- Poruka
- 17.475
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zašto ja moram da trpim da me gura tim svojim nogama? Meni je to krajnje nepristojno.U takvi (tesnim) farmerkama mu je ugodnije tako sedeti. Nije baš da mora, ali je preporuka za zdravlje.
A i psiholozi imaju objašnjenja za takav položaj.
Ali to je njegov problem. Ljudi su užasno nepristojni, nesvesni sebe i ne poštuju tuđ prostor na javnim mestima.U takvi (tesnim) farmerkama mu je ugodnije tako sedeti. Nije baš da mora, ali je preporuka za zdravlje.
A i psiholozi imaju objašnjenja za takav položaj.
Još se on ljuti što sam ga zamolila za prostor. Kaze alergična si na muskarceAli to je njegov problem. Ljudi su užasno nepristojni, nesvesni sebe i ne poštuju tuđ prostor na javnim mestima.
Ne možeš u javnom prevozu da odvrneš muziku jer nekim pored tebe trešt
Da nije bio...Još se on ljuti što sam ga zamolila za prostor. Kaze alergična si na muskarce![]()
Nemam pojma,baš ne volim da se svadjam u javnosti ali s ovim sam morala.Da nije bio...![]()
Naravno, zato je Bog izmislio slušalice i mobilne telefone.Ali to je njegov problem. Ljudi su užasno nepristojni, nesvesni sebe i ne poštuju tuđ prostor na javnim mestima.
Ne možeš u javnom prevozu da odvrneš muziku jer nekim pored tebe trešt
Paa, jel' prijalo?Nemam pojma,baš ne volim da se svadjam u javnosti ali s ovim sam morala.
nepristojan.Pogledajte prilog 1549609
Juče sam se posvađala u prevozu sa muškarcem koji je ovako sjedio do mene.
Kad sam ga zamolila da skupi noge rekao je da muškarci moraju tako sjediti.
Mislite li da je u pravu ili je samo nepristojan?
Pa i nije bas,ali kad se nekom fino obratis a on krene u napad moraš da se braniš.Naravno, zato je Bog izmislio slušalice i mobilne telefone.
A, očigledno da to nije njegov problem, već javnog prevoza.
Paa, jel' prijalo?![]()
a zasto bi mu se obracala ako nisi u pravu?Pa i nije bas,ali kad se nekom fino obratis a on krene u napad moraš da se braniš.
Kako nisam u pravu? Noga mu došla meni u krilo tako reći. Do pola mog sjedista.a zasto bi mu se obracala ako nisi u pravu?
mozda nije imao mesta za noge?
a jel si proverila jel bilo mesta za njegove noge kod njega?Kako nisam u pravu? Noga mu došla meni u krilo tako reći. Do pola mog sjedista.
guzva..desava sedaaa,.. i šta bi bilo da su dva muškarca na zajedničkom sedištu ?
Pa sta mene briga ima li on mjesta? Neka ustane i stoji a ne da ugrožava moj prostor. Da li je on provjerio imam li ja mjesta kad se tako raširio?a jel si proverila jel bilo mesta za njegove noge kod njega?
.
kazem.. nekad i ja tako rasirim jer prosto nemam gde da stavim noge.
Da se svi muškarci ponašaju tako onda bi bio možda problem GSP-a.Naravno, zato je Bog izmislio slušalice i mobilne telefone.
A, očigledno da to nije njegov problem, već javnog prevoza.
sebicna siPa sta mene briga ima li on mjesta? Neka ustane i stoji a ne da ugrožava moj prostor. Da li je on provjerio imam li ja mjesta kad se tako raširio?
Ja treba da se skupljam zato što je on krakat?
daa, vi ste očekivali kavaljera,.. ali je njih možda i bilo, ali nije bilo mesta . ( što bi rek'o Belmondo).Pa sta mene briga ima li on mjesta? Neka ustane i stoji a ne da ugrožava moj prostor. Da li je on provjerio imam li ja mjesta kad se tako raširio?
Ja treba da se skupljam zato što je on krakat?
Da,svakako. Trebala sam mu u krilo sjesti i pitati je li mu udobnije kad ima 2 mjesta.sebicna si![]()
Ne,samo pristojnost.daa, vi ste očekivali kavaljera,.. ali je njih možda i bilo, ali nije bilo mesta ? ( što bi rek'o Belmondo).
a znaci ti si ovaDa,svakako. Trebala sam mu u krilo svesti i pitati je li mu udobnije kad ima 2 mjesta.