmisljanja. Ja cu sve osporiti, ali ne zbog tebe jer ti cim si tako nesto mogao napisati, nisi normalan nego zbog drugih koje bi takvi bolesni stavovi mogli zatrovati. Uzgred, vrlo je moguce da si Lexin klon, jedan od mnogih.
Zena nikada nije bila podjarmljena od strane muskarca. Do podele uloga doslo je zahvaljujuci prirodnim razlikama izmedju muskaraca i zena, a te razlike su OGROMNE.
Kada je rec o superiornosti muskaraca, fizicka superiornost je ocigledna i prosto je smesno da neko moze da o tome raspravlja. Zasto se zene ne takmice u istim ligama sa muskim sportistima ako ovi nisu fizicki superiorniji? Da li je moguce da je neko toliko glup da porice da su muskarci fizicki superiorniji?
Sto se tice emotivne superiornosti, nemam pojma sta to treba da predstavlja i kako to neko moze biti 'emotivno superiorniji', dakle u pitanju je lupetanje.
Sto se tice intelektualne superiornosti, broj muskaraca sa IQom od 120 do 130 je 2,5 puta veci nego broj zena u istoj kategoriji. Broj muskaraca sa IQom od 130 do 140 je 6 puta veci, a broj muskaraca sa IQ 140+ je ako se ne varam 30 ili 40 puta veci.
Sve sto vidis oko sebe sagradili su i dizajnirali muskarci. Svu tehnologiju koju koristis osmislili su muskarci i oni je i odrzavaju. Sta sad? Hocemo poricati ocigledno?

Ovo je neverovatna gomila gluposti i prosto je strasno sto postoje muskarci koji su prihvatili takav nacin razmisljanja. Ja cu sve osporiti, ali ne zbog tebe jer ti cim si tako nesto mogao napisati, nisi normalan nego zbog drugih koje bi takvi bolesni stavovi mogli zatrovati. Uzgred, vrlo je moguce da si Lexin klon, jedan od mnogih.
Zena nikada nije bila podjarmljena od strane muskarca. Do podele uloga doslo je zahvaljujuci prirodnim razlikama izmedju muskaraca i zena, a te razlike su OGROMNE.
Kada je rec o superiornosti muskaraca, fizicka superiornost je ocigledna i prosto je smesno da neko moze da o tome raspravlja. Zasto se zene ne takmice u istim ligama sa muskim sportistima ako ovi nisu fizicki superiorniji? Da li je moguce da je neko toliko glup da porice da su muskarci fizicki superiorniji?
Sto se tice emotivne superiornosti, nemam pojma sta to treba da predstavlja i kako to neko moze biti 'emotivno superiorniji', dakle u pitanju je lupetanje.
Sto se tice intelektualne superiornosti, broj muskaraca sa IQom od 120 do 130 je 2,5 puta veci nego broj zena u istoj kategoriji. Broj muskaraca sa IQom od 130 do 140 je 6 puta veci, a broj muskaraca sa IQ 140+ je ako se ne varam 30 ili 40 puta veci.
Sve sto vidis oko sebe sagradili su i dizajnirali muskarci. Svu tehnologiju koju koristis osmislili su muskarci i oni je i odrzavaju. Sta sad? Hocemo poricati ocigledno?

Pa, samo tvoje javljanje na ovoj temi je dokaz svega toga. Sem toga, fizicka superiornost nije samo sirova fizicka snaga... Ima i druga strana price, neka ti Lexa to kaze...

Ne pomaze ni to, sto smo ipak i krvolocne zivotinje koje ne trpe vlastitu konkurenciju, a kamo u bilo kom obliku pa makar to bili i neki aspekti zenske moci (mogucnost radjanja, kognitivna suptilnost i zenstvenost, ne u smislu sisa i goozica nego muskarac stvarno ne zna da se nosi time pogotovo kad sam pocne nesto da emotivno osjeca i onda "gubi" moc). Moc, vladanje, sve ce se uciniti da se to ostvari, pa makar drugom nanio stravicne muke ili ponizenje.

Ne slazem se potpuno. Ako bi na nekom pustom ostrvu ostavio grupu muskaraca i zena, vrlo brzo bi doslo do prvobitne podele rada u cilju prezivljavanja

Mozak nije ljudska privilegija. Imaju ga i zivotinje i itekako uspesno ga koriste. Covek je superiorniji intelektualno, ali to ne znaci da zahvaljujuci svojoj inteligenciji moze da izbegne zakone prirode, niti da moze da ignosrise svoje prirodne potrebe. Covek je prirodno bice i kad se udalji previse od svoje prirode, on se udalji od srece.
Zasto je to bitno? Pa zato sto zene i muskarci nikada nece moci sasvim pobeci od svojih prirodnih uloga.

Na to se otprilike svode svi tvoji argumenti.
Kao što rekoh, čovekov mozak je privilegija koja mu dozvoljava da bira prioritete. Ti biraš da zanemariš mozak i to je okej. Ali glupo je da tvrdiš da su svi muškarci orijentisani samo na ždranje, lokanje i seks. I da ako ne razmišljaju o nečemu izvan toga nisu srećni. To prosto nije istina, jer nisu svi kao ti.

Back