Muskarci i spremanje obroka deci

Poruka
22.458
Evo, uobičajen i periodican primer:
Kažu deca "Tata, ajde nam nešto spremi za klopu, mama gleda Poaro-a"
Rekoh "Ok", uzmem domaći sir, isecem na deblje kriške i lagano preprzim, onda isecem pecenice i isto je okrenem u tavi jednu minutu, na kraju im smutim kajganu, ispecem, i onda sve to složim u tanjire, lepo postavim na stol, izvadim im ajvar i jogurt i zovnem. Čuvena Kaubojska vecera by Tata.
Oni se naravno namlate a ja postavljam pitanje "Ko je najbolji tata, je l tata bolji od mame i sl" i imam potvrdne odgovore, normalno, sve kroz zezu.
I onda ljubomorna žena čuje, sidje sa sprata, pogleda šporet i kaže "Jao, opet si sve zasrao ovde"
I eto, onda opet ne moram ništa da spremam mesec dana:rumenko:
Je l se vama forumasi katkad "osveti" to što želite biti dobri i cool?:malav:
Žene, koliko pustate svog muškarca blizu kuhinje i da li je ostavi čistom?

Rekoh "Ok", uzmem domaći sir, isecem na deblje kriške i lagano preprzim, onda isecem pecenice i isto je okrenem u tavi jednu minutu, na kraju im smutim kajganu, ispecem, i onda sve to složim u tanjire, lepo postavim na stol, izvadim im ajvar i jogurt i zovnem. Čuvena Kaubojska vecera by Tata.
Oni se naravno namlate a ja postavljam pitanje "Ko je najbolji tata, je l tata bolji od mame i sl" i imam potvrdne odgovore, normalno, sve kroz zezu.
I onda ljubomorna žena čuje, sidje sa sprata, pogleda šporet i kaže "Jao, opet si sve zasrao ovde"

Da si nešto dobro ispekao u rerni, ne bi imao tih problema.:malav:

:evil: :tiganj: :azdaja:

Mda, pa da me Jacob stavi u kamion sa Sirijcima :malav:

podlozice ti furunu :rotf:

pa tajno bre, evo necemo nikome reci :tajna: romantika :zaljubljena: nemoj da si kukavica, devojacku srecu da kvaris :rida:

- - - - - - - - - -

Мушкарци све знају да ураде, не треба их сматрати дебилима.

nije problem dal znaju, problem je dal oce :lol:
zato muza svako jutro tigjanjem po glavi, preventivno, i nema sekiracije

Ispravno.
Samo su lenji ko cuskije, to se kroz istoriju kompenzovalo učestvovanjem u nasilju, a danas ko se kako snađe, najčešće kao jedan tradicionalisticki pristup

Нису мушкарци лењи него се жене подмећу и не дају им да дођу до изражаја.

Лично највише волим да се испружим и да чекам да ме позове у кујну.

Svidža mi se tvoja gospodža Ešu,
moj doprinos temi.

:malav: Izrabljivacice :sad2:

- - - - - - - - - -

Нису мушкарци лењи него се жене подмећу и не дају им да дођу до изражаја.

Лично највише волим да се испружим и да чекам да ме позове у кујну.

Pa to, tradicionalizam, uloge u kući etc.

Хоће ако их нахвалиш до изнемоглости. Просто се себи чудим колико лажем понекад.

od mene laz cuti nece
pa ako moram nekoga sa kim sve delim da lazem onda teraj sve u pm
kad se ne proslavi neko u tom trenutku sa obrokom uvek kazemo ej ne valja ti bre necu da jedem to...
jaka stvar ako nesto ne uspe

skoro smo dva dana za redom spremali naizmenicno razne obroke, ni jedan nije valjao, ali ni jedan...na kraju smo se pokidali od smeha...bili u nekom polu bunilu od nekih situacija, kuvali preko k, i katastrofa....pazi da necu da lazem da je super i da pojedem :lol:

od mene laz cuti nece
kad se ne proslavi neko u tom trenutku sa obrokom uvek kazemo ej ne valja ti bre necu da jedem to...

skoro smo dva dana za redom spremali naizmenicno razne obroke, ni jedan nije valjao, ali ni jedan...na kraju smo se pokidali od smeha...bili u nekom polu bunilu od nekih situacija, kuvali preko k, i katastrofa....pazi da necu da lazem da je super i da pojedem :lol:

Оно што овај мој спреми увек ваља али не баш толико колико ја лупетам. Онда добије крила тј има мотив да успех понови.

od mene laz cuti nece

Ma to je tako u mladosti :malav:

- - - - - - - - - -

Оно што овај мој спреми увек ваља али не баш толико колико ја лупетам. Онда добије крила тј има мотив да успех понови.

Haha, ispravan pristup

Back