Muskarac u znaku jarca

slichan se slichnom raduje! :zag:
kao shto reche aristokrata, sa "kozama" se fantastichno slazhem, bez obzira na recimo razliku u godinama i slichno...
mogu s njima dva debela dana da pricham i da mi ne dosadi...(dobro,mozhda ne bash toliko,al ajd...:lol:)
shto se Grofa Vendete i njegovog pitanja tiche,o kontradiktornosti,
ja nisam a za druge ne znam...mozhda bi mogao to malo da pojasnish tu tvoju kontradiktornost...:think:

I ja se sa vama super fantastično slažem. :ortaci2: I imam tu sreću da kraj sebe imam dva drugara jarca. E sad da
budem iskrena, mogla bi ja i tri debela dana da pričam, ipak žemsko sam, šta ću. :lol:

Možda je Grof mislio na to da ma koliko on kao jarac odisao jednostavnošću, on zna da bude i te kako komplikovan. :think:
To mi zvuči kao nešto kontradiktorno za jarca, al' sačekajmo Grofa. :lol:

I ja se sa vama super fantastično slažem. :ortaci2: I imam tu sreću da kraj sebe imam dva drugara jarca. E sad da
budem iskrena, mogla bi ja i tri debela dana da pričam, ipak žemsko sam, šta ću. :lol:

Možda je Grof mislio na to da ma koliko on kao jarac odisao jednostavnošću, on zna da bude i te kako komplikovan. :think:
To mi zvuči kao nešto kontradiktorno za jarca, al' sačekajmo Grofa. :lol:

Upravo to. I cesto osetim taj nagon da promenim misljenje tj. da mislim drugacije nego sto sam mislio, pa se opet vratim na isto i tako.

Pitanje za Jarceve koliko ste melanholicni? Desi li vam se cesto da potonete.

Upravo to. I cesto osetim taj nagon da promenim misljenje tj. da mislim drugacije nego sto sam mislio, pa se opet vratim na isto i tako.

jesam...ne tonem chesto,tj trudim se da uopshte ne tonem,al naidje trenutak...
msm,inache sam emotivac, romantik, pa naidje i ta melanholija...jbg-a!

ne mogu da verujem koliko smo isti. :D
Ja to zovem nadogradnjom licnosti i smatram da nam je to plus,mada neko bi rekao da smo nesigurni. :D
Onako,desavaju mi se takve epizode koje mogu da traju id po 2-3 dana,ali nekako uvek izadjem jaci iz toga svega. Mnogo sam uporan,ne prihvatam poraz.

Back