Muškarci da li vas smaraju ženske priče?

Milan Maksimović

Zainteresovan član
Poruka
107
Šta kažete muškarci da li vas smara kada pričate sa ženama? Ove koje ja znam na poslu šta radim sa njima pa to je da te Bog sačuva. Te ribe samo znaju pričati o haljinama, štiklama, šminkanju, parfemima, deterdžentima, cveću, cigarama, da li im unuci kenjaju u pelene. Kada ih pitam nešto važno iz istorije ili o sportu, politici, biologiji, religiji, svemiru, geografiji, demografiji, ratovanju, oružju one me gledaju kao da su pale sa Marsa. Ne znaju ni u kojem veku je živeo car Dušan a kamoli ostalo.

Ne samo to nego da ih pitaš da li znaju da su pingvini i galebovi srodne vrste ptica ne bi verovale, ako bi ih uopšte zanimalo.
Moja majka je isto takva iako ja nju volim i poštujem. Ali ta žena nije znala da je Novi Sad drugi grad po veličini u Srbiji. Ona rekla Valjevo. A išla je u školu, gleda televiziju, čita novine. Nije baš da je u pećini provela ceo život. Pa opet ne zna te neke osnovne stvari.

Mene smaraju muške priče. Nemaju pojma o matematici, fizici, psihologiji, logici da ne pričam...misle ako su poslušali na Jućubu Pitersona, pogledali GoT, Dva i po muškarca, problejali na Discordu, čitucnuli nešto tu i tamo, tačnije dobili informacije- da su mnogo pametni. Ja takve zovem pametnjakovići.

BTW, hortikulturom se u civilizovanom svetu bave obrazovani ljudi, samo neukim građančićima je to dOsAdNo

Hmmm...nekako opet generalizacija
Šta kažete muškarci da li vas smara kada pričate sa ženama? Ove koje ja znam na poslu šta radim sa njima pa to je da te Bog sačuva. Te ribe samo znaju pričati o haljinama, štiklama, šminkanju, parfemima, deterdžentima, cveću, cigarama, da li im unuci kenjaju u pelene. Kada ih pitam nešto važno iz istorije ili o sportu, politici, biologiji, religiji, svemiru, geografiji, demografiji, ratovanju, oružju one me gledaju kao da su pale sa Marsa. Ne znaju ni u kojem veku je živeo car Dušan a kamoli ostalo.

Mene smaraju muške priče. Nemaju pojma o matematici, fizici, psihologiji, logici da ne pričam...misle ako su poslušali na Jućubu Pitersona, pogledali GoT, Dva i po muškarca, problejali na Discordu, čitucnuli nešto tu i tamo, tačnije dobili informacije- da su mnogo pametni. Ja takve zovem pametnjakovići.

BTW, hortikulturom se u civilizovanom svetu bave obrazovani ljudi, samo neukim građančićima je to dOsAdNo
Mislim da muškarci koji dižu velike težine u teretani (a ima ih dosta) sigurno znaju ponešto o fizici jer bi u suprotnom izginuli na tako zahtevnim vežbama poput benč presa, čučnja, veslanja u pretklonu, mrtvog dizanja, vojničkog potiska itd. Dok žene koje ja znam većina njih nemaju pojma šta su benč i ostale vežbe koje sam pomenuo a kamoli kako se pravilno izvode. Toliko o ženskom poznavanju fizike.

Poslednja izmena:
Mislim da muškarci koji dižu velike težine u teretani (a ima ih dosta) sigurno znaju ponešto o fizici jer bi u suprotnom izginuli na tako zahtevnim vežbama poput benča, čučnja, mrtvog itd. Dok žene koje ja znam većina njih ni ne znaju šta je benč a kamoli kako se pravilno izvodi.

Mišićavci po teretanama imaju veze s fizikom koliko i ove vaše muške kolege
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...C1ghvTjkYiugfdzdt7wsY67bLl6fchMcK0bk5MY3NGj&s

Tako i oni misle da su mnogo pametni

Nije nego pričam iz iskustva.
Ok,kapiram,ali nekako navodis kao "zenske price" generalno...ili mi se cini mozda?

Mozda se tim zenama neudubljuje na poslu da pricaju o nekim temama,mozda ih stvarno i ne zanima...

Mene recimo ne zanima nasa muzicka sadasnja scena,ne svidja mi se,a neki mi kazu da sam kulturno neobavestena...
Pre cu da radim integral nego to da slusam.
A opet postujem svacije zanimanje ili nezanimanje,samo biram sagovornika s kim cu da uzivam mentalno,inspirativno,svakojako...
Sad...da li je zena ili muskarac...kako kad

.

Ok,kapiram,ali nekako navodis kao "zenske price" generalno...ili mi se cini mozda?

Mozda se tim zenama neudubljuje na poslu da pricaju o nekim temama,mozda ih stvarno i ne zanima...

Mene recimo ne zanima nasa muzicka sadasnja scena,ne svidja mi se,a neki mi kazu da sam kulturno neobavestena...
Pre cu da radim integral nego to da slusam.
A opet postujem svacije zanimanje ili nezanimanje,samo biram sagovornika s kim cu da uzivam mentalno,inspirativno,svakojako...
Sad...da li je zena ili muskarac...kako kad

.
Verovatno ih ne zanima. Ali to je onda dokaz da su mentalno ograničene. Čovek ako je pametan interesuju ga važne teme a ne gluposti nebitne.

Verovatno ih ne zanima. Ali to je onda dokaz da su mentalno ograničene. Čovek ako je pametan interesuju ga važne teme a ne gluposti nebitne.
Pa dobro...ali ako neko nije "dovoljno" pametan to je prosto ogranicenje koje se ne moze zameriti .
Ako je neko pasivan,bice pasivan verovatno i na mnogim drugim poljima pa i tom.To je opet posledica mnogo toga moguceg.
Mentalna ogranicenost ,kako kazes,ako vec postoji...granici se sa dijagnozom..
.ne bih to tek tako koristila ni za jedan pol.

Vidim da ti imaš "veze". Ali evo da te naučim. Fizika je snaga, energija, pomeranje nečega i nekoga. Dizanja tegova je deo fizike. Sport je deo fizike. Zato se i kaže fizička snaga.
Vidim ja da je tebe mama mnogo razmazila, zato je i ne poštuješ a otud i žene omalovažavaš.

Dok svoju površnu informisanost iz bazu raznih nabacanih podataka precenjuješ i postavljaš na nivo znanja

Vidim ja da je tebe mama mnogo razmazila, zato je i ne poštuješ a otud i žene omalovažavaš.

Dok svoju površnu informisanost iz bazu raznih nabacanih podataka precenjuješ i postavljaš na nivo znanja
Ja ne omalovažavam nego pričam istinu. Evo još jedan primer. Ove žene šta rade sa mnom u hotelu su kao tobože vrhunske kuvarice a ni jedna ne zna u kojoj hrani dominiraju proteini a u kojoj ugljeni hidrati. Jedna čak nije znala da je hleb ugljeni hidrat. Dakle ni o hemiji nemate pojma. Ali važno da znate nabrojati pevaljke.

Što si slatka kad kažeš jućub i čitucnuli, i to dOsAdNo, kao da misliš kao ja. Hehe
Beba.

Ne volim baš da sjedim u ženskom društvu,izuzev kada je neka žena sfera mog interesovanja. Radim u trgovini i pretežno su tu ženturače. Kada je pauza tu smo izmiješani trudim se da bude manje priče.

Ne volim baš da sjedim u ženskom društvu,izuzev kada je neka žena sfera mog interesovanja. Radim u trgovini i pretežno su tu ženturače. Kada je pauza tu smo izmiješani trudim se da bude manje priče.
Ove moje na poslu kada sedimo ili ćute kao ribe ili lupetaju o tome da li su njihovi unuci rekli baba, mama, tata. Ja se smorim i pitam sebe da li ću ikada dočekati da radim sa nekim pametnim.

Vidim da ti imaš "veze". Ali evo da te naučim. Fizika je snaga, energija, pomeranje nečega i nekoga. Dizanja tegova je deo fizike. Sport je deo fizike. Zato se i kaže fizička snaga.
Imamo neke slične stavove ali me zanima koliko ti lično i šta znaš, koji je tvoj vrhunac znanja? Šta misliš o Bogu, balansu ili frekvenciji? Zanima me na kom si nivou svesti i intelekta, da li poštuješ prirodu, da li piješ kafu? Je l' imaš neke poroke i mane, ako ih imaš, navedi...pametan(mudar)čovek živi zdravo i prirodno, i dobar je čovek, altruista, anti - egoista, nema mana. Kao ja. Hehe Ne hvalim se nego se ponosim.

Back