Muškarci koji žene ku*ve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da vecini muskaraca to danas ne smeta jer su devojcice od 13-4 godina promiskuitetne tako da samo znacenje reci ***** je izgubilo na znacaju jer bi to u prevodu bila vecina zena danas kada su kombinacije, paralelne veze, otvoreni brakovi postali normalna stvar.
Nekada su ***** bile zene labilnog morala koje su bile stigmatizovane u drustvu jer je samo drustvo bilo konzervativnijem patrijahalnije i obraz i cast nisu imali cenu danas je to sve izgubilo na znacaju i vrednosti su drugacije.

Poslednja izmena:
Ne bih se složio. Ali izgleda da se obistinjuju reči pokojne Sonje Savić da će vam ćerke biti qrve i sponzoruše. Mislim da većina i dalje gaji tradicionalne vrednosti, ali nesumnjivo sve više ima obratnih primera.

Zapitajte se: da li biste oženili promiskuitetnu devojku, ili podržali npr. svog sina u toj nameri.

Meni je to tako odvratno.

Poslednja izmena:
Skoro videh na NET-u:
Zdrada novog Pinka i
zgrada infektivne klinike u BG.

Srbija moralno propada.
Na cenu su sponzoruše, da ne upotrebim izraz
kako ih zovu starije generacije
A nigde vest da je momak u oblasti biologije
na takmičenju, bio prvi na svetu.

- - - - - - - - - -

sta ces brate nije im pisalo na celu kolko su kita promenile:cry:

A i nemaju ugradjen qrometar da proveriš
Inače, tu žene, osim kamenjarki
znaju da broje samo do dva
1. prvi
2. svi ostali su drugi

Poslednja izmena:
Zapitajte se: da li biste oženili promiskuitetnu devojku, ili podržali npr. svog sina u toj nameri.

Vecina tih promiskiutetnih devojaka na prvi pogled deluju kao ozbiljne i fine devojke, dosta njih je obrazovano i na prvi pogled deluju ozbiljno ali zive promiskuitetno i to znaju samo njihovi povremeni partneri i oni koji imaju informacije o njihovim privatnom zivotu.
Vecina njih ce se udati i smatrace ih za devojke za primer jer vecina nece ni slutiti kakav buran zivot su vodile a mozda ce i dalje voditi .

Znao sam jednog šljakera koji je hteo da ženi neku vlajinu koju je pregazila
brigada fizosa na gradilištu svaki mesec na dan isplate. On je to znao ali opet je voleo istu.
Ni tada a ni sada mi nije jasno kako i šta je našao u njoj, ali definitivno su imali nešto
i pored sveg njenog pamprčenja što za novac što i iz ljubavi prema spolovilu :lol:

Ne bih se složio. Ali izgleda da se obistinjuju reči pokojne Sonje Savić da će vam ćerke biti qrve i sponzoruše. Mislim da većina i dalje gaji tradicionalne vrednosti, ali nesumnjivo sve više ima obratnih primera.

krasno
a kad se tvoja smerna i postena žena razmnozi i onda počne da te ladi
kod koga onda ideš po porciju sexa?
zanemarujete cinjenicu da ulaskom u brak sa sveta Jefimijom ostanete uskraceni za neka socna uzivanja
ali vama su ionako bitni samo redovni obroci i ispeglane kosulje

- - - - - - - - - -

Ocu da kazem da niste za bolje

giphy.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back