analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.928
Da zene i muskarci nisu jednaki,sto je realnost tako da ne mogu biti ni prijateljiAuuu gde ti ode ...
Za šta je ovo pa argument uopšte
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da zene i muskarci nisu jednaki,sto je realnost tako da ne mogu biti ni prijateljiAuuu gde ti ode ...
Za šta je ovo pa argument uopšte
A sad pročitaj naslov temeDa zene i muskarci nisu jednaki,sto je realnost tako da ne mogu biti ni prijatelji
Promiskuitet je isti i kod muškarca i kod žene kada je u pitanju moral ali kada je u pitanju biologija, tu je velika razlika jer muškarac ne može da zatrudni niti da u svom biću doživi komadanje nerođenog deteta što samo po sebi je ogroman greh. To ništa manje ne oslobađa muškarca greha koji svoje seme samo radi ličnog zadovoljstva sadi od żene koje zbog svojeg zadovoljstva, zanosa ili naivnosti prima.Promiskuitet ni sa jedne ni sa druge strane nije dobar... mada nije potpuno isto za muškarce i za žene
Pa sve je ovo indirektno vezano i za naslov teme ,A sad pročitaj naslov teme
Lijep, ali depresivan muškarac. Za psa nemam primjedbe.
HvalaLijep, ali depresivan muškarac. Za psa nemam primjedbe.
Nije isti nikako ako 100 zena spava sa 1 muskarcem svi znaju ko je otac bebe,a ako 100 muskaraca spava sa 1 zenom niko ne zna je otac te bebe,1 od 100 njih pa dok se sazna ako se ikad sazna.Nikada u nijednoj civilizaciji niti istoka niti zapada zenski promiskuitet nije bio slavljen i velican kao nesto dobro vec kao nesto najodvratnije,to je istorijaPromiskuitet je isti i kod muškarca i kod žene kada je u pitanju moral ali kada je u pitanju biologija, tu je velika razlika jer muškarac ne može da zatrudni niti da u svom biću doživi komadanje nerođenog deteta što samo po sebi je ogroman greh. To ništa manje ne oslobađa muškarca greha koji svoje seme samo radi ličnog zadovoljstva sadi od żene koje zbog svojeg zadovoljstva, zanosa ili naivnosti prima.
Велемајстор!I za žene i muškarce je mnogo bitnije sa kim su bili nego sa koliko. Ukoliko je neka žena bila samo sa dobrim frajerima ili neki muškarac samo sa dobrim devojkama onda brate/sestro svaka ti čast. Ukoliko se radi o svaštojebima koji nisu birali nego samo udarali recke e to je već druga priča.
Ne sve.Žene vole taj sladunjavi tip muškarca. Namirisan, uvijek počešljan, sa zalijepljenim osmjehom, gestikulator i jeftini manipulator.
Trenutno sam u fazi,...kada mi je muka i od iskusnih i onih manje iskusnih.Da li vas to privlaci ili odbija ili nema nikakvog uticaja to saznanje na vas?
Da zene i muskarci nisu jednaki,sto je realnost tako da ne mogu biti ni prijatelji
Valjda psihički problemi dolaze u braku?Oko toga se non stop raspravljam sa ocem.
On je imao običaj da kad o nekom priča, kaže da "on ima psihičke probleme...nije se nikad ženio..."
Ja sam prvo pokušavala da mirnim putem objasnim da to dvoje nema nikakve veze, poslednji put na tu njegovu izjavu sam počela da se derem dokle će ljudi procenjivati čoveka po tome da li se ženio?
Koliko naučnika se nije ženilo! Pobogu...i ućutao je i dalje nije povezivao psihičke bolesti sa tim što je neko neoženjen.
Pa i da je nevin, pa šta?
Skroz primitivno rezonovanje.
Kod nas kažu, ne **** lep, već uporanŽene vole taj sladunjavi tip muškarca. Namirisan, uvijek počešljan, sa zalijepljenim osmjehom, gestikulator i jeftini manipulator.
Kod nas kažu, ne **** lep, već uporan![]()
Iz čijeg ugla?Причај нам о тим искуствома...![]()
...kod nas se to zna da je tako...Kod nas kažu, ne **** lep, već uporan![]()
Oko toga se non stop raspravljam sa ocem.
On je imao običaj da kad o nekom priča, kaže da "on ima psihičke probleme...nije se nikad ženio..."
Ja sam prvo pokušavala da mirnim putem objasnim da to dvoje nema nikakve veze, poslednji put na tu njegovu izjavu sam počela da se derem dokle će ljudi procenjivati čoveka po tome da li se ženio?
Koliko naučnika se nije ženilo! Pobogu...i ućutao je i dalje nije povezivao psihičke bolesti sa tim što je neko neoženjen.
Pa i da je nevin, pa šta?
Skroz primitivno rezonovanje.
...kod nas se to zna da je tako...
Zene rade u rudniku?
Da li zene ratuju u Ukrajini?
Da li zene na 40 stepeni ljeti vise po zgradana i krece fasade zgrada i nose dzakove cementa po 50 kila ?
Da li zene ljeti rade na izgradnji mostova,tunela i autoputeva?
Da li zene nose stvari teske 70 kila u magacinu?
Da li zene voze borbene avione?
Da li zene obezbjedjuju fudbalske utakmice kada dodju neki huligani da ruse i lome?
Da li zene rade sa opasnim instalacijama?
Da li zene obezbjedjuju poznate licnosti?
Da li zene konstruisu i prave,automobile,brodove,avione...
Da li zene kopaju kanale?
Da li zene rizikuju svoje zivote kao muskarci?