Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 100.609
to je evropsiacija
Вучићизација
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je evropsiacija
Farmaceutska mafija je jača od EU a ne od Srbije a ne od jedne Krstarice.brate sve brišu--šta je ovo ne smeš ništa da pitaš!!!

tačno , jer sve je stvar na kojoj frekvenciji radi mozak i kakve misli emitira , u skladu sa time takav će biti i izgled , manje bora/zbog shvatanje i razumevanje mozga momenta u kojemu se nalazi/ , a seda ili proseda kosa može da doda šmek svemu tomeMozak je bitan.Ne izgled.Ne godine.
Nisam pisala o fizičkom izgledu i uticaju mozga na njega.Poenta je da te bore i seda kosa(meni)nisu od nekog značaja.Ali razumem ako nekome jesu,svako zna za sebe.muškarci 50+ je u zadnju deceniju najpoželjnija kategorija za žensku populaciju
tačno , jer sve je stvar na kojoj frekvenciji radi mozak i kakve misli emitira , u skladu sa time takav će biti i izgled , manje bora/zbog shvatanje i razumevanje mozga momenta u kojemu se nalazi/ , a seda ili proseda kosa može da doda šmek svemu tome
celo vreme isto pričamo , i na istoj smo strani, a nikako da se razumemoBiti muškarac je stvar stava ,razmišljanja i ponašanja.Godine nemaju uticaja na to.Niko ne bi trebalo da bude degradiran zbog lične karte ,sede kose ili bora.
Mozak je bitan.Ne izgled.Ne godine
Nisam pisala o fizičkom izgledu i uticaju mozga na njega.Poenta je da te bore i seda kosa(meni)nisu od nekog značaja.Ali razumem ako nekome jesu,svako zna za sebe.
Ni te poželjne kategorije ne priznajem.Možda,jer ništa ne delim po njima.
Ono šta sam želela da kažem je da je potrebno više od šmekerskog utiska da bi neko bio muškarac.
Emitovanje misli..s tim se slažem,ali ne u cilju fizičkog izgleda.

Ne emitujete isto.celo vreme isto pričamo , i na istoj smo strani, a nikako da se razumemo![]()
![]()

ma emitujemo , ali do prijemnika i antene je![]()
![]()
jbg , pa nekima i životsve dosadi pa i seks
jbg , pa nekima i život
dali će živeti ili ne to je već njihova stvar , a ne nekih drugihzasto jbg to je njihova stvar niko ih ne tera da zive.

Jbt upravo sam otkrio da ja ustvari nisam muškarac.Bar po tebi.Biti muškarac je stvar stava ,razmišljanja i ponašanja.Godine nemaju uticaja na to.Niko ne bi trebalo da bude degradiran zbog lične karte ,sede kose ili bora.
Mozak je bitan.Ne izgled.Ne godine
Nisam pisala o fizičkom izgledu i uticaju mozga na njega.Poenta je da te bore i seda kosa(meni)nisu od nekog značaja.Ali razumem ako nekome jesu,svako zna za sebe.
Ni te poželjne kategorije ne priznajem.Možda,jer ništa ne delim po njima.
Ono šta sam želela da kažem je da je potrebno više od šmekerskog utiska da bi neko bio muškarac.
Emitovanje misli..s tim se slažem,ali ne u cilju fizičkog izgleda.
Koju žensku populaciju?muškarci 50+ je u zadnju deceniju najpoželjnija kategorija za žensku populaciju
tačno , jer sve je stvar na kojoj frekvenciji radi mozak i kakve misli emitira , u skladu sa time takav će biti i izgled , manje bora/zbog shvatanje i razumevanje mozga momenta u kojemu se nalazi/ , a seda ili proseda kosa može da doda šmek svemu tome
Komentar je bio odgovor na post Manga Hilux ,u kom je napisao da emitovanje misli utiče na fizički izgled .Smatram da se emitovanje misli(pozitivnih )treba usmeriti na nešto drugo (ponašanje ,karakter ),a ne na izgled jer je (opet naglašavam -meni)on najmanje bitan.Ne bi trebalo da te ljuti i uznemirava ako neko ne deli tvoje mišljenje .Jbt upravo sam otkrio da ja ustvari nisam muškarac.Bar po tebi.
Da li ne bi trebao a svi jesu ipak.Život nije fer.Znaš.
U praksi je(a praksa je jedino bitna)bitan pre svega izgled,pa godine,pa mozak.
Bore su od ogromnog značaja,a zatim i seda kosa.
Poželjne kategorije su ipak opet u praksi presudne.
(Stalno skačeš sa teme na temu,odnosno sa detalja na detalj)
Sad šmekerski utisak. ??
Nebitno glumatanje.
Emitovanje misli ali ne u cilju fizičkog izgleda?????
Pojasni molim te.Glup sam.
Komentar je bio odgovor na post Manga Hilux ,u kom je napisao da emitovanje misli utiče na fizički izgled .Smatram da se emitovanje misli(pozitivnih )treba usmeriti na nešto drugo (ponašanje ,karakter ),a ne na izgled jer je (opet naglašavam -meni)on najmanje bitan.Ne bi trebalo da te ljuti i uznemirava ako neko ne deli tvoje mišljenje .
Nikada nisam ništa loše napisala o muškarcima.
I žao mi je ako sebe ne smatraš muškarcem i što sam za sebe pišeš da si glup.