Lollol
Poznat
- Poruka
- 9.450
Siguran sam da postoje muskarci koji gledaju na zene kao na nesto nedostizno, uziviseno, daleko, nesto cija naklonost se mora zaraditi i osvojiti, mene zanima zasto takvo gledanje na zene? Misljenja sam da takav stav jednostavno dize stres, jer ako je to nesto "uzviseno i nedodirljivo" onda nije ni cudo sto je sve vise muskaraca solo i koji se boje da pridju devojkama, jer cisto sumnjam da prosecni muskarac vidi sebe kao nesto uzviseno i nedodirljivo. Znaci, tu je u startu pogresan pristup, "ja sam smrtnik, niko i nista", ona je boginja, svetica koju treba impresionirati i osvojiti. Slozicemo se, to je nemoguc cilj i jedna nezdrava situacija, ali zasto onda muskarci upadaju u takvo razmisljanje?
Stoji i ono, neke devojke su u fazonu "mackica, nafuranih i bezobraznih" ali opet, i to je donekle krivica muskaraca jer ih tretiranjem kao neke svemecne sile, neceg nedodirljivog pumpamo ego. Da se razumemo, ovo nije tema "tretiraj zenu kao zenu, da zna gde joj je mesto", vec zelim da diskutujem o tome zasto neki (ako ne i jedan dobar deo) muskarci vide zene kao nesto uzviseno, nedodirljivo, savrseno, nesto sto treba impresionirati, umesto obicnog ljudskog bica koje ima iste mane i osbine kao i svaki muskarac, tj. kao i svako ljudsko bice.
Kada smo vec kod toga, da li ima zena koje muskarce gledaju na nesto "uzivesno i nedostizno"? Cisto sumnjam, mislim da cesce zene gledaju muskarce "joj vidi budale"
umesto kao nesto nedostizno.
Stoji i ono, neke devojke su u fazonu "mackica, nafuranih i bezobraznih" ali opet, i to je donekle krivica muskaraca jer ih tretiranjem kao neke svemecne sile, neceg nedodirljivog pumpamo ego. Da se razumemo, ovo nije tema "tretiraj zenu kao zenu, da zna gde joj je mesto", vec zelim da diskutujem o tome zasto neki (ako ne i jedan dobar deo) muskarci vide zene kao nesto uzviseno, nedodirljivo, savrseno, nesto sto treba impresionirati, umesto obicnog ljudskog bica koje ima iste mane i osbine kao i svaki muskarac, tj. kao i svako ljudsko bice.
Kada smo vec kod toga, da li ima zena koje muskarce gledaju na nesto "uzivesno i nedostizno"? Cisto sumnjam, mislim da cesce zene gledaju muskarce "joj vidi budale"

Poslednja izmena: