Muskarac nece da se zeni iako mu je devojka trudna

za vrtic 3.000
za zepe 2.000
za engleski i sportic 2.000
za decije rodjuse 2.000
za cipele 7.000
za jaknu 5.000
za ishranu i kozmetiku... 10.000
za nedajboze neki izlet ili odlazak na odmor najmanje 20.000

cenim da ce uros promeniti pol... zeljan je onih 5.000 alimentacije :malav:
:lol::lol::lol:

Onjegine... kakav si latentni gej... to je u redu... :mazi:
Pored takvih ko sto si ti i trebam da budem gej.:ok::amen:

Meni je ideja o uplacivanju novca detetu na racun odlicna. Da posle skolovanja ima neku sumu.

Pa znam da jesi pisala tako nesto pre. A sustina je da me najvise zbog toga prozivaju ovde, a to nije ni moja ideja. Samo sam rekao da je zanimljiva i moze da bude dobra i ta prica je razlog ili povod svih dijagnoza i prozivki upucenih meni na ovoj temi.:)

Konacno bar jedna zena koliko-toliko da se slozi sa mnom.:)

Sta si se sad ti ovde naprdeo?

Prosto pravilo je Ako ne mislis sa tom osobom da stvaras decu, ne upustaj se u intimne odnose.

odlično pravilo, ponudi ga devojkama koje imaju nameru da urade abortus pa da vidimo koliko kose na glavi će da ti ostane

a ti si sad ljubomoran? :lol:
pa zao mi je, ako hoces da imas sex sa nekom zenskom osobom, prihvati da ona moze ostati trudna i roditi tvoje dete. Cinjenica. Ili idi na vazektomiju. Uvek postoji resenje

kao što rekoh, idi pred kliniku i od ovoga napravi transparent, imaš moju podršku

pa bosa li da ide :eek:
a cipele od 100e plus :rtfm:
pa nece valjda neke jeftine od 100e... pa u gesu nema nista ispod 200 a torbe 300... a gde je ves i sminka? mislim ne ide bez toga...
i to sve ona madjionicarka uspe sa 5000 alimentacije... prosto da joj zavidis...:mrgreen:
Kave to ima veze sa ovom temom?
Evo, ja sam koristila pilule.
Vise ne koristimo nista, obojne svesni sta moze biti:heart:

A on misli da mi koji imamo decu nismo svesni sta moze biti :lol:
Pa niko se bolje ne cuva od roditelja male dece ... odmah se setim smokve koja vice "Ne u mene ne u mene!!!" mislim kad covek pomisli na ponovnu radost prinove... apsolutno je jasan sta hoce a sta nece

Da se razbaskarim u raskalasnom zivotu od alimentcije :zper::rotf:

pa da to ti je namera odavno :deda2:
nemajko
:rotf:

sto rece zlozi vama sirotima sa tom kolekcijom cipela niko zivi poverovati nece da ne dajete alimentaciju na to...cik dokazi :lol:
da se prebacis na moj sistem, sve sto potrosim ode u kanalizaciju, mogu da mi pljunu pod prozor, nema bre dokaza :malav:

- - - - - - - - - -

pa nece valjda neke jeftine od 100e... pa u gesu nema nista ispod 200 a torbe 300... a gde je ves i sminka? mislim ne ide bez toga...
i to sve ona madjionicarka uspe sa 5000 alimentacije... prosto da joj zavidis...:mrgreen:
donji ves je suvisan :zper:
moras bti stedljiva bre, nosi kurtonku na golo, kriza je :lol:

ma to je sjajna ideja i vecina roditelja to deci uplacuje u vidu nekog osiguranja itd...

ali mali debilko to predlaze kao zakon umesto alimentacije, gde bi i ti kao majka koja podize dete morala da uplacujes isti iznos kao i on koji ne zivi s detetom

Da li si ti svesna Cickava da Bogomoljka zapravo i prica o alimentaciji. Da je cela ideja o ovoj vrsti alimentacije njena s tim sto bi uplacivao samo muskarac, a to detetu ostajalo kad poraste?

Znaci muskarac po Bogomoljki treba da placa alimentaciju na ovaj nacin.

Dok je ideja moja ili @Umri_muskog ta da roditelji zajedno uplacuju sad pitanje koliko ko, a da se vrsi povracaj svih troskova na osnovu racuna?

Sto ce reci da ti moja ideja zapravo daje bas dobru pomoc u odgajanju deteta dok ti Bogomoljkina ne daje NIKAKVU.

A sad me ponovo nazovi debilom slobodno, samo sto bi onda uvredila i Bogomoljku.

Pa znam da jesi pisala tako nesto pre. A sustina je da me najvise zbog toga prozivaju ovde, a to nije ni moja ideja. Samo sam rekao da je zanimljiva i moze da bude dobra i ta prica je razlog ili povod svih dijagnoza i prozivki upucenih meni na ovoj temi.:)

Konacno bar jedna zena koliko-toliko da se slozi sa mnom.:)

Vidi, meni moj otac nije ni dinar dao. Nije mi nista pomogao ali mi nije ni smetao. I, nekako mi je draze i to nego da je prckao alimetaciju od 7000 din i petljao mi se kao d je uradio ne znam ni ja sta.
Mom sinu je otac poslednji put u oktobru 2014. dao neke pare i posle nekoliko dana ih trazio nazad :lol: Ja ih spakovala u kovertu i poslala mu ih taksijem. Ko ga sisa, neka se prepusi i predozira ako uspe od toga, briga me.

U normalnim situacijama i zdravim odnosima oba roditelja brinu o deci, i nikada tu ne bih vagala, oseti se da li je to od sveg srca i spram maksimalnih mogucnosti. Apsolutno je nebitno da li je neko platio kamp u Londonu sa skolom engleskog jezika ili kupio polovni bickl, bitna je sustina i posvecenost.

A ako se ipak sumnja u to gde novac ide, a to moze samo ako je ta alimentacija pristojna, onda je bolje uplacivati novac za buducnost i mirna Backa.

odlično pravilo, ponudi ga devojkama koje imaju nameru da urade abortus pa da vidimo koliko kose na glavi će da ti ostane

kao što rekoh, idi pred kliniku i od ovoga napravi transparent, imaš moju podršku
Moja jedina obaveza je da to prenesem to svom potomku.
Da se razbaskarim u raskalasnom zivotu od alimentcije :zper::rotf:
Bas ces da se siris... ocekujemo nove haljine na dvvd... bahato bahato

Back