Muskarci koji su imali vise zena !!!

Serizuela

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
254
Nekada su muskarci u brak ulazili nevini. To je imalo puno dobrih strana, manje losih. Danas muskarci, momci su bukvalno prosli sve i svasta i ne biraju mnogo, svaka je dobra koja hoce, puni su polno prenosivih bolesti. Sta on moze ponuditi tako istrosen?! Sa sobom vuce ogroman teret proslosti. :neutral:

Poslednja izmena:
Meni je svejedno da li je imao nijednu ili sto. Zelim da imam muza, koji ce me postovati i kojeg cu postovati. Broj nista ne znaci, ako je on kreten.

Sta ako je zarazen, npr mikroplazmom, gonorejom, drugim polno prenosivim bolestima i nema nikakve simptome i tebe syebe i posle ne mozes imati ni decu? Kao sto vidis npr kod mikroplazme najveci broj muskaraca nema nikakav simptom.

Simptomi mikoplazme kod muškaraca
najveći broj slučajeva nema nikakve simptome
sekreti iz uretre (penisa)
peckanje pri mokrenju
bol i otoci zglobova (artritis)
Mikoplazma je najčešći uzrok nehlamidijalnog negonokoknog uretritisa kod muškaraca

Nekada su muskarci u brak ulazili nevini. To je imalo puno dobrih strana, manje losih. Danas muskarci, momci su bukvalno prosli sve i svasta i ne biraju mnogo, svaka je dobra koja hoce, puni su polno prenosivih bolesti. Sta on moze ponuditi tako istrosen?! Sa sobom vuce ogroman teret proslosti. :neutral:

Može biti koristan, kako ne ?
Cepa drva, nosi ugalj i duva deci u mleko...!

- - - - - - - - - -

Meni je svejedno da li je imao nijednu ili sto. Zelim da imam muza, koji ce me postovati i kojeg cu postovati. Broj nista ne znaci, ako je on kreten.

Po tebi, kad je kreten ?
Kad ima ili kad nema ?

Za mene, kad nema ....
Ne kreten, dva kretena....

Ja znam muskarce koji nisu promiskuitetni i sam nisam takav.
I izuzetno poklanjam paznju sigurnom seksu...
Ali ti imas drugi problem...veliki problem...
Jer postoji zajednica, tj neki broj pojedinaca koji su kao ja...pristojni i nisu zatucani u isto vreme....
Ali ti nisi ni blizu da imas pristup takvima....jer vrsis satanizaciju drugih....a svi iz ove grupe pristojnih vec trpe satanizaciju od velikih ebaca koji pojma nemaju u seksu, imaju prerane ejakulacije, perverzni su jer tako prikrivaju da im obican seks ne ide od ruke....itd..
To se inace zove erotski snobizam , kad se duvas reckama ili znanjem u seksu...

Moderno drustvo je izuzetno satanisticki raspolozeno , a i ti...
Tako da ti nikako ne ide pristup takvim momcima i devojkama...ni ova druga grupa mi nije iskljuciva da te ne interesuje...

Sada više nisam siguran da li si samo trol koji jednostavno hoće da provocira ili zaista feminazi. Sve tvoje teme su čista misandrija.

Moderno drustvo je izuzetno satanisticki raspolozeno , a i ti...
Tako da ti nikako ne ide pristup takvim momcima i devojkama...ni ova druga grupa mi nije iskljuciva da te ne interesuje...

U pravu si da smo kao drustvo bas skloni satanizacijama, a sto je najveca ironija ljudi, narocito neke zene, se prodaju za mrvu samopostovanja i to uopste nije retkost da je sa nekim ko je varao i maltretirao ko zna kako sve i da je u ko zna kakvom odnosu sa njim dok trazi nekog novog.

Istina, nekad se ulazilo nevin u brak, al' se ulazilo u, s kraja tinejdzerskih godina ili s pocetka dvadesetih ... a cesto samo da bi se proprcalo. Danas se brakovi sklapaju u zrelijim godinama i malo ko ce cuvati toliko nevinost, pogotovo pored raznolike ponude

Nesumnjiva je istina,da muskarci koji su "posedovali" veci broj zena,da imaju ogromno iskustvo,koje je dragoceno.Nema niceg goreg,nego kada neiskusna
pripadnica zenske populacije,naidje na muskarca,bez seksualnog iskustva.Muskarcu je duznost,da zenu-devojku,sa kojom ima prisne odnose,edukuje i obuci,
kako se vodi kvalitetan seksualni zivot.Obrazovane,moderne zene,veoma cene iskusne muskarce,jer jedino takvi muskarci,mogu da im prisuste bozanski osecaj,
koji samo rutinirani ljubavnik,moze kod zene da izazove.

Urosiuss - E brate,tebe je vreme,totalno pregazilo.Ni moj pokojni deda,bog dusu da mu prosti,nije takva nazadna misljenja prodavao.Gde ti zivis.U nekom malom mestu,koje verovatno jos nije culo,da je elektricna struja pronadjena.Kakva satanizacija drustva.To su sve izmisljotine "cistunaca",koji jedno govore,drugo pisu
a trece rade.Probudi se prijatelju dragi i......navali,navali da uzivas u zivotu,punim plucima.Pozdravlja te prijatelj...L.G.

Nesumnjiva je istina,da muskarci koji su "posedovali" veci broj zena,da imaju ogromno iskustvo,koje je dragoceno.Nema niceg goreg,nego kada neiskusna
pripadnica zenske populacije,naidje na muskarca,bez seksualnog iskustva.Muskarcu je duznost,da zenu-devojku,sa kojom ima prisne odnose,edukuje i obuci,
kako se vodi kvalitetan seksualni zivot.Obrazovane,moderne zene,veoma cene iskusne muskarce,jer jedino takvi muskarci,mogu da im prisuste bozanski osecaj,
koji samo rutinirani ljubavnik,moze kod zene da izazove.

Cisti klise ta tvoja nesumnjiva istina ...

Nekada su oboje nevini ulazili u brak.

Na nevinog muskarca se gleda kao da sugav, impotentan ili mu nesto fali u glavi.
To sto se mi muski zezamo i prepucavamo oko toga je normalno, problem je sto je veci broj zena usvojio takvo ponasanje.

to su kurvari, seksualni robovi, i paćenici...dakle, kao i promiskuitetne žene drolje, šta ti nije jasno?
ali muškarci ne mogu da zatrudne, i ne rade abortuse...velika većina žena upravo voli te kurvarčine, dok one sa manjim brojem partnera u životu smatraju šonjicama...jbg takve ste...:kafa:

Poslednja izmena:

Back