Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.759
Ne sjećam. Samo za Totsija znam!![]()
Срам те било...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sjećam. Samo za Totsija znam!![]()
Od kada je to brak uzrok za psihicke probleme?Valjda psihički problemi dolaze u braku?
Kod tebe asocijalni.Јел то социјални или хормонски поремећај?!?...![]()
Jesi li ti to na mladica ljubomoranУф добро је. Већ смо помислили да си овај необријан и...![]()
Tako i nikako drugacije.Kada osnujes porodicu, ona mora biti na prvom mestu kod svakog normalnog muskarca i žene...
Kod tih iskompleksiranih likova je na prvom mestu nesto drugo...
Pomoc trazim sama kad mi treba.Шта се љутиш, ево @Lagerta ће ти помоћи...
Jesi li ti to na mladica ljubomoran?
Kod nas kažu, ne **** lep, već uporan![]()
Јел то социјални или хормонски поремећај?!?...![]()
Imam.Добро, зезамо се овде,
Него Имаш ли ти неки став о овој секс антикултури?!?
Ај сутра ако ти је касно...
Ako ne stavim smajli ne znači da sam ozbiljan.Od kada je to brak uzrok za psihicke probleme?
BljakŽene vole taj sladunjavi tip muškarca. Namirisan, uvijek počešljan, sa zalijepljenim osmjehom, gestikulator i jeftini manipulator.
Разумем на шта алудирашSvi su fini, moralni i etični
okeee
![]()
Feminizam je list na vjetru i realan kao cokoladni euroЦивилно друштво на ова питања још нема подобне и политички коректне одговоре.
Zensko blagostanje logicno da zavisi od muskog rada i treba da budu zahvalne i kazu hvala a ne bunt protiv muskaraca itd a bez muskarca ne bi imale ni telefon,ni auto ni puteve itdХвала богу да смо различити.
Цивилизацијско лудило једнакости јењава.
Pa da pa lako joj je biti feministkinja u Norveskoj i slicnim zemljama gdje su muskarci stvorili zenama uslove zivota da mogu da uzivaju ajde neka proba u nekoj siromasnoj zemlji da se oslobode od muskaraca e al treba neko blagostanje da joj stvori a taj neko je muskarac to je logicnoГледао сам неки кинески документарац, где се жене ослобађају (феминизују) од мушкараца, тако што постају лезбејке.
![]()
Zensko blagostanje logicno da zavisi od muskog rada i treba da budu zahvalne i kazu hvala a ne bunt protiv muskaraca itd a bez muskarca ne bi imale ni telefon,ni auto ni puteve itd
Posle zamjere muskarcu sto ima vise zena,sto je smijesno,logicno da ima vise
Ali ko stvara tu tehnologiju,ko stvara Internet i sve te drustevene mreze itd ko je zenama tako olaksao zivotЧињеница је да неће све да буду ***** и кучке оним мужевима који воде кланове и бандитима са вишком хормона и хромозома или да буду велике кеве, велике љубавнице и велике жене неке традиције. Технолошки развој им је смањио и убио ту амбицију, борбе у кући, јер се ни мушкарац више не бори око куће.
Феминизам настаје пре 100-нак година, када се то мушкарцима прво почело догађати у модерни.
Женама се то догађа сада у постмодерни.
Ali ko stvara tu tehnologiju,ko stvara Internet i sve te drustevene mreze itd ko je zenama tako olaksao zivot
Ok al primarno muskarciПрогресивизам.(Негативне последице прогреса)
То ти је зајебан демон модерне
Ok al primarno muskarci
Zasto ona zena koja jedva sastavlja kraj sa krajem nije feministkinja, zato sto je svjesna koliko je zivot surov i muskarac nezamjenjiv,a ove bogatije zene to ne razumiju zive u bajci i onda logicno da su drske i bezobrazne,da jedan dan preuzmu muske obaveze malo bi se vratile u realnost i ta drskost i nafuranost bi nestala
Jeste ali treba definisati sta je slab muskarac a sta nije a zena nije nijedna jakaОне се понашају архетипски. Ако је мушкарац слаб он јој не треба. А сви мушкарци су ослабили у задњих 100.г. и тако се објашњава западни феминизам, проистекао из прогресивизам.
Али феминисткиње се не баве питањима повода и узрока у модерни, већ само последицама постмодерне.
Слаб мушкарац настаје на крају модерне, а слаба жена и феминизам учествују у настанку постмодерне.
Види Симон Бовоар и Жан Пол Сартр