Gost 436569
Domaćin
- Poruka
- 3.572
Treba da napraviš jednu gej temu i da podržiš zajednicu na Krsti umesto što smaraš žene svojim neukusom. Ne možeš ove likove strejt ženama nikad da nabiješ na nos.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
objasni po čemu su ove fotke gej i neukus? one su senzualne, ali nije mačo look jedini aspekt muškog principa. dakle, shvati da je tvoja predstava kako muško treba da izgleda uzana, subjektivna i odgovara samo jednom manjem podskupu ljudi u velikom skupu zvanom Muškarci.Treba da napraviš jednu gej temu i da podržiš zajednicu na Krsti umesto što smaraš žene svojim neukusom. Ne možeš ove likove strejt ženama nikad da nabiješ na nos.
objasni po čemu su ove fotke gej i neukus? one su senzualne, ali nije mačo look jedini aspekt muškog principa. dakle, shvati da je tvoja predstava kako muško treba da izgleda uzana, subjektivna i odgovara samo jednom manjem podskupu ljudi u velikom skupu zvanom Muškarci.
to što ti očito ne voliš mlade kosijanere, ne znači da ovde nema koka koje balave na dugokosu piletinu, no verujem da ih je blam da lajkuju i priznaju ovo.
Pogledajte prilog 1265985
Pogledajte prilog 1265986

@zendeli obrisala si mi,sasvim benigni post gde sam replicirao Manastirki. I to ništa loše niti provokativno nisam napisao.
Pa šta da ti kažem.
Srećna vam svima 2023. I 2024. Nova Godina.
Pokušaću sledeći put da napišem nešto na PDFu Žene 01.01.2025. do tada uživajte u međusobnom druženju.![]()
Ne ostavljaj nas nego baci neku fotku ovde, vidiš da je tema otišla u …
Pa ne znam, psovanje Boga bilo gdje mi ne zvuči baš prihvatljivo.@zendeli obrisala si mi,sasvim benigni post gde sam replicirao Manastirki. I to ništa loše niti provokativno nisam napisao.
Pa šta da ti kažem.
Srećna vam svima 2023. I 2024. Nova Godina.
Pokušaću sledeći put da napišem nešto na PDFu Žene 01.01.2025. do tada uživajte u međusobnom druženju.![]()
postavi sliku da vidimo kakve muškarce volišOvde nikog nije ništa blam, a ti zatrpavaš temu sve jednim istim likovima koji su sve do jednog gej. Žene se ne lože na gejeve. Ciao!
možeš li postaviti foto takvih?Ја баш волим дугокосе. Али зрелије и мужевније, не ову децу.
darth, jesi li ovo ti?
Ti nisi glas za sve žene, evo u meni ne izaziva gađenje (a strejt sam), naprotiv, božanska lepotaOvo što ti kačiš izaziva u meni gađenje, ne zato što imam nešto protiv tih momaka nego zato što nisam muškarac- gej, pa da mi je prijatno da ih gledam. Oni su ciljna grupa za muške gejeve, a mi smo većinom strejt žene koje bi da se zabave… a ti nas smaraš.
ko je to?

cbfitness2.0 na Tik Tokuko je to?![]()
Ako si joj rekla,...!