Muskarci i zene nisu isti - Argumenti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledala sam ga,i žao mi je potrošenog vremena,ne da nije sjajan,nego ništa nisu rekli što se do sada nije znalo.
Naravno da nismo isti,i ne treba da budemo.Sve je podređeno podizanju potomstva.To ne znači da jedan pol više vredi od drugoga,nego da zajedničkim radom doprinose odgajanju novog pokoljenja.Ono što je bitno je da smo ravnopravni.A ova tema,kako je formuliso Sugenzi ,zagovara neravnopravnost:

Nije mi jasno šta ti želiš reći,da podržavaš neravnopravnost kao i kolega Sugenzi?Ili samo da nismo isti?

dokumentarac je odličan naročito kad se ima u vidu koliko su liberalne nordijske zemlje do te mere ogrezle da su u švedskoj , na primer , napravili vrtić egalia u kojem su rodne razlike između dečaka i devojčica proglašene nepostojećim, te se deca vaspitavaju kao polno neutralna bića kojima se ostavlja sloboda da tokom odrastanja izaberu šta će postati (?!)

žene su tražile ravnopravan položaj u društvu ali su zadržale (ostvarile) određeni (i to poveliki) stepen privilegija na osnovu upravo te nejednakosti.
nije pitanje šta ja zagovaram, nego šta je realnost.

moj komentar na temi nije odbrana šugijevog lika i dela. iskreno, privukao me je više naslov nego uvodni komentar i na to sam dala svoj odgovor.

U slucaju zena stomatologa ocito nedostaje snaga a o poluzi, mislim da nemas pojma sto se da razumeti jer si ipak zena.
Primer drugi.

Zene koje su bile zaposlene u americkoj avio industriji za vreme drugog svetskog rata imale su dvostruko manji radni ucinak od muskaraca koji su pre njih radili te poslove .Broj zena radnika angazovanih na tim poslovima morao biti veci za skoro tri puta .Posao koji je obavljao jedan muskarac morao se rasclaniti na tri operacije koje su radile tri zene.
Povrh svega kvalitet krajnjeg proizvoda bio je daleko nizi od kvaliteta koji su postizali muskarci.

Posto je bila u pitanju ratna privreda i proizvodnja to se sve tolerisalo ali se zato odmah po zavrsetku rata sve vratilo na prvodbitne pozicije i vracena je na posao muska radna snaga.

eto jos jedan dokaz da su muskarci stvoreni za rad, a zene da uzivaju u plodovima rada muskaraca i da ispijaju koktelcice :aha:

meni nije, ali tebi očigledno jeste.
ako ti je tema dosadna, uvek imaš opciju da na istu NE odgovoriš.
u čemu je zapravo tvoj problem? :confused:
Pa ja vec rekoh da je moj problem to sto neko ko ocigledno postavlja zenomrzacke i diskriminatorske teme i postove prema zenama na svakom koraku biva tolerisan na forumu.
A ti ga cak i podrzavas.:roll::zlud:

I jos govoris da ja imam problem !!! :confused: :rotf:

Jos ce da bude da je Sugenzi u pravu, ali samo u tvom slucaju.:mrgreen:

dokumentarac je odličan naročito kad se ima u vidu koliko su liberalne nordijske zemlje do te mere ogrezle da su u švedskoj , na primer , napravili vrtić egalia u kojem su rodne razlike između dečaka i devojčica proglašene nepostojećim, te se deca vaspitavaju kao polno neutralna bića kojima se ostavlja sloboda da tokom odrastanja izaberu šta će postati (?!)

žene su tražile ravnopravan položaj u društvu ali su zadržale (ostvarile) određeni (i to poveliki) stepen privilegija na osnovu upravo te nejednakosti.
nije pitanje šta ja zagovaram, nego šta je realnost.

moj komentar na temi nije odbrana šugijevog lika i dela. iskreno, privukao me je više naslov nego uvodni komentar i na to sam dala svoj odgovor.
Meni je bitno šta neko zagovara,jer kao što vidimo na primeru Sugenzija i Subudai,iako njih dvojica žive u istoj realnosti,sasvim je drugačije doživljavaju.
Tako da tvoje poimanje realnosti uopšte ne mora da se poklapa sa mojim,i mene interesuje upravo taj ugao gledanja,a ne sama realnost.Nju vidim i sama.

Primer su i ova dva posta,ti i ja ih sasvim drugačije doživljavamo.I tu je razlika,a ne u realnosti.
dečko, ti si debil.

tvoj princip glupane je smešan kao i tvoji komentari.
pogledaj svoje odgovore, nigde niti pokušaj da smisleno odgovoriš na neku temu, samo trućanje, kuknjava, pičkopaćeništvo i optužbe.
ili podnesi zahtev za moderatora pa reši svoje komplekse ili prijavi sve komentare i teme koje smatraš uvredljivim.
do tada, pusti ostale da pišu i diskutuju bez tvojih kretenskih upadica.

Subidaji, zašto imaš potrebu da na svakoj temi izraziš svoju bezrezervnu podršku?

to je suvisno pitanje ,a evo opet odgovorio neke gluposti....
pa neces zeniti majku sestru cerku , koji si ti lik....
prosto je ckode skuplja jeftine politicke poene jer hoce da ga mune nekoj forumasici , a i ocigledno je izmucen apstinencijom pa mu malo pomutilo um pa je izfrustriran, dok ja i sugi redovno trpamo pa stvari vidimo kristalno jasno.

- - - - - - - - - -

Ako te nešto tamo zabolelo trebalo je da tada reaguješ,a ne da se sa zakašnjenjem svetiš na ovakav način.
Pružajući podršku Sugenziju,Kizu i onom trećem,u bolesnoj hajci protiv celog ženskog roda....:zroll:

mislim da se vec dugo vodi hajka ali bas protiv muskog roda ,ovo je samo kontranapad , naravno na grublji muski nacin koji vi zene jedino i razumete

Poslednja izmena:
to je suvisno pitanje ,a evo opet odgovorio neke gluposti....
pa neces zeniti majku sestru cerku , koji si ti lik....
prosto je ckode skuplja jeftine politicke poene jer hoce da ga mune nekoj forumasici , a i ocigledno je izmucen apstinencijom pa mu malo pomutilo um pa je izfrustriran, dok ja i sugi redovno trpamo pa stvari vidimo kristalno jasno.

- - - - - - - - - -

mislim da se vec dugo vodi hajka ali bas protiv muskog roda ,ovo je samo kontranapad , naravno na grublji muski nacin koji vi zene jedino i razumete

Kizo,kakav si ti,to vidim.Znaš šta mene interesuje? :lol:
Kakva je to žena koja živi sa tobom.Volela bih da se i ona učlani na forum,da je upoznamo.

To utopisticko razmisljanje postoji mozda samo u nekoj nenapisanoj zenskoj verziji zemlje dembelije.Muskarci pored svih poslova mogu valjati klade za razliku od zena kojima to ne polazi za rukom tacnije nisu sposobne za tu i za mnoge druge aktivnosti.Zene su po tvom priznanju dakle zaista manje sposobne od muskaraca.Taj zivot na muskoj grbaci, eh pa nije sve bas tako kako zamisljas ali dala si potvrdu da su muskarci ti koji sve stvaraju i kojima samim tim sve i pripada.Muskarac je taj koji sve stvara pa samim tim i obezbedjuje zivot zeni i svom potomstvu.To mu daje pravo da on bude taj koji ce za sve da se pita i o svemu sam odlucuje.Rad u drzavnoj zdravstvenoj ustanovi ako po tebi znaci to sto si navela uopste me ne frustrira.Imas slobodu izbora pa ako nisi zadovoljna nacinom rada i smatras da ces u privatnoj praksi biti bolje i kvalitetnije usluzena samo izvoli to ti nece niko zabraniti.Za svoj novac( ukoliko ga uopste imas i ukoliko si ga zaista ti zaradila) mozes da biras sta i gde ces da obavis.
PS. Mi u Vojvodini kad govorimo o miru kazemo" Mirna Backa" a taj tvoj mir u Bosni mirisi mi na dodjoski sleng.
Zene novac zaradjuju bez problema. Neke rade prave poslove, a neke se samo majmunisu i takve zaradjuju jos vise. Kontam da je frustriranim muskarcima tesko da gledaju kako zene zive u izobilju i imaju sve o cemu oni mastaju.
Evo, na primer, Madona, nit' ume da peva, nit' ume da glumi, a novaca je namlatila da ne zna sta ce sa njima. Probala je i muza da ima, al' dzabe kad je metiljav. Sad zena u jeseni svog zivota lelemuda i katkad plati nekog boy toy-a da je uveseljava. Slicno kao Dzenifer Lopez.
Ili jos crnje po tebe, tu su Kim Kardasijan, Paris Hilton, Nikol Rici, koje su u zizu javnosti dospele na racun svojih bogatih porodica, a onda i same pocele da privredjuju time sto ih televizijske kamere snimaju dok vataju zjale.
I 'ajde, njima jos i da oprostis jer vaze za neke ribe, ali lepo mogu da zamislim kako te obliva crvenilo i para izlazi na usi, dok gledas Serenu Vilijams, Suzan Bojl, Opru Vinfri ili Elen Dedzeneris.

Muskarci su fizicki snazniji samo zbog testosterona. Ako zena hoce snagu, i spremna je da prihvati sporedne efekte, zna se Deca Durabolin, Testosteron Depo...

Bole me brige kako se austrougarski isprdci izrazavaju o njihovim backama i mackama. Moji preci su dosli sa Kosmeta (oceva familija) i iz Crne Gore (majcina familija) koje su srpske zemlje bas kao i Bosna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back