Muskarac nece da se zeni iako mu je devojka trudna

Svako radi kako mu odgovora. Ima niz načina kontracepecije i za svaki pojedinačni slučaj treba proceniti rizike i optimalnu varijantu. Dosta toga je i napredovalo u poslednjih par godina, ali neki rizici su i dalje ostali.
Ovo poturanje emancipacije kao argumenta da bi se koristile pilule bi još i prošlo da se toliko ne trudite da prikažete da je svako drugo rešenje teška glupost i znak da je posredi želja da se, pazi sad ovo, muž zaštiti od polno prenosivih bolesti. :lol: Znači u švaleraciji ne koristiš kondom, tu ti bitan kao što kažeš kvalitet seksa, a kod dođeš kući obavezno. Prosto genijalno. :lol:
Imate li na još neku ovako genijalnu misao da podelite sa nama? :)

Nista te nisam shvatio u drugom pasusu. Ko to tvrdi i na sta aludiras oko svalerke i zene?

Bitno je da srbistanac zadrži pravo da sve radi kako mu je i deda radio.:lol:

Deda je imao cetri sina i cerku i sa zenom je ziveo 60 godina.
Verujem da ih je pravio na slican nacin, kao i ja.

Kako sada prave decu tako ih i imamo, a kako izdrzavaju zene tako i kukaju.
Cela tema vristi za parama za alimentaciju...jednog deteta i to vanbracnog.

Deda bio i u zarobljenistvu 5 godina i baba ih ocuvala cetvoro, valjda je bilo bolje vreme nego sada,
mislim dok je trajao rat.
Po sadasnjim standardima trebalo bi da nosi oredenje ko solunac.

Nista te nisam shvatio u drugom pasusu. Ko to tvrdi i na sta aludiras oko svalerke i zene?

jednostavno ebes pre braka bez kondoma, fasujes bolescinu. ides u svaleraciju u braku bez kondoma fasujes bolescinu. a vama je najbitnija visina alimentacije, ne pitate se koliko kostaju lekovi za lecenje i odrzavanje u zivotu. al vas zivot, vasa stvar..i posle bi ti drugi bio kriv da ti je preneo bolest (neka zla zena sto te je prevarila), a sam si izjavio da je kontracepcija iskljucivo zenina briga. dakle, ti svoj zivot prepustas drugome u ruke, a posle qmecis. i ne samo ti.

iz ovoga sto su pojedini pisali zakljucujem da sex pre braka nisu imali, a ni u svaleraciju ne idu, ne ztao sto su toliko posteni, nego sto im nijedna ne da chke.

jednostavno ebes pre braka bez kondoma, fasujes bolescinu. ides u svaleraciju u braku bez kondoma fasujes bolescinu. a vama je najbitnija visina alimentacije, ne pitate se koliko kostaju lekovi za lecenje i odrzavanje u zivotu. al vas zivot, vasa stvar..i posle bi ti drugi bio kriv da ti je preneo bolest, a sam si izjavio da je kontracepcija zenina briga. dakle, ti svoj zivot prepustas drugome u ruke, a posle qmecis. i ne samo ti.

iz ovoga sto su pojedini pisali zakljucujem da sex pre braka nisu imali, a ni u svaleraciju ne idu, ne ztao sto su toliko posteni, nego sto im nijedna ne da chke.

Svako sa dva grama mozga ce koristiti valjda kondom kad stupa u sexualne odnose sa novim partnerom. Ovo o tabletama se odnosi na stabilne veze, zato mi nije jasno sta Brankic rece da se sa ljubavnicom ne koristi kondom a sa zenom koristi.

Deda je imao cetri sina i cerku i sa zenom je ziveo 60 godina.
Verujem da ih je pravio na slican nacin, kao i ja.

Kako sada prave decu tako ih i imamo, a kako izdrzavaju zene tako i kukaju.
Cela tema vristi za parama za alimentaciju...jednog deteta i to vanbracnog.

Deda bio i u zarobljenistvu 5 godina i baba ih ocuvala cetvoro, valjda je bilo bolje vreme nego sada,
mislim dok je trajao rat.
Po sadasnjim standardima trebalo bi da nosi oredenje ko solunac.

Pa da, ja celo veče pišem samo o alimentaciji.:prstic:

Svako sa dva grama mozga ce koristiti valjda kondom kad stupa u sexualne odnose sa novim partnerom. Ovo o tabletama se odnosi na stabilne veze, zato mi nije jasno sta Brankic rece da se sa ljubavnicom ne koristi kondom a sa zenom koristi.

pa tako ispadne iz pisanja da je kondom nepotreban. napisah vec ja kapiram da mi i pisemo o vezama sa novim partnerom ili sa nekim sa kim imas povrsnu vezu i ne planiras vencanje. ocigledno neki nemaju ni ta dva grama mozga da shvate neophodnost kondoma u takvim vezama.

pa tako ispadne iz pisanja da je kondom nepotreban. napisah vec ja kapiram da mi i pisemo o vezama sa novim partnerom ili sa nekim sa kim imas povrsnu vezu i ne planiras vencanje. ocigledno neki nemaju ni ta dva grama mozga da shvate neophodnost kondoma u takvim vezama.

To sto si s nekim u duzoj vezi ne znaci da zelis da imas djecu s tom osobom. I ne vjerujem da je bas mali broj abortusa upravo iz takvih situacija ili cak i brakova.

relano rizicno je biti u braku i sa osobom koja smatra da je kondom nepotreban. ljudi su skloni prevari, sto bih ja riizkovala da me prevari nekada i da posle meni prenese bolest. ako oce on da umre slobodan je, ali ja avaj hocu da zivim.

- - - - - - - - - -

To se svaki put tek nakon začeća ispostavi da nemaju čime da ga izdržavaju?

nije ih bilo briga. a posle par abortusa i onako zena moze da ostane sterilna, pa im bude super.

relano rizicno je biti u braku i sa osobom koja smatra da je kondom nepotreban. ljudi su skloni prevari, sto bih ja riizkovala da me prevari nekada i da posle meni prenese bolest. ako oce on da umre slobodan je, ali ja avaj hocu da zivim.

- - - - - - - - - -

nije ih bilo briga. a posle par abortusa i onako zena moze da ostane sterilna, pa im bude super.

Ljudi da, forumasi NE:rtfm:

Back