Muškarac u slici

milojko.jpg

Ja ne shvatam sta je privlacno na slici muskarca sa detetom.:think:

Mislis ono nek i meni napravi jedno

Nije bila tema sexy muskarac,nego lepe slike muskaraca...
Koliko god vi ovdde pricali svoje imaginarne price,muskarac je pravi kada je otac,ima porodicu i ostvaren je u tome.
Meni je licno kao muskarcu i ocu lepo da vidim da se otac posveti detetu iz duse,a ne zato sto mu je zena uvalila dete dok svrcka po prodavnicama ili rasprema kucu.

Nije bila tema sexy muskarac,nego lepe slike muskaraca...
Koliko god vi ovdde pricali svoje imaginarne price,muskarac je pravi kada je otac,ima porodicu i ostvaren je u tome.
Meni je licno kao muskarcu i ocu lepo da vidim da se otac posveti detetu iz duse,a ne zato sto mu je zena uvalila dete dok svrcka po prodavnicama ili rasprema kucu.

... :)
Posvećenost muškarca detetu mnogo govori o njegovom karakteru. Zato to i jeste seksi.

Ovo je tačno.
Ljubav i odgovornost prema stvorenom potomstvu, glavi su kvaliteti i muškaraca i žena.
A kako za to treba i snage, hrabrosti i rada, u poslednje vreme i muškarci i žene beže od te svoje uloge.

I da se ogradim od napada onih koji ne dele moje mišljenje, odmah da kažem da to nije za nezrele ljude bilo kog pola.

Zenski sovinista.

Ovaj pirgavi severnjak, divljak, je popularan na Misterijama. Tamo ga isto kacili, kazem im da nadju sebi nekog rimljanina, za razliku od ovih iz plemena sto se jure sa ovcama i kozama, rimljani su gospoda.

Rimske legije su mahom bile sastavljene od vojnika pokorenih plemena.
Tu si pored Italika imao i Germane, Ilirike, Tračane, Hispance...
Nešto slično kao NATO sada.

Zenski sovinista.

- - - - - - - - - -

Ovaj pirgavi severnjak, divljak, je popularan na Misterijama. Tamo ga isto kacili, kazem im da nadju sebi nekog rimljanina, za razliku od ovih iz plemena sto se jure sa ovcama i kozama, rimljani su gospoda.
Римљани су исто били овакви, али свеједно су их северњаци кaрали.

Back