Мушкарци изнад 50 година

ne znam na koje muskarce mislis?
Ozenjeni i posteni se brzo predaju dok oni "slobodni" i "pokvareni" izdrze duze do kasnijih godina.
Bez obzira na godine, dugotrajne, decenijske veze dovode do monotonije kod "nesnalazljivih" parova kada, oboje konstatuju da vise seksualno ne reaguju medjusobno, razdvoje se, a u novoj vezi oboje opet imaju uzbudljiv i kompletan seksualni zivot.
Uzmimo za primer jedan par od cak 55 godina. Posle 30 godina zajednickog zivota, njemu se odavno ne dize na svoju partnerku, ali u nocnim klubovima ili sa koleginicom, komsinicom........on nema problema.
Daklem, ako smo iskreni, moramo reci da je to priroda i da je to normalno, a ne iskvarenost i nemoralno. Ako volimo svoje partnerke, necemo otici od njih zato sto imamo problema sa seksom, sto je sasvim prirodno, vec cemo naci zajednicko resenje i spasiti najpre vezu a zatim i "obraz" pred porodicom, familijom, prijateljima..........Neinteligentni i konzervativni, zatucani parovi resenje nalaze u klasicnoj svaleraciji i na kraju razvodu ili se prepustaju obostranom seksualnom umiranju, dok oni inteligentniji i posteniji, koji vole svog partnera-partnerku, traze zajednicko resenje kako bi seksualni zivot medju njima i dalje bio uzbudljiv kao i na "pocetku" i kako bi romanticno, zajedno "ostareli". A resenja ima bezbroj, pod uslovom da zaboravimo religiju, tradiciju, babe i strine, .......moral koji su pre par stotina godina izmislili totalno nepismeni i poludivlji ljudi sa veoma kriticnim IQ.
Bravo od 59ogodišnjaka!

a zašto su tako žigosani 50+
makar da ima tu i početak nekih priblemčića indirektno
Ti si beše doktor?
Znaš sve isto a i bolje nego drugi.
Napiši sam.
Mislim mogu i ja da iznesem i problem i rešenje sa sve uputstvom i slikama koje vi moderatori redovno brišete.
I nije to problem sa 50+ nego kreće već sa 40+ itd itd.
Priblem je jednostavan i opšte poznat.Rešenje još jednostavnije i jeftinije a farmaceutska mafija iz Bog zna i iz kojih razloga licemerno društvo su od toga napravili tabu.
Dosadilo mi je da mi brišu postove tako da izvoli ovaj put ti.

Да ли мислите да мушкарац који има више од 50 година може да има се*с без стимулативних средстава?
Моје мишљење је да после 50.године(а можда и раније)мушкарцима нагло опада потенција и не може тако лако да му се диже.
Može da ima sex bez bilo kakvih stimulanata, možda ne toliko često kao u 30-im ali sasvim dovoljno puta. Nebuloza je to da muškarci preko 50 godina zaglibe u impotenciju.

Да ли мислите да мушкарац који има више од 50 година може да има се*с без стимулативних средстава?
Моје мишљење је да после 50.године(а можда и раније)мушкарцима нагло опада потенција и не може тако лако да му се диже.
diže se al više ne na promaju kao pre
a i postoji neki izgrađeni kriterijum, što bi rekli ne diže se na sve, postao je izbirljiv

Back