Muskarac koji nece da se vezuje

čime?

• ljubavlju

• dobrom hranom

• novcem

• sexom

• ucenom

• kanapom/lisicama

• svilenom ešarpom

• nešto drugo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma skoro da nema takvih koji ne zele da se vezuju... Ta prica je samo odbrambeni mehanizam nesigurnih muskaraca... Tako se cuvaju od povrede ega koje moze naneti zena koja im se bas i ne divi i koja bas ni sama ne zeli da se veze za njega.... Uz to mnogi misle da je to cool... Da je tako maco... Da privlaci zene... Kao ja sam samo bacje... Hladan...
Cim neko to naglasi znaci da je itekako podlozan zaljubljivanju i vezivanju, oni koji su zaista hladni i koji ne zele da se vezuju oni to istinski kriju...

zavisi iz kog razloga,ja se ne bih vezivo jer ne mogu da slusam kokodakanje

Sve manje kokodacu, a sve vise se stekaju po mom iskustvu.

- - - - - - - - - -

Ma skoro da nema takvih koji ne zele da se vezuju... Ta prica je samo odbrambeni mehanizam nesigurnih muskaraca... Tako se cuvaju od povrede ega koje moze naneti zena koja im se bas i ne divi i koja bas ni sama ne zeli da se veze za njega.... Uz to mnogi misle da je to cool... Da je tako maco... Da privlaci zene... Kao ja sam samo bacje... Hladan...
Cim neko to naglasi znaci da je itekako podlozan zaljubljivanju i vezivanju, oni koji su zaista hladni i koji ne zele da se vezuju oni to istinski kriju...

Sigurno, narocito kad se vidi koliko ima licemerja i proracunatosti MZ odnosa.

Pre bih rekla da ljudi koji navodno nece da se vezuju to koriste samo kao izgovor zato sto ne mogu da pronadju nekoga, ne znam zasto bi neko svesno odabrao zivot u samoci.

To se vi zene plasite samoce. Muskarci se plase ropstva i nedostatka slobode.

- - - - - - - - - -

Nije da nece, nego muskarci ne mogu da se vezu. Po strani to sto ce i na pocetku veze gledati u tudje sise i dupeta, nego kada ih zena posle izvesnog vremena u vezi smori, oni ce i dalje gledati u tudje sise i dupeta. Znaci oni su krivi i uzasni !

Jeste, svi su krivi sto ti biras pogresne.:thumbdown:

zavisi iz kog razloga,ja se ne bih vezivo jer ne mogu da slusam kokodakanje

Cekaj nije isto bilo kakvo vezivanje ili zelja da se vezes...
Ja sam uvek bio za vezivanje, a nikad nisam bio za uparenje sa ludacama....
Zaebem se nije da nije, ali odheb brate...
I stvarno oduvek sam bio za vezivanje, ali tad bas postane vidljivo ono sto je inace nevidljivo dovoljno , a to je da zene itekako razlikuju kres, vezu i brak...
Tj rado je ona sa mnom u vezi a onda kad zeli vezivanje, ispada da je falinka to sto moji nemaju fond od 100k evra u steku pa da se realizuje neka investicija...
Izgleda da je vecina srba ciganskog mentaliteta i kukaju a ustvari imaju te crne fondove i to zene znaju...
Bez tih crnih investicionih fondova zene su prilicno nevoljne da te smatraju ozbiljnim muskarcem...

- - - - - - - - - -

Po nekim tvojim postovima donosim zakljucak da si ti mnogo patio sa zenama.
Sve neka losa iskustva govore kroz tebe. :aha:

Ovo treba da shvati kao ponudu renesanse, da ga ozivis malo....

Cekaj nije isto bilo kakvo vezivanje ili zelja da se vezes...
Ja sam uvek bio za vezivanje, a nikad nisam bio za uparenje sa ludacama....
Zaebem se nije da nije, ali odheb brate...
I stvarno oduvek sam bio za vezivanje, ali tad bas postane vidljivo ono sto je inace nevidljivo dovoljno , a to je da zene itekako razlikuju kres, vezu i brak...
Tj rado je ona sa mnom u vezi a onda kad zeli vezivanje, ispada da je falinka to sto moji nemaju fond od 100k evra u steku pa da se realizuje neka investicija...
Izgleda da je vecina srba ciganskog mentaliteta i kukaju a ustvari imaju te crne fondove i to zene znaju...
Bez tih crnih investicionih fondova zene su prilicno nevoljne da te smatraju ozbiljnim muskarcem...

- - - - - - - - - -

Ovo treba da shvati kao ponudu renesanse, da ga ozivis malo....

Plasim se da bi pobegao :histericna:

Nije da nece, nego se plasi, kad oseti nesto, bezi jer mu je tako lakse. A i mrze ljudi one klasicne kokoske: gde si, s kim si, zasto mi ne pises vec 25 min.Tesko je naci onu koja je po tom pitanju kul.

moje iskustvo prevazilazi te klincarije da me pusti s drustvom da idem na pivo,vec mi treba odavno neko s kim mogu da cutim,ne da bi cutali nego da znam da je za to sposobna

Back