Muskarci na zenama

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Fenomen koji, cini mi se, ima samo ekspanziju.
Pre skoro 10 godina kad sam dosla ovde, bitisalo je svega par muskaraca.
Vodjene su neke interne sale i zaobilazila sam ih.
Vremenom, njihov broj se samo povecava... plavi, crni, mladi, stari, lepi, ruzni, gejevi, metro, ozenjeni, razvedeni, samci, zauzeti, mrsavi, debeli... svi su kao omadjijani krenuli ka Zenama... iako postoji jedan za njih karakteristican pdf.pod nazivom Muskarci. Kako vreme odmice, oni su se odomacili. Nema kucanja, cekanja reda, uvazavanja, kavaljerstva, cak ni kulture. Poceli su i kaiseve da otkopcavaju i ono cuveno dugme na pantalonama posle rucka...
Pitanje je zasto?

Zasto su spustili svoje kriterijume muzevnosti i pristali da obitavaju na Zenama?
Sta ih to privlaci?
Da li su to muskarci koji razumeju ili upravo oni koji ne razumeju zene?
Da li se osecate prijatno kad vam na pitanje Koju kremu koristite za noc, neki muskarac dobaci Niveu?

Da li i dalje gledate kao muskarce ili uspevate da sagledate i njihovu zensku nit?

Kad bih napisala Muskarci stop... to bi bilo ironicno zar ne?

Zato sto smo potrebni jedni drugima. Ne samo kao ljubavnicki partneri, to je cak poslednje sto i pomislim.
Ne gledam ih kao zenskaste zato sto su ovde, svasta.
Forum dozivljavam kao lokal u kom se sakupljaju razni ljudi pa sednes za sto gde ti energija i atmosfera pasu.
Smetaju mi negativci, nevezano za pol. Ogorceni, nevaspitani, osobe koje prose paznju, oni koji sami sebe hvale jer nema ko drugi, drveni advokati i oni skloni tracarenju.
A ostali... Razmena iskustava, slicno ili razlicito misljenje, duhovite opaske, sprdanje na tudj ali i svoj racun... to mi je OK. Mislim da je cak dzentlmenski sto su oni presli ovde :) Kada vec mi nismo tamo...

Ja sam ovde jer ima tema iz LJiS sfere, koje nisu na LJiS-u jer ljude zanima prvenstveno zensko misljenje. I ja kada me zanima zensko misljenje ili kada je neke tema blize zenama postavim je ovde. Na takve teme i odgovaram, koje su "neutralne" manje-vise. Ne mogu da odgovaram na temama koje su o spremanju zimnice i receptima, o trac partiji uz kaficu, sta ste novo kupile i sl. jer se ne pronalazim u takvim temama.

Pa nema veceg komplimenta za zene od cinjenice da se muskarci muvaju oko njih.
Umesto hvala, dobijamo samo kritike.
Nema smisla. Nije u redu, molim vas...

- - - - - - - - - -

I da dodam, da je najveci kompliment za zenu da je muskarac sebe samozadovoljavao misleci na nju. :zloca:

Zasto su spustili svoje kriterijume muzevnosti i pristali da obitavaju na Zenama?
Sta ih to privlaci?

Zivotne teme vezane za zivotna pitanja zanimaju ljude pa i muskarce. LjiS ume da bude previse vulgaran i orijentisan samo na ljubavna da ne kazem eksplicitno seksualna pitanja i cak i perverzije te je takav cesto odvratan.

Ljudi zele finocu i normalnu komunikaciju kao u RL. Na primer, zelimo da pricamo o podeli dedovine, problemima seoskog zivota i ostalim normalnim zivotnim pitanjima, caskanju itd.
A i logicno je da idemo tamo gde ima vise ljudi.

A da ti kazem posteno Cicak, od kako su muskarci sami reaktivirali pdf Muskarci mnoge zene svracaju tu. A da se situacija dodatno aktivira eto i tebe tamo. Uostalom, vidim da imas skoro 400 poruka na pdf Muskarci. Ajde reci zasto?;)

... al samo kad su gore :deda:

Pravda za muskarce! Zene odozgo!

Nema sanse po ovoj zimoci da budem gore, a i mrzi me da radim, da pumpam i tako to, izvrnem se lepo na ledja, da mi bude toplo oko krsta i da ne zebu bubrezi, i ne zamaram se, samo pratim pokrete i ne preuzimam inicijativu, to mi je oduvek bila prva opcija, narocito od septembra do aprila... :deda2:

:lol:

@EDIT: Da odgovorim priki na repku, znaci - :rotf: :ok: :lol: :lol: ...
Da bre, ali tako svake prestupne godine... :rumenka: :lol:

Poslednja izmena:

bilo je tesko ne primetiti toliko kokodakanja na jednom mestu.
i normalno da petao pritrci kada se sumanuto kokodace :cool:

ma yock...samo bi bilo glupo
motivi posete,ili transfera,na ovaj pdf su individualni
pa ko moze bolje odgovoriti nego oni kojih se tema tiche
sve drugo...bile bi pretpostavke
a predpostavka je...znamo...majka svih zayeba :deda:

necemo dotvaramo teme o drugim korisnicima<3

:rotf:

Naziv teme je do jaja.:super:

Ja sam ovde jer ima tema iz LJiS sfere, koje nisu na LJiS-u jer ljude zanima prvenstveno zensko misljenje. I ja kada me zanima zensko misljenje ili kada je neke tema blize zenama postavim je ovde. Na takve teme i odgovaram, koje su "neutralne" manje-vise. Ne mogu da odgovaram na temama koje su o spremanju zimnice i receptima, o trac partiji uz kaficu, sta ste novo kupile i sl. jer se ne pronalazim u takvim temama.

Pa nema veceg komplimenta za zene od cinjenice da se muskarci muvaju oko njih.
Umesto hvala, dobijamo samo kritike.
Nema smisla. Nije u redu, molim vas...

- - - - - - - - - -

I da dodam, da je najveci kompliment za zenu da je muskarac sebe samozadovoljavao misleci na nju. :zloca:

Pravda za muskarce! Zene odozgo!

Nema sanse po ovoj zimoci da budem gore, a i mrzi me da radim, da pumpam i tako to, izvrnem se lepo na ledja, da mi bude toplo oko krsta i da ne zebu bubrezi, i ne zamaram se, samo pratim pokrete i ne preuzimam inicijativu, to mi je oduvek bila prva opcija, narocito od septembra do aprila... :deda2:

:lol:

@EDIT: Da odgovorim priki na repku, znaci - :rotf: :ok: :lol: :lol: ...
Da bre, ali tako svake prestupne godine... :rumenka: :lol:
.....

- - - - - - - - - -

sto bih gledala njihovu zensku stranu?
ovde su upravo zato sto su pravi muskarci i sto su im zene bitne u zivotu
ne diraj mi muskarce na zenama :heart:

dive, vidi se da redje dolazis na forum :lol:

Re: Muskarci na zenama

meni to nekako logicno :ceka:

.....

- - - - - - - - - -

Cak i statistika obara rekorde

Па? Шта је проблем? Јеси ти то за некакву сегрегацију и стеротипе као дечаци дискутују на Мушкарцима на теме сиса, кола које неће возити и кладионице, а девојчице (које већ деценијам нису девојчице) на Женама на теме помада, шопинга у кинеским бутицима и новим зачинима у кујни? Твој свет је онако баш космополитски.

- - - - - - - - - -

Могућност да се ругају и вређају. Жене, наравно.

Тишина бабо! :mrgreen:

Back