- Poruka
- 17.475
Sav mi je nekako previše a opet ne možeš prestati da ga gledaš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
када смо качиле типове и њене изјаве- Ти си једина са којом бих се почупала око мушкарца.

Nikako nije moj tip muškarca, nije ni Turčin. Italijan je rekla bih. Moj tip su plavušani, sve što ovaj nije.Нас две се никада не бисмо поџапале око типа. Мени ти метроТурци, како да их назовем, нису опција али многе жене их воле.
Сећам се Модестикада смо качиле типове и њене изјаве- Ти си једина са којом бих се почупала око мушкарца.
Чак у свесци за рецепте највише имам њених са форума![]()
Ма ја их тако зовемNikako nije moj tip muškarca, nije ni Turčin. Italijan je rekla bih. Moj tip su plavušani, sve što ovaj nije.
тај тип."Ciganija"!Ма ја их тако зовемтај тип.

Pogledajte prilog 1166710
Sav mi je nekako previše a opet ne možeš prestati da ga gledaš.
Ne mora neko biti moj tip da bih rekla da jako dobro izgleda. Ovaj muškarac, konkretno, je za moj ukus prelijep. Skoro kao žena.Meni isto nije tip ali cenim trud da se izgleda dobro.
Sto sam starija sve vise cenim trud. Da se covek lepo osisa, obuce, uredi...
Ali...to sam otkrila sa 35+...potpuno sam promenila ukus.
Ne mora neko biti moj tip da bih rekla da jako dobro izgleda. Ovaj muškarac, ko konkretno, je za moj ukus prelijep. Skoro kao žena.

Isto kao da ga je Mitrović obukao. Svejedno je faca.
Дефинитивно бих га приметила на улици!
Ehh,...da mogu ići ulicom i fotkati frajere, nego namlatiće me neka ženturača!Дефинитивно бих га приметила на улици!

Da te udajemo "gore" negde?