Muškarci koji farbaju kosu

Meni je jako smešno kada vidim ofarbanog muškarca, posebno ako se boja kose jako ističe i vidljiva je iz aviona. Shvatam da neki muškarci misle da su mlađi ako to urade, ali ja lično nikad ne bih izabrala takvog, već pre nekog sexi prosedog tipa ;) Dakle, muškarci, da li bi ste se farbali ili da li se farbate? :D
Atraktivan u svojim godinama je npr. Đorće Kortina, koji je inače bio lep ceo svoj život: Let's be honest and fair!
Kad je počeo da se farba, ovaj tip, ne Đorđe Kortina, je izgubio na popularnosti:
1746392324597.png

Je l' ovo Robert DeNiro? Ako to jeste on, zaista... Ja sedim u mojoj kući i bavim se pitanjem je l' bolji moj ovaj Milaković od bukvalno slavnog Denira????
Vi ste ka' i ja.

Prilozi

• 1746392055855.png
    1746392055855.png
    293,7 KB · Pregleda: 6
Meni je jako smešno kada vidim ofarbanog muškarca, posebno ako se boja kose jako ističe i vidljiva je iz aviona. Shvatam da neki muškarci misle da su mlađi ako to urade, ali ja lično nikad ne bih izabrala takvog, već pre nekog sexi prosedog tipa ;) Dakle, muškarci, da li bi ste se farbali ili da li se farbate? :D
Ne bih. Prosed sam, ali sa skoro 60 godina ni ne mogu biti drugačiji. Za žene je to u redu, ali za nas muškarce ne.

Ne, meni opada pa mozda necu ni morati da razmisljam o tome.

Imao sam kolegu koji je farbao bradu. Jedino gore sto sam video od toga je neuspelo presadjivanje kose.

Tramp se farba Švarceneger takođe i mnogi drugi u principu ne mislim da je to loše neko oćelavi,neko osedi neko se farba i kakve veze ima svako radi šta misli da je najbolje za njega i to je to
Poenta je u tome da se mnogi farbaju ali bar pogode nijansu koja liči na njihovu prirodnu boju. Recimo i Bajaga mi je smešan sa svojim farbanjem..

Pogotovo one sto se farbaju crvenom bojom.Stalno sam se pitao zasto,dok mi zena nije rekla da je to najjeftinja farba.Sed sam brate i sta da radim,a bila mi je kosa jako crna,a i brada isto.

Pa Bred Pit se sto posto farba je ima sedu bradu i to ne deluje uopšte loše. Problem je što nekim muškarcima to uradi neko ko nije vičan u tome pa smešno izgleda. Komičar Stiven Kolber je očigledno sed ali se ofarbao tako da to ne izgleda veštački.

the-late-show-with-stephen-colbert-during-thursdays-news-photo-1701187270.jpg

Проблем са мушким фарбањем косе обично везујем и за мушку ћелавост где мушкарац са једне стране главе пребацује косу на другу страну.

Е, у та два случаја је, мислим, проблем далеко већи од обичне фризуре.

Наиме, фарбањем или пребацивањем косе са једну на другу страну, ти мушкарци крију стварног себе, тј. стварају слику која је лажна. А цела идеја правог мушкарца је да уме да носи оно што има. Па, ако има седу косу, да уме да је носи, а не да је крије. Ако крије нешто тако очигледно као што је седа коса или ћелава глава, онда он у животу крије и неке друге ствари. Такође, показује несигурност у оно што он јесте, па покушава да прикрије себе (неку своју карактеристику).

Back