- Poruka
- 3.607
Ne znam.Ko da stalno ponavljaš ''zajebi me što pre!''.A zasto mene ako ja ne varam?
Ako sam nekvalitetan muskarac zasto samo ne bi raskinula sa mnom umesto da me vara?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam.Ko da stalno ponavljaš ''zajebi me što pre!''.A zasto mene ako ja ne varam?
Ako sam nekvalitetan muskarac zasto samo ne bi raskinula sa mnom umesto da me vara?
Ne znam.Ko da stalno ponavljaš ''zajebi me što pre!''.
Pa zavisi od veze.
Ako nije samo kres šema, već ozbiljna veza.
kad si ga već napravio i hrani ga.
Drugo plaši muškarce:
Da nije šema:
Prvo te ispipa da li ćeš da je ženiš
ako ostane trudna, pa ako hoće, zatrudni.
Sve žene koje imaju malo soli u glavi znaju da žena može
da zatrudni samo jedan dan u toku ciklusa, negde oko sredine,
mada to nije pravilo, ali se plodan dan vrlo jednostavno utvrdjuje:
Svako jutro toplomer u **** dok je još u krevetu.
Tog dan će telesna temperatura porasti za par stepeni.
PS: I priroda čini svoje:
Žene su tada najprivlačnije muškarcima.
Miris žene, promukli, napukli glas...
Emocijo idi mazi nokte I pusti strucnjake da diskutuju![]()
Već ti je (bar) jednom na forumu bilo objašnjeno da nisi u pravu, i zbog čega nisi. Da si se zainteresovao i saznao da li si u pravu ili nisi sada bi već znao.Ovako još uvek ne znaš.
Bitno je da se ti osećaš kompetentnim da kažeš koliko koja žena ima soli u glavi.
Juče si merio i utvrdio da nije plodna, a sutra izmeriš povišenje temp. pa zbog toga pauziraš.I onda si miran do sledećeg merenja.
Paaaa, ako ume da naštimuje pol budućeg deteta ženama skoncetrisanjem sperme, onda zna na osnovu jednog pogleda i koliko koja žena ima soli u glavi i koja je jalovaA kakve veze ima pol deteta sa neželjenom trudnoćom?![]()
Mora da bude musko!!!cuj kakve veze
Nije lepo da se ismijavaju bilo ciji postovi.
A kad obavljas to u sve poze 3 na dan svaki dan garant je musko?Kazu strucnjaci da su muski spermatozoidi brzi ali zive krace, a zenski sporiji a zive duze. Ako imas seks u fazi rane ovulacije kada je jajna celija dalje, vece su sanse da imas devojcicu. Ako u kasnijoj kada je jajna celija blize, onda musko.
Isti princip vazi i za poze..dublje - musko , plice - zensko![]()
A kad obavljas to u sve poze 3 na dan svaki dan garant je musko?
Samo ako je sperma skoncentrisana![]()