mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.246
Kojim? Zvučiš ko pop koji kaže za neku nesreću da plaćamo grehe svojih predakaNe dobio si opomenu što si nas nazvao pogrdnim nekim imenom. Prestani da sve tumacis pogresno,nije lijepo da obmanjujes ljude.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kojim? Zvučiš ko pop koji kaže za neku nesreću da plaćamo grehe svojih predakaNe dobio si opomenu što si nas nazvao pogrdnim nekim imenom. Prestani da sve tumacis pogresno,nije lijepo da obmanjujes ljude.
Onaj deo sa torbom po glavi je preskočilaĆuti i uživaj... Šta misliš kako je zaista prošao onaj sirotan u busu?
Meni pristojnost ne dozvoljava da napisem kako ti zvučis.Kojim? Zvučiš ko pop koji kaže za neku nesreću da plaćamo grehe svojih predaka![]()
Ko uopšte priča o gledanju? Kad si vidio ženu da bulji u muskarca?ja tako sedim jer ne mogu i necu da stiskam jaja pa da moram da ga prebacujem iz nogavice i podesavam i namestam
to zapravo uradim kad sednem i manje vise gde god sednem prvo podesim pevca
jer sto da me zulja ili da mi bude neugodno
to radim apsolutno prirodno i suptilno
a ko oce da gleda
pa neka gledaa bakili zabole me hkuratz
pa u mene stalno buljeKo uopšte priča o gledanju? Kad si vidio ženu da bulji u muskarca?
Gledanje i buljenje nije isto. Ne idu ljudi okolo zatvorenih očiju.pa u mene stalno bulje
mozda je tebi gledanje suprotnog pola strana stvar al meni nije
dobro, ne bih te ja vise zadrzavao svojim komentarima ako ne zelis ili ne mozes da ih razumesGledanje i buljenje nije isto. Ne idu ljudi okolo zatvorenih očiju.
Ovde se ne radi o gledanju uopšte.
Ti ne želiš da razumijes o čemu se ovde piše na 11 strana.dobro, ne bih te ja vise zadrzavao svojim komentarima ako ne zelis ili ne mozes da ih razumes
<3
ahaTi ne želiš da razumijes o čemu se ovde piše na 11 strana.
To je ono kad bi gledali ali nam je neprijatno?Jesi li čuo za periferni vid
Slucaj iz teme je sasvim jasan, ali nije svako sirenje nogu provokacija, nepristojnost i ostale etikete nalepljene na temi.Napisala sam nešto i za taj slučaj, mrzi me da vrtim sve poruke u krug, ali recimo da nije stvar u bontonu per se
Ne mora da bude da bi, prosto je u (perifernim) vidnom polju, suština je da nije zveranje.To je ono kad bi gledali ali nam je neprijatno?
Ja sam svoje viđenje obrazložila u dosta postova, stvarno me mrzi da ponavljam i da se ubeđujem.Slucaj iz teme je sasvim jasan, ali nije svako sirenje nogu provokacija, nepristojnost i ostale etikete nalepljene na temi.
a di da spakujemo jajca ako su nam noge stisnute ?Pogledajte prilog 1549609
Juče sam se posvađala u prevozu sa muškarcem koji je ovako sjedio do mene.
Kad sam ga zamolila da skupi noge rekao je da muškarci moraju tako sjediti.
Mislite li da je u pravu ili je samo nepristojan?