adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 6.939
Mozda su gej
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smešno je koliko to žena govori, a u praksi je suprotno.Ne čini nam se nikako, ne brinemo tuđu brigu. Ako je to briga uopšte
Otac devojke sa kojom sam bio godinama u vezi (mislim da smo bili 6-7 godina zajedno) se razveo od prve zene (sa kojom je dobio moju tadasnju devojku). Razveo se zato sto je bio nesrecan u tom braku, on je navodno bio visoki intelektualac (profesor na fakultetu), ljubitelj umetnosti (i sam je pokusavao da crta i vaja, isao na koncerte klasicne i jazz muzike), voleo je da putuje (iodnosno da "overi" drzave i gradove), druzio se sa beogradskim advokatima, lekarima i arhitektama te voleo i beomeski zivot... sve to nije volela i nije radila njegova prva supruga, zena je zavrsila visu ekonomsku, radila u Beku, volela je narodnjake i druzenje sa obicnim ljudima i rodbinom (gde je nadje ozeni takvu ).naravno da ima. I poučeni nekim prošlim iskustvom jednostavno nigdje ne srljaju mislim u neke kompleksnije odnose, opet je sve stvar izbora koji nema potrebe niti komentirati a još manje osuđivati
Pa šta sad hoćeš da kažeš, da lažem?Smešno je koliko to žena govori, a u praksi je suprotno.
koliko zena sa 50 zive sameMuka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
. . . . , kad je jezik brzi od pameti, . . . . nego vrati se kod tvog matorog, vizavi: "dok ga jednostavno nisam spustila i ovim kontraargumentom." pa koriguj taj kontra argument, jer nije validan, i izvini se matorom (za nenamernu gresku) a pusti Jerotica da mirno pociva.!?Eto vidiš koliko mi je to nebitno, nisam znala da je imao ženu, mislila sam da nije, no SVEJEDNO, zar je ta činjenica umanjila ili uvećala njegovu vrednost kao čoveka?
. . , baš greota, treba pomoći jadnici da se ne muči.!?U UK je 30-40% msukaraca u godistu 50-64 samo, evo ga i LINK, LINK <-----
U Kanadi je to do detalja razradjeno i statisticki obradjeno, 28-29% msukaraca u tom dobu (50-64 godine) je bez partnera (zenskog ili muskog) LINK, LINK <----- a cak 31% zena u nesto uzem posmtranom uzrastu (50-59 godina) je zivelo bez partnera/partnerke.
U nekim starosnim grupama to je jos izrazenije ( onima preko 70-75 godina ali i u mladjim godinama), pa tako u centru Vankuvera (downtownu) prosecno domacinstvoi ima oko 1,50 clanova (na nekih 150-200 hiljada ljudi u tom kraju). Znaci vecina je samaca jer spuste prosecan broj clanova domacinstva iako imate porodice od 4 ili 5 clanova. Pa tako odete na plazu u tom delu grada, sednete i gledate zalazak sunca nad okeanom a oko vas sedi 3-4 same zene (ili muskarca) i zajedno uzivate u zalasku sunca. Obicno od supruge dobijem lakat u stomak kada iskomentarisem takvu situaciju "Vidi, sama je a ima, hmm, tako yebozovno telo, jadnica".![]()
Normalno. Isto vazi i za zene.
Nikada ne znas zasto se neko nije udao, ozenio a mozda i nije hteo i to je ok.
Meni je muka od onih koji su se ozenili a imaju ljubavnice.
Imam kolegu i koleginicu koji upoznaju preko interneta neke kao buduće partnere u inostranstvu , pa onda putuju kod njih da ih bolje upoznaju. I obično se vrate razočarani , oboje su 50+ . Baš sam razmišljala zar nema niko za njih u Srbiji nego moraju da odlaze u inostranstvo? Tužno je ...
koliko zena sa 50 zive same
Muka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
Najbolji drug mi zivi tako , radi sta zeli u zivotu zivi bezbrizan zivot, ima vise partnera, stvari koje ne zeli da radi kao ciscenje plati nekog , zivi veoma ispunjen zivot i veoma sretna osoba.Jeste, uzivaju godinu-dve, mozda 5... a onda im blokiraju fakultet i ostanu bez kinte pa moraju sami da peru vesh, spremaju klopu i odlaze u prodavnicu.
No, nije sreca i uzivanje u tome da ne moras doopetom da mrdas, ispunjen zivot je preduslov za uzivanje.
Pa i porodica cuva jednu generaciju i opet te zaborave ,nemam pojma ko mi je bio cukundjeda.Ako nemas porodicu ne znaci da si sam.Pa i jeste tužno, šta god ko rekao. Ali nekad, imaš slučajeva gde i bolje da se neko nije udavao/ženio kada pogledaš pojedine devijantne ljude i porodice. Onaj koji je ostao sam je u poređenju sa njima, još i dobro prošao
Ali ne treba ostati sam nikako. Samoća je užasna. Nekako mi je to skroz nedorečen ljudski život. Jer samo porodica u stvari čuva uspomenu na tebe. Kada umreš, svi te zaborave izuzetno brzo. Možda ćete se setiti nekad baš u pola rečenice kroz priču o nekoj anegdoti koje si ti bio deo. Porodica te pamti i nekako nasleđuje i ponese ono što si ti radio ceo život i za šta si se borio. Zamisli imaš neke svoje stvari koje su ti drage, neku imovinu na kojoj živiš, nešto o čemu si ti brinuo i voleo ceo život. I onda kada ti umreš, sve te stvari će da proguta priroda ili neki tamo levi rođak koji te nije ni znao, skupi u džak i baci na deponiju. To nije tužno, to je jezivo.
Secanje doseze jedva do pradeda i prababa, najcesce do deda i baba.Pa i porodica cuva jednu generaciju i opet te zaborave ,nemam pojma ko mi je bio cukundjeda.Ako nemas porodicu ne znaci da si sam.
Sinoc sjedim u kafani sa dva drugara ,jedan nikad nije bio ozenjen a drugi se razveo prije 10 godina i otad mu ne pada na pamet da se zeni, fantasticno mu da zivi sam, ima vise prijateljica koje nazove kad mu odgovara i to je to,cerka mu se razvela ima 31 godinu i dosla sa unukom da zivi kod njega jer nema stana, covjek hoce da poludi, sjebala mu zivot, covjek osjetio cari samackog zivota a ne moze je sa unukom istjerati. Nema tu pravila,sve zavisi kakva si osoba.Pojedini da i baš im je ekstra. Većina pak sedi ispred zadruge i cevči pivo po ceo dan i smara narod.![]()
Da ja sam taj zivi sam ne jer sam tako hteo vec mi se tako dogodilo a ako ti je toliko tuzno pa pomozi da se to promeni..Muka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
Pa i porodica cuva jednu generaciju i opet te zaborave ,nemam pojma ko mi je bio cukundjeda.Ako nemas porodicu ne znaci da si sam.
Bitno je kako si zivio zivot tj da si imao lijep i bezbrizan zivot, ko ce me pamtiti poslije je nebitno kad nista vise ne znas i nema te ,ne razumijem tvoju logiku?Ja znam. Znam i dalje od toga.
To ti baš i nije da se hvališ time.
Oni ćete bar i toliko pamtiti, ako ništa drugo. Svi ostali ćete obrisati kolko za 2 dana.
dobre su i njegova i tvoja logika.Bitno je kako si zivio zivot tj da si imao lijep i bezbrizan zivot, ko ce me pamtiti poslije je nebitno kad nista vise ne znas i nema te ,ne razumijem tvoju logiku?
Dobro je da imas porodicu ako si porodican covjek i odgovara ti taj zivot ili zelis drugi zivot isto dobro, radis ono sto te cini sretnim ali ko ce me se sjecati ,nikakve veze.dobre su i njegova i tvoja logika.
samo nisu kompatibilne.
pa zar je važno ko će?Dobro je da imas porodicu ako si porodican covjek i odgovara ti taj zivot ili zelis drugi zivot isto dobro, radis ono sto te cini sretnim ali ko ce me se sjecati ,nikakve veze.
Najvise se pamte oni koji ti ostave dugovepamte se samo preci od kojih je počelo porodično bogatstvo.
eto