JustSimple
Početnik
- Poruka
- 14
Muka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne čini nam se nikako, ne brinemo tuđu brigu. Ako je to briga uopšteMuka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
čini mi se full ok, svatko živi onako kako želiMuka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
Normalno. Slijedio sebe, a ne društvene zakone ili zamke.Muka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
Znamo da si u toj grupi, ne stidi se.Ako je njima ok , super
Imam par poznanika koji se nikada nisu zenili iako su oko 60, neki su imali neke neuspesne veze do 30-40 te su odustajali od ozbiljijeg vezivanja, drugi i nisu nesto pokusavali (a nisu gejevi, bar ja ne znam za to). Jednostavno ljudi su odabrali takav zivot, nisu se preterano ni trudili da osnuju porodicu jer su izgleda dovoljni sami sebi, imaju neke svoje svakodnevne krugove kretanja i vrte se u njima. Pa tako idu i sede u svojim omiljenim kafeima, ispijaju kafu, gledaju u lapsitopsije, telefone, citaju knjige, pricaju sa poznanicima/nepoznatima za susednim stolovima, igraju fudbal sa drustvom na lokalnom igralistu, idu po izlozbama i dogadjajima, druze se sa rodbinom, putuju...Muka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
Imam vise prijatelja 55+ koji se nikad nisu ozenili niti zele i veoma su sretni, imaju dobar socijalni zivot i uvijek neku djevojku kad zele i slobodu, rekao bi da izgledaju i sretnije od vecine koji su se ozenili.Muka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
Zašto bi bilo tužno, svako bira kako će živeti, šta nas se to tiče?Muka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
A ja još uvek ne mogu da verujem da ljudi druge ljude vrednuju čoveka po tome da li se ženio ili nije (!?).Muka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
A moze zivjet Sam I ako se zenio I medju pauze izmedju vezaMuka me uhvati kada vidim muškarca 50+ da se nije nikada oženio , nema ženu i živi sam. Toliko mi je to tužno. Kako se vama to čini?
Danas u eri društvenih mreža čovek se ne može osećati usamljeno. Meni samoća prija, mogu da se organizujem kako hoću i ne moram nikome da se prilagođavam. Možda i ja završim kao samac u 50+ i to ne smatram ništa tragičnim.Ne osudjujem i ne vrednujem ljude prema tome ko je u braku/vezi ili ne. Samo mi je tužno i deluje mi da je takav život težak.
A sto kasno ja kad pomislim da me Tek cekaju zenidbe pushtim ovo I lagano samoVelika je šteta za čoveka da ostane sam do kraja života...obično se kasno sete
Ako imas kinte u provod ako ne klosharenjeDanas u eri društvenih mreža čovek se ne može osećati usamljeno. Meni samoća prija, mogu da se organizujem kako hoću i ne moram nikome da se prilagođavam. Možda i ja završim kao samac u 50+ i to ne smatram ništa tragičnim.
Ukoliko sam izabere tako svojom voljom onda mu je ok kao bilo kome ko je zadovaljan sa životom. Ukoliko je odbačen i ogorčen/a zbog samoće onda je u njima problem i treba na temu zajedničkog života i braka da ćute. Ko je hteo da nađe srodnu dušu i partnera za život taj je i našao. Ko nije hteo taj je zadovoljan nekim drugim stvarima. A postoje oni i koji su hteli ali su bili nesposobni za tako nešto pa šire negativu okolo. Uglavnom se na temu braka upravo oni i javljaju da sole pamet ili daju maliciozan komentar. To bi bilo kao da sam ja hteo da budem pilot ali eto nisam uspeo i sad prozivam pilote kako su ovakvi i onakvi a sa njima nemam dodirnih tačaka.Ne osudjujem i ne vrednujem ljude prema tome ko je u braku/vezi ili ne. Samo mi je tužno i deluje mi da je takav život težak.
Pa imo je vladeta zenu a jer ti se isto bavis naucnim radomA ja još uvek ne mogu da verujem da ljudi druge ljude vrednuju čoveka po tome da li se ženio ili nije (!?).
Tako je i moj otac pokušao meni da prebaci zašto se nisam udala, dok ga jednostavno nisam spustila i ovim kontraargumentom. Počela sam i sa primerima: Vladeta Jerotić na primer. I šta ćemo sad?
Čovek u svakom smislu za primer kakav svet treba da budemo.
Provod me ne privlači, samo mir i tišina i opušteno društvo.Ako imas kinte u provod ako ne klosharenje
Eto vidiš koliko mi je to nebitno, nisam znala da je imao ženu, mislila sam da nije, no SVEJEDNO, zar je ta činjenica umanjila ili uvećala njegovu vrednost kao čoveka?Pa imo je vladeta zenu a jer ti se isto bavis naucnim radom