muskarac koji igra, plese?

nekim mushkarcima to po meni ne smeta nekako ide uz njih stavishe a nekima ni ples ne pomazhe. ali opet i taj ima neku cicu koja ga voli.
uostalom ko ne voli da vrcka nek ide na folklor, to je mushki.
kad sam igrala cinilo mi se da ima dosta onih sto nekako pokrete odrade tacno ali pomalo nezno, vise precizno nego snazno. ceznula sam da se pojavi neki sto onako igra kao antonio banderas da lepo provalish kad vodi ;) ali takvi su bash retki, koliko sam bar dozivela. a i ja nisam valjda neki chichpi. tj ne znam kako igra antonio ali mislim da bi on recimo igrao muski. to cak i nema veze je l ruzan ili lep blabla

nije vlajda nego nisam cichpi idem da se ubijem sada sto sam se podsetila :)

Poslednja izmena:
nekim mushkarcima to po meni ne smeta nekako ide uz njih stavishe a nekima ni ples ne pomazhe. ali opet i taj ima neku cicu koja ga voli.
uostalom ko ne voli da vrcka nek ide na folklor, to je mushki.
kad sam igrala cinilo mi se da ima dosta onih sto nekako pokrete odrade tacno ali pomalo nezno, vise precizno nego snazno. ceznula sam da se pojavi neki sto onako igra kao antonio banderas da lepo provalish kad vodi ;) ali takvi su bash retki, koliko sam bar dozivela. a i ja nisam valjda neki chichpi. tj ne znam kako igra antonio ali mislim da bi on recimo igrao muski. to cak i nema veze je l ruzan ili lep blabla

nije vlajda nego nisam cichpi idem da se ubijem sada sto sam se podsetila :)

jagodice znamo uz shta si ti igrala na vasharu

Šta ko ima protiv baletana.Moj brat je bio profesionalni baletan,ima ženu i dete.I njegovi ortaci,takođe bivši baletani su oženjeni.Pa?Potpuno suprotno,ja imam dve leve noge i balet ne volim uopšte.Najdosadnija stvar koju sam jednom bio primoran da gledam. :zurka: :D

Poslednja izmena:
Ako je neko slavlje - kratko osisan kulturno, odelo iskljucivo crno, koshula bela ili krv crvena tamno, na ruci chuka obavezno, sedis iskuliran za stolom i palis cigare i cirkas neku zestinu onako pod laganim tempom nekim dok ne naidje neka pesma da te pogodi pijanog i da ustanes, ili ako si slobodan dok ne naidje nesto kasvetno za privodjenje.

Ako je zurka - neka fenseraj crna majca,farmerke,opet kratko osisan uredno,chuka,cigara u jednu ruku u drugu ruku neki turbog,heineken nebitno...lanac ne preterano debeo,ali da se vidi :) , da ima neki smek...iskuliran,navaljen na stub ili na sto,slusas ziku,uzivas...ne obazires se mnogo na ljude koji prolaze,pod lagan speed ponovo,sve umereno i NE VRCKAS,NE SELJACIS SE,NE IGRAS KO LATINO GEJ....

Back