Eeeej, nije to fora da li će on ili ona da se dure, ovde se ne priča o idiotlucima tipa durenje itd, ovde se priča o frustraciji, nezadovoljstvu... Nije to ono "sada ću da se durim kao malo dete, bez nekog preteranog razloga"... Ja ne znam kako tebi to ne ide u glavu...
Nisam ni rekao da to treba koristiti kao razlog, tj, jedva dočekati isto, ali ga i kapiram ako je prevari... Kao što kapiram kada žena prevari muža koji joj ne poklanja pažnju uopšte, nema nikakve manire, pa, šta očekuje?
I nemoj stalno da ideš logikom da bi svi rešili problem kao ti, to tri dana perje a onda raj... Ne reši se sve uvek na bolje... Tu će on ispasti grbav kako god, ili će ispasti da je tera da radi ono što ne voli, eto ti osude na njega odmah, znači kako god okreneš on sad nema pametno rešenje...
A šta treba da urade, pa, kao što rekoh, nemaju svi iste mogućnosti... Sposobnosti, mentalitet, vaspitanje...
Uostalom lako je tebi da tvrdiš ovo ili ono kada se nisi našla u takvoj situaciji. Hiljadu puta sam čuo to "ja da sam na mestu tog ili te ja bih to uradio/la ovako i onako", a onda kada dođu tako u neku situaciju bude "pa j b g, ne možeš tu ništa"... Uostalom tebi je valjda zanimljivo da forsiraš priču kako to može da se reši (kao da on to ne bi rešio za 20 ili koliko već godina), nego da kažeš kako je to realan problem koji se ne može rešiti tek tako... Ne može on nju privoleti svom falusu ako ona to sama neće, a to ništa ne može da mu zameni, tačka...
I treba da je vara, jer vidiš kako gospođa zna da raširi noge i uživa dok on njoj pruža oral, ja ne bih ni krio da mi je neka popušila malopre, pa neka se zapita..