Muskarci koji su imali mnogo zena

Znači, po tebi su sve žene iste? 🙄
Koliko sam shvatio , zenska bica drugacije razmisljaju o svemu i psiholoski dozivlajavaju muskarce.
Postoji knjiga koja se zove :"Pet Jezika Ljubavi".
Muskarcima je bitan broj, dok zene traze kvalitet.
Sve je u mozgu.
Tema je opsirna i ne moze se odgovoriti u par recenica.
Svaka jedinka je prica za sebe,a to vazi i za zenske i za muske.
Poslao sam ti PP.

Zena ce prije uvijek biti sa muskarcem koji je imao vise zena nego sa onim koji je imao jednu ili nijednu,zene su tako bioloski podesene nebitno je sta su je roditelji i drustvo ucili nebitno o kojoj zeni se radilo.Zena ako je u vezi sa muskarcem koji je nikada nije prevario ako ga ostavi nikada mu se vise nece vratiti a reci ce pa on je divan.Zene se vracaju muskarcu koji ih vara iako ce reci za njega pa on je idiot itd ali ce mu se vratiti.To je jace od zena njihova biologija, drugo su ono sto ih uci kultura i sredina i roditelji,to nema veze sa biologijom zenskom.Sve zene svijeta imaju biologiju istu razlikuje ih samo boja kose,koze, kultura i nacija.Sve zene muskarce biraju po Biologiji i nicemu vise i ona sa Balkana i ona iz Amerike i ona iz Spanije i ona iz Japana...

Muskarac koji shvati to na vrijeme i svoje ponasanje prilagodi bioloskim potrebama zene,nikada nece imati problem da nadje zenu nebitno u kojem djelu svijeta zivio

Totalno je nebitno sta zena misli o muskarcu ako je on aktivirao njenu biologiju ona ce biti sa njim cak iako joj je odvratan i misli da je idiot najveci, muskarac kada vara zenu,namece se, gleda je sa visine on je bioloski ima,moze ona reci mrzim takve tipove i idiot je itd al ce biti sa njime
Konačno jedan pametan opis. "Kreten je ali opet bi mu dala" opisuje žene kako razmišljaju. Uporan će da ga umoči a mnogo si mi fin i drag nikad.

Koliko sam shvatio , zenska bica drugacije razmisljaju o svemu i psiholoski dozivlajavaju muskarce.
Postoji knjiga koja se zove :"Pet Jezika Ljubavi".
Muskarcima je bitan broj, dok zene traze kvalitet.
Sve je u mozgu.
Tema je opsirna i ne moze se odgovoriti u par recenica.
Svaka jedinka je prica za sebe,a to vazi i za zenske i za muske.
Poslao sam ti PP.

Zene su bistre ali kada su u pitanju muskarci one ne razmisljaju nista,vec su bioloski automatizovane da biraju muskarce koji aktiviraju njihovu biologiju, tako je i kod zivotinja zenka bira vola koji jacu snagu ima a bore se oko zenke klasicna biologija

Zene su bistre ali kada su u pitanju muskarci one ne razmisljaju nista,vec su bioloski automatizovane da biraju muskarce koji aktiviraju njihovu biologiju, tako je i kod zivotinja zenka bira vola koji jacu snagu ima a bore se oko zenke klasicna biologija
Analiticar, jedno je teoretika,a drugo praksa u koju spada i intuicija.Zene vole da im se prica i da im se posveti maksimalna paznja i padaju na emocije.
Nebitno je sa koliko zena muskarac ima sex, bitno je sta je zenskom bicu taj muskarac pruzio i koliko se njoj posvetio u datom momentu.
Zenska bica su jedino "automatizovane"po genetskom kodu u vezi rodjenja deteta.

Ne sjećam. Samo za Totsija znam! :rotf:
😲😲😲
1000004472.jpg

Ja sam ovaj desno, crno beli.

A ako ne želim da osnujem porodicu?
Pa što pitaš mene...radi šta hoćeš sa svojim żivotom...
Pisao sam o tih par likova koje poznajem i kojimaje jedina "vrlina" sto su imali puno žena.... Na ostalim poljima uglavnom su ne ostvareni...
Imao sam i sam razne faze u svom zivotu ali kada sam uvideo da nema nista lepse nego ebati onu koju voliš i koje si stalno željan držim se toga...

Konačno jedan pametan opis. "Kreten je ali opet bi mu dala" opisuje žene kako razmišljaju. Uporan će da ga umoči a mnogo si mi fin i drag nikad.
Treba razumjeti da drustvo,porodica i instuticije drustevene i uopsteno sredina imaju vrijednosti lijepe ali koje u stvarnosti surovoj u kojoj zivimo nisu realne i niti su u skladu ljudskom biologijom i potrebama bioloskim.Covjek je cijeli zivot biolosko bice,a to znaci da ako meni neko kaze da ja treba da budem prijatelj zeni ili da budemo jednaki u odnosu,sve je to za uvo lijepo cuti ali to nije realno to su bajkoviti kulturni obrasci.Moja biologija mi trazi da ja dominiram zenu,da je stitim,da joj naredjujem da pravim djecu sa njom,da spavam sa njom kada Imam potrebu,da joj kazem sta hocu i kada hocu,i da je gledam sa visine jedino tako ja zadovoljam svoju biologiju i aktiviram njenu,a to sto ce drustvo osuditi ovakve rijeci,to je nebitno ljudi su evoluirali kao bioloska bica.Tebe vjerovatno kada si bio mali otac tvoj te tako nije ucio,a to je velika greska ako te tako nije ucio, on te vjerovatno mnogo voli ali bio je u zabludi kao mnogi muskarci a ja sam prijatelj svim muskarcima

Analiticar, jedno je teoretika,a drugo praksa u koju spada i intuicija.Zene vole da im se prica i da im se posveti maksimalna paznja i padaju na emocije.
Nebitno je sa koliko zena muskarac ima sex, bitno je sta je zenskom bicu taj muskarac pruzio i koliko se njoj posvetio u datom momentu.
Zenska bica su jedino "automatizovane"po genetskom kodu u vezi rodjenja deteta.
Tebe kao muskarca uopste ne treba da zanima sta zena misli o tebi,bitno je samo sta ti mislis o sebi i sta drugi muskarci misle o tebi.Zene su fizicki slabije od nas, mi smo tu da ih stitimo od losih stvari u zivotu ali i da ih predvodimo.Ako se muskarac stidi pred zenom ili plasi ima ozbiljan problem.Mozes se plasiti samo drugog muskarca npr ako je Majk Tajson.One treba da nam budu pomoc a ne konkurencija, muskarci se izmedju sebe takmice ne sa zenama, nismo jednaki sa njima one ne mogu da se takmice sa nama, ne mogu da rade vecinu poslova koje muskarci rade

Ja mnogo volim zene ali sam realan,nikad im se ne ulizujem, taj njihov feminizam je obican list na vjetru, ali van logike je da ja treba njihovu paznju da zavrijedim pa ja sam pripadnik jaceg pola,ona treba meni da se divi da me gleda kao da mi je fan

Poslednja izmena:
Tebe kao muskarca uopste ne treba da zanima sta zena misli o tebi,bitno je samo sta ti mislis o sebi i sta drugi muskarci misle o tebi.Zene su fizicki slabije od nas, mi smo tu da ih stitimo od losih stvari u zivotu ali i da ih predvodimo.Ako se muskarac stidi pred zenom ili plasi ima ozbiljan problem.Mozes se plasiti samo drugog muskarca npr ako je Majk Tajson.One treba da nam budu pomoc a ne konkurencija, muskarci se izmedju sebe takmice ne sa zenama, nismo jednaki sa njima one ne mogu da se takmice sa nama, ne mogu da rade vecinu poslova koje muskarci rade
Itekako me zanima sta zena misli o meni, to mi je doslo s godinama,a intuicija pomaze u tome.Nesto bas ne voidim da u 21 veku zene bas zavise od muskaraca.A zasto bi se stideo , to znaco nesigurnost.U intelektualnom smislu su zene itekako postale konkurencija muskom rodu i rade dosta muskih poslova. Seti se sta je bilo sa Nemicama posle drugog SV. rata, sta su sve radile u Nemackoj.A zasto bi se plasio Majka Tajsona? :)

Itekako me zanima sta zena misli o meni, to mi je doslo s godinama,a intuicija pomaze u tome.Nesto bas ne voidim da u 21 veku zene bas zavise od muskaraca.A zasto bi se stideo , to znaco nesigurnost.U intelektualnom smislu su zene itekako postale konkurencija muskom rodu i rade dosta muskih poslova. Seti se sta je bilo sa Nemicama posle drugog SV. rata, sta su sve radile u Nemackoj.A zasto bi se plasio Majka Tajsona? :)

Zene rade u rudniku?

Da li zene ratuju u Ukrajini?

Da li zene na 40 stepeni ljeti vise po zgradana i krece fasade zgrada i nose dzakove cementa po 50 kila ?

Da li zene ljeti rade na izgradnji mostova,tunela i autoputeva?

Da li zene nose stvari teske 70 kila u magacinu?

Da li zene voze borbene avione?

Da li zene obezbjedjuju fudbalske utakmice kada dodju neki huligani da ruse i lome?

Da li zene rade sa opasnim instalacijama?

Da li zene obezbjedjuju poznate licnosti?

Da li zene konstruisu i prave,automobile,brodove,avione...

Da li zene kopaju kanale?

Da li zene rizikuju svoje zivote kao muskarci?

Zene rade u rudniku?

Da li zene ratuju u Ukrajini?

Da li zene na 40 stepeni ljeti vise po zgradana i krece fasade zgrada i nose dzakove cementa po 50 kila ?

Da li zene ljeti rade na izgradnji mostova,tunela i autoputeva?

Da li zene nose stvari teske 70 kila u magacinu?

Da li zene voze borbene avione?

Da li zene obezbjedjuju fudbalske utakmice kada dodju neki huligani da ruse i lome?

Da li zene rade sa opasnim instalacijama?

Da li zene obezbjedjuju poznate licnosti?

Da li zene konstruisu brodove,avione...
Auuu gde ti ode ...

Za šta je ovo pa argument uopšte

Back