gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Je l nagovorio neko ovoga iz teme da se oženi?
i stigne taman na djetetov diplomski

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde da s erazvode, pa da placaju alimentacijua nema vise ni toplo skuvano, oprano i opeglano.
![]()
Ljudi da, forumasi NE![]()
i stigne taman na djetetov diplomski![]()
Ma niko neće da ga ženi, samo da mu uzmemo alimentaciju.![]()
Pre toga da ostavi pare na račun![]()
Pametno, ako si ebo - plati. Kad udjes u puff u Dojclandu i izaberes plavu, crvenu i smedju, probaj izaci da ne platis. Polome braca s ulaza kichmu![]()
koje pare
para nema, a i da ima odakle mu : )
Cekam da neka prizna da ne zna da zena moze da ne zatrudni ako ne zeli
ali ne vredi, zivot je onakav kako je napisano, a zene to vekovima znaju.
A sve cene razlicite, pa biraj.
Mlad organizam, hoce da jede, hoce da ebe...A para nigde![]()
A dokaz tome su silovanja, jel?
To je inače klimava teza o psihološkim faktorima kod steriliteta koju si ti banalizovao do neprepoznatljivosti.
je, totalni odliv mozgova![]()
nisam ni mislila na 4umase, mi nikada ne pisemo o 4umasima, nego ot amo nekim obicnim ljudima...nekoj boraniji.![]()
Pametno, ako si ebo - plati. Kad udjes u puff u Dojclandu i izaberes plavu, crvenu i smedju, probaj izaci da ne platis. Polome braca s ulaza kichmu![]()
nisam ni mislila na 4umase, mi nikada ne pisemo o 4umasima, nego ot amo nekim obicnim ljudima...nekoj boraniji.![]()
Tako se zalomilo, šta ćeš. Ali eto srećom svi imaju puno para kao Nađ, pa to može biti zgodan način i da nas izdržavaju.
na temi?![]()
Eto, vrhunac srpske iMteligencije, poznati shutac lopte je uzor
- - - - - - - - - -
Nemoj da si okrutna, mi smo najstariji i najpametniji![]()
Forumasi, pa tri stepenice prazne, pa Betmen, Supermen, Dardevil, Roki..Pa da ugledas boraniju - treba dvogled![]()
Ovo je mesto neogranicene umetnicke slobode i inspiracije, ovde se moze odigrati svaka uloga, svi smo za sve stvoreni, ne postoji nedostizno, nema ne znam, necu, ne mogu, ne umem... Eto ja se od obicnog rekvizitera na forumskoj sceni transformisem u barda.![]()