Muskarac koji nece da se vezuje

čime?

• ljubavlju

• dobrom hranom

• novcem

• sexom

• ucenom

• kanapom/lisicama

• svilenom ešarpom

• nešto drugo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nisam nikada ni pomenula jednu ljubav. Svako od nas voli vise puta, ali osoba koja se plasi vezivanja ne moze ni da se prepusti emociji.Strah od vezivanja je podsvesni strah od odbacivanja. I prosto, nikada ne bih gubila vreme na takvu osobu, nemam carobni stapic, a bogami ni strpljenja, da nekoga menjam.Ili smo skrojeni jedno za drugo, ili nismo, prosto je.

Nisam nikada ni pomenula jednu ljubav. Svako od nas voli vise puta, ali osoba koja se plasi vezivanja ne moze ni da se prepusti emociji.Strah od vezivanja je podsvesni strah od odbacivanja. I prosto, nikada ne bih gubila vreme na takvu osobu, nemam carobni stapic, a bogami ni strpljenja, da nekoga menjam.Ili smo skrojeni jedno za drugo, ili nismo, prosto je.

Ne razumem: ako si vec vezan, kako onda mozes da volis 100X ?

Kako se vezes, tako se i odvezes, pobogu.Dok je lepo i dok traje , super, kada postane tesko i monotono, naravno da pruzis jednu sansu za popravku, pa ides dalje.Mnogo izvlacis iz konteksta.Zaljubiti se mozes 100 puta, voleti mnogo manje puta.

Pa kako si to onda vezan???

Onda NISI vezan...

Vezani su recimo labudovi: oni sae zaljube i ceo zivot ostani zajedno, verni jedno drugom, dok ih smrt ne razdvoji...

Sasvim prosto, nego, ako znas da postoji kroj, ko je krojac? Mozes da pogadjas osam puta....

Ja sam ovo razumela ovako...
Dok postoji ljubav, nema potrebe za vezivanjima bilo koje vrste (mada mislim da je jedna vrsta ipak poželjna :whistling: ), već da je sloboda zapravo sastavni deo svake ljubavi, barem one prave i obostrane. A vas dvojicu ću u podrum da vežem što zafrkavate....

Obećanje ludom radovanje... :(
+ Molim moderatore da ovaj post prebace na temu "perverzije"

- - - - - - - - - -

Vidte šta sam našao!
Ima ceo kalendar :)

https://fine-art-of-*******.com/wp-...gg0dyn-300x0-00f0w010c010r110f110r010t010.jpg
Umesto zvezdica upisati b o n d a g e

Poslednja izmena:
Ja sam ovo razumela ovako...
Dok postoji ljubav, nema potrebe za vezivanjima bilo koje vrste (mada mislim da je jedna vrsta ipak poželjna :whistling: ), već da je sloboda zapravo sastavni deo svake ljubavi, barem one prave i obostrane. A vas dvojicu ću u podrum da vežem što zafrkavate....

Tako je :aha2:
Ovo za kondome stvarno ne znam ali znam kakve topinge vole ;)

- - - - - - - - - -

Moraću Sebastianu da donosim novotarije iz japana
Cena sitnica :malav:

Mozda su u onom fazonu No emotions, no love, just sex :)

Ali kao sto kazes, j**** vezu koja nema emocije.

Back